Home » Reviews » Gezond leven » Voorkom Hooikoorts Review

Voorkom Hooikoorts Review

Leestijd: 8 minuten

Wat zou het fijn zijn als je weer gewoon van de lente kan genieten zonder dat je last hebt van hooikoorts. In het programma Voorkom Hooikoorts van Michel Lejeune wordt beloofd dat dit kan. Het werkt met een hypnotherapie sessie. In deze review bekijk ik dit pakket en vertel je mijn ervaringen. Als je deze review gelezen hebt weet je of hypnose echt doeltreffend is en of je dit programma moet kopen of niet.

Wat is hooikoorts?

Bij hooikoorts zorgen stuifmeel of pollen van bomen en grassen voor een allergische reactie van de luchtwegen. Dit is een behoorlijk heftige reactie die een allergie wordt genoemd. De stof die de reactie veroorzaakt wordt wordt ook wel een allergeen genoemd, eigenlijk is dit een heel onschuldige stof. Je lichaam maakt histamine aan dat iets wat je beschermd tegen dergelijke reacties.

Een manier voor van je hooikoorts af te komen is met behulp van neussprays of pillen. Die krijg je ook meestal als je er mee naar een huisarts gaat. Deze bevatten steroïden en antihistaminica, hiermee wordt de reactie onderdrukt. Het probleem zelf wordt echter niet opgelost met deze middelen. Het is mogelijk om een immunotherapie te doen met een dergelijke therapie went je lichaam sneller aan het allergeen ofwel de stof die de reactie veroorzaakt.

Hooikoorts zorgt voor vervelende klachten. Veel voorkomende klachten zijn hoesten, een kriebelende keel, tranende ogen, jeukende neus en ogen en een koortsachtig gevoel. Hierdoor heb je minder energie en ben je sneller moe.

Als je alles al geprobeerd hebt en niets helpt dan is het het overwegen waard om Voorkom Hooikoorts eens te proberen. Bij de reguliere medicatie kan gewenning ontstaan waardoor dat niet meer goed helpt.

Hoe werkt Voorkom Hooikoorts?

voorkom hooikoortsVolgende de officiële regels bestaat er geen goed medicijn tegen hooikoorts. De neussprays en pillen zijn maar hulpmiddelen die de klachten kunnen verminderen. Voor hooikoorts en de klachten die daar bij horen heeft men geen goede verklaring. Volgens Voorkom Hooikoorts ontstaat hooikoorts in je onderbewustzijn, daar zou het echte probleem liggen.

Het programma werkt met klinische hypnotherapie. Met deze therapie pak je het onderbewustzijn aan. De hooikoorts en de klachten zouden zo weg gehaald worden. Het is een behandelmethode die speciaal voor hooikoorts ontwikkeld is. Je klinkt misschien wat vreemd maar dat is het niet.

Er zijn veel mensen die deze therapie gevolgd hebben en daardoor geen last meer hebben van hooikoorts. Ze hebben dan meestal al jaren van alles geprobeerd. Hypnotherapie werkt goed tegen deze klachten.

Je gaat in dit programma vooral luisteren, zo pak je het onderbewustzijn op een goede manier aan. Deze methode schijnt veel beter en sneller te werken dan de gewone medicijnen die er tegen hooikoorts zijn.

Hypnotherapie helpt

Hypnose heeft zich op meerdere manieren al bewezen als een methode die goed werkt. Vooral voor klachten die vanuit je onderbewustzijn aangestuurd worden werkt dit. Een allergie is een vorm van gedrag en omdat hooikoorts een allergie is werkt het daar ook bij. Je zintuigen reageren op iets wat in je omgeving gebeurt.

Het bleek dat hooikoorts patiënten ook in de therapieruimte nog een reactie vertoonden terwijl daar toch echt geen pollen zijn. Wat ze wel deden was de patiënt een plek vol pollen laten inbeelden. Het onderbewustzijn reageerde daar op en zo ontstond een reactie.

