Home » Algemeen » Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Leestijd: 2 minuten

Wil je dat je raambekleding goed aansluit bij je interieur?

Vouwgordijnen zijn erg stijlvol en hebben horizontale vouwen in de stof zodat deze gordijnen niet oprollen, maar sierlijk opvouwen. In een handomdraai regel je hiermee de gewenste lichtinval en privacy.

Een landelijk interieur is erg mooi te combineren met linnen vouwgordijnen. Dit staat erg stoer maar geeft toch een luxe uitstraling.

Bij een modern interieur kunnen velours vouwgordijnen ook net dat extra stukje sfeer geven. Vouwgordijnen zijn goed te combineren met overgordijnen voor een extra stijlvolle look

Welk soort vouwgordijn is voor jou geschikt?

VouwgordijnenNeem eens een kijkje op de website van Raamdecoratie.com om het aanbod te bekijken. Deze gordijnen zijn in verschillende transparanties en stoffen verkrijgbaar. Zo kan een verduisterend vouwgordijn gebruikt worden om je slaapkamer perfect te verduisteren, maar een lichtdoorlatend of transparant vouwgordijn om je woonkamer helemaal af te maken zonder hierbij de lichtinval weg te nemen.

Met een verduisterend vouwgordijn creëer je niet alleen een mooie sfeer in je woning, maar zorg je er op de koude winterdagen voor dat de warmte binnen blijft, en op de zomerdagen dat de warmte wordt afgestoten door de isolerende, licht en warmte afstotende coating.

Vouwgordijnen zijn verkrijgbaar in rustige, natuurlijke kleuren als beigegrijs, sepiabruin en lichtivoorkleurig, maar ook in opvallende kleuren zoals zandgeel, signaalrood of briljantblauw.

Met een vouwgordijn kun je zelfs een groot raam tot 360 cm bekleden.

Vouwgordijnen zijn gemakkelijk te reinigen, omdat de stof losgehaald kan worden van het systeem en gewassen kan worden tot 30 graden.

Waarom online vouwgordijnen bestellen?

Geen tijd voor een bezoek aan de woonboulevard? Bestel eenvoudig gratis kleurstalen op de website van Raamdecoratie.com om de gewenste kleur en het gewenste materiaal te bepalen, vraag onze productspecialisten voor advies op maat en bestel eenvoudig uit je luie stoel vouwgordijnen op maat!

 

Deel dit bericht op social media