Als je onder hypnose bent is je onderbewustzijn makkelijker te bereiken. De therapeut zegt precies wat je moet doen. Je bent dan in een staat van ontspanning die er op lijkt alsof je slaapt. Maar ondanks die staat ben je nog steeds aanwezig en hoor je de stem van de therapeut. Op deze manier kunnen veranderingen in je reactie aangebracht worden. Het is iets wat vooral op de lange termijn werkt.

Wie is Michel Lejeune?

michel lejeuneDe maker van het Voorkom Hooikoorts programma het dus Michel Lejeune. Op internet is weinig over hem te vinden. Er zijn geen social media account of websites waar hij op staat. Alleen op de Voorkom Hooikoorts website staat wat over hem.

Op deze website staat dat hij een gecertificeerd klinisch hypnotherapeut is. Dat is hij al sinds 2006. Hij is gespecialiseerd om te werken aan het onderbewustzijn van de mensen. Michel heeft veel kennis en ervaring om anderen hiermee te helpen, hij heeft al meer dan 164.000 mensen geholpen in al die jaren.

Het bedrijf van Michel heet Trancewerk. Op de website van Trancewerk vind je een blog over onderwerpen die met onderbewustzijn en hypnotherapie te maken hebben. Ook staan daar wetenschappelijke onderzoeken op. Naast hooikoorts behandeld Michel ook andere klachten over mentale en lichamelijke gezondheid.

Het is wel vreemd dat er nergens anders iets over Michel Lejeune te vinden is. Het is daarom ook mogelijk dat dit een pseudoniem is. Op zich is daar niks mis mee als de methode maar werkt.

De inhoud van Voorkom Hooikoorts

Het Voorkom Hooikoortsprogramma bestaat uit een therapiesessie. De sessie heeft 4 onderdelen. Je krijgt dus hypnotherapie en daarmee word je onderbewustzijn zeg maar opnieuw geprogrammeerd. De methode werkt heel eenvoudig want je hoeft alleen maar te luisteren terwijl je je ontspant.

De 4 onderdelen waaruit de sessie bestaat zijn hypnose, een binaurale dagsessie, een multiliminal en een nachtsessie. Bij een multiliminal krijg je een bepaalde frequentie in je linkeroor en in je rechteroor een iets andere frequentie. Er wordt dan een verschilfrequentie gecreëerd. Daarmee komt je onderbewust helemaal open te staan voor wat de therapeut zegt.

Een binaurale dagsessie is geen hypnosessie, die luister je gewoon overdag, maar deze heeft een effect dat zeker net zo sterk is al een hypnosesessie.

Je kunt dit programma gewoon vanuit je eigen huis volgen. Je kan de sessies zelf beluisteren. Michel geeft je instructies over wat je precies moet doen. Door het programma verdwijnt de hoofdpijn en krijg je meer energie. Je kan dan zonder klachten buiten lopen of zitten, dus geen jeukende neus of tranende ogen meer.

Het pakket wat je ontvangt is een pakket in MP3 formaat. Op deze MP3’s vind je dus de sessies van Michel Lejeune. Er is een instructie en uitleg over hoe het werkt. Ook is er een Sessie Introductie Audio, hierin wordt de behandeling uitgelegd.  En dan zijn er nog MP3’s waar de daadwerkelijke sessies op staan die je moet beluisteren, dit zijn verschillende varianten die ik net genoemd heb, een hypnose, een binaurale dagsessie, een multiliminal en een nachtsessie.

Werkt Voorkom Hooikoorts ook?

Als je dit programma koopt ontvang je per e-mail een link. Met deze link kun je de MP3 bestanden downloaden. Je kunt deze bestanden dus op ieder apparaat opslaan, van je smartphone tot je pc. Zo kun je zelf kiezen vanaf welk apparaat je het wil beluisteren. Je begint eerst met de algemene instructie te beluisteren en de instructie Introductie Audio. Daarna kun je daadwerkelijk aan de slag. Het is belangrijk dat je alle instructie goed opvolgt, het beste kun je de sessie meerdere keren beluisteren. Je zult dan al snel veranderingen merken minder niezen en een helderder hoofd.

Om het te laten werken moet je er wel voor open staan. Als je van te voren als denkt dat wordt toch niks met zo’n therapie werkt het niet, dan merk je geen veranderingen. Je moet de hypnose zonder vooroordelen ondergaan, want alleen dan kan je onderbewustzijn goed bereikt worden.

Verder moet je ook goed je aandacht er bij houden, dus doen op een rustig moment zodat je jezelf goed kunt ontspannen. Niet even snel tussendoor dus, dat werkt niet. Je moet er echt tijd voor vrij maken en het in alle rust beluisteren, zonder vooroordelen zodat je helemaal ontspannen bent, dan werkt het het beste.

Ervaringen met Voorkom Hooikoorts

Voordat je dit programma koopt wil je ook wel weten wat anderen ervan vinden. Als je op de website van Trancewerk kijkt staan daar veel positieve reacties. Dit waren de enige ervaringen die ik kon vinden, op andere websites en op social media zie je ze niet, daar is Michel niet actief.

Toen ik de ervaringen las viel één ding op, in het begin zijn velen heel sceptisch en denken ze dat het niet werkt. Maar het is ook het onbekende, de meeste mensen weten niet wat er gebeurt als je onder hypnose bent. Maar als ze het eenmaal gedaan hebben zijn ze erg positief. Hieronder citeer ik enkele reacties.

Voorkom Hooikoorts ervaringen

Wat kost Voorkom Hooikoorts?

We hebben in deze review gezien dat het programma behoorlijk uitgebreid is. De prijs voor het gehele pakket is normaal gesproken 261 euro, maar nu is er een aanbieding waarmee je dit pakket kan kopen voor slechts 57 euro. Je vindt deze aanbieding onder deze review.

Wanneer je naar een hypnotherapeut zou gaan betaal je gauw 100 euro per sessie, je hebt dan meerdere sessies nodig. Met dit programma ben je voor 57 euro klaar. De behandelingen zijn ruimer dan bij een reguliere therapeut omdat deze op iedereen toepasbaar moeten zijn, je ontvangt dus meer. Ook zijn er geen fysieke afspraken waar je naar toe moet, je kunt doen wanneer jij wilt en wanneer dat jou het beste uitkomt. Daarnaast kun je de sessies zo vaak beluisteren als je wil, ze staan immers op je eigen computer, tablet of smartphone.

Michel biedt je ook een niet goed geld terug garantie. Als je niet tevreden bent kun je je geld binnen 30 dagen terug krijgen. Zo kun je het eerst uitproberen en loop je geen risico. Meestal merk je al binnen enkele dagen of hypnotherapie werkt of niet.

Voorkom Hooikoorts doen of niet?

De vraag is dan moet je Voorkom Hooikoorts kopen of niet. In de reviews die we gezien hebben zie dat hetgeen beloofd wordt ook waargemaakt wordt. Veel mensen zijn al geholpen door deze methode. Een pluspunt is ook dat er geen medicijnen gebruikt worden. Hypnotherapie is een heel veilig methode, daarom kun je dit ook thuis doen. Wel met de juiste begeleiding natuurlijk maar die krijg je bij dit programma. En er zit begeleiding door Michel bij inbegrepen.

Ik hoop dat je met deze review een goede indruk hebt gekregen van Voorkom Hooikoorts. Ik heb uitgelegd hoe het werkt en we hebben ervaringen van anderen bekeken. Het Voorkom Hooikoorts programma is een programma wat echt werkt en is betrouwbaar. Het programma kan jou helpen om van je klachten af te komen, zeker als de reguliere neussprays en pillen niet meer helpen. Je kan nu gebruik maken van de onderstaande aanbieding en Voorkom Hooikoorts kopen met een flinke korting voor slechts 57 euro.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Voorkom Hooikoorts?
Koop dit programma dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 261,00 Tijdelijk € 57,-
Product: Voorkom Hooikoorts
Schrijver: Michel Lejeune

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Voorkom Hooikoorts

€ 57,-
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Compleet programma
  • Je kan het volgen waar en wanneer je wilt
  • Werkt op ieder apparaat

Nadelen

  • Je moet voor hypnose openstaan

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie