Home » Beleggen & Crypto cursussen » X10 met Crypto review + aanbieding: 50% korting

X10 met Crypto review + aanbieding: 50% korting

Met X10 met Crypto kun je je investeringen in crypto vertienvoudigen. Dat is wat de makers Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zeggen. In deze review vertel ik wat deze cursus precies inhoudt en mijn ervaringen en deel ik ervaringen van anderen.

Online geld verdienen is iets van de laatste 20 jaar. Vroeger bestond dat niet en had je alleen het loon van je baas of de inkomsten uit je bedrijf als je zelfstandige was. Tegenwoordig is er heel veel veranderd. Duizenden mensen leven nu van inkomsten die ze online verdienen. Door de huidige technische ontwikkelingen is het mogelijk om meerdere inkomstenbronnen via internet te hebben. Hier op aanbiedingengids.nl bespreek ik de verschillende mogelijkheden.

Eén van de mogelijkheden is geld verdienen met crypto. Dat is waar X10 met Crypto ook over gaat. Je leert in deze online cursus niet alleen om geld te verdienen met cryptomunten en waar je allemaal op moet letten maar ook hoe jij veel meer uit jouw investering kunt halen. Harm en Jan Robert spreken van vertienvoudigen. Je kunt je vermogen flink laten stijgen door de cryptomunten op het juiste moment te kopen en te verkopen. Dat is wat je gaat leren met X10 met Crypto!

X10 met Crypto

Er zijn de afgelopen tijd verschillende producten over cryptocurrency verschenen. Zo zijn er online trainingen en online cursussen ontwikkeld. Er zijn webinars die je gratis kan volgen. Online ondernemers zijn erg actief. Dit kun je ook zeggen van de twee online ondernemers die X10 met Crypto hebben ontwikkeld. Zij zijn al jaren online actief. Zo is Harm van Wijk gespecialiseerd in beleggen en Jan Robert Schutte in cryptocrrency. Zij zijn allebei experts op hun gebied. Deze twee experts zijn gaan samenwerken en hebben het uitgebreide online programma X10 met Crypto ontwikkeld.

Het doel van X10 met Crypto is om jouw vermogen uit te breiden door te gaan handelen in cryptomunten. Zij hebben voor X10, wat keer 10 betekent, in de naam gekozen omdat het de bedoeling is dat je met dit programma je investering in cryptocurrency gaat vertienvoudigen, tien keer zoveel laten worden dus en dat in één jaar tijd. Als je dit programma hebt gevolgd weet je hoe dat werkt en wat je daar precies voor moet doen.

Onderscheidend

Er zijn natuurlijk meer online programma’s waarin je leert handelen in cryptocurrency. X10 met Crypto onderscheid zich van de andere programma’s door het handelen in cryptocurrency vanuit een heel andere hoek te bekijken. Het is een heel origineel en uitgebreid programma. In deze review wordt dit programma dan ook uitgebreid besproken zodat jij na het lezen van deze review weet of X10 met Crypto wat voor je is. Ik bespreek de opbouw van het programma, de achtergrond van de makers van dit programma en deel je mijn ervaringen en ervaringen van anderen. Je kunt na het lezen van deze informatie bepalen of je je wilt aanmelden voor dit programma of niet.

Zelf ben ik enthousiast over X10 met Crypto, waarom dat is ga ik je verderop vertellen. X10 met Crypto is een nog vrij nieuw programma wat nog niet zo lang op de markt is. Het is veelbelovend, zeer uitgebreid en waardevol. Het mooie is dat je je vermogen er mee kan vertienvoudigen, dat is toch iets wat we allemaal wel willen?

Wat houdt X10 met Crypto in?

X10 met Crypto

X10 met Crypto is een programma wat je online kan volgen. Het staat online in een digitale omgeving. Zodra je je aanmeldt voor dit programma ontvang je inloggegevens voor deze digitale omgeving en kun je direct beginnen met het volgen van dit programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Alleen een computer of laptop met een internetverbinding is nodig om X10 met Crypto te volgen.

Dit heeft als voordeel dat je dit programma overal kan volgen en wanneer jij dat wilt. Dat is natuurlijk een groot voordeel. Je kunt zelf bepalen hoelang je over deze cursus doet, je kan het programma in je eigen tempo volgen. Dus heb je een keer even wat minder tijd? Dat maakt niet uit, je kunt verder gaan wanneer het jou uitkomt. Omdat het een heel uitgebreid programma is kost het wel veel tijd om alles door te nemen. Voordeel is dat je dan ook veel leert.

De online omgeving

Tegenwoordig gaat alles online dus ook veel cursussen zijn online te volgen. In deze moderne tijd is dat handig omdat veel mensen een drukke agenda hebben. Het is daarom fijn dat je zelf kan bepalen wanneer je aan de cursus werkt, maar je moet het wel doen natuurlijk.

Na het inloggen kom je in het dashboard waar de verschillende onderdelen staan. De meeste onderdelen zijn heel uitgebreid. Verder op ga ik de verschillende onderdelen bespreken zodat je weet wat je kan verwachten. Je merkt aan alles dat dit programma serieus is opgezet door mensen met veel ervaring.

Je wordt door de verschillende onderdelen begeleid. Er wordt aangegeven hoe je deze cursus moet volgen. Stap voor stap ga je door alle onderdelen heen totdat je het einde hebt bereikt. En dat duurt even, want zoals ik al aangaf zijn het uitgebreide onderdelen. In het doorlopen van alle onderdelen gaan aardig wat uurtjes zitten. Je kunt dit niet even in een paar weekjes doen.

Mocht je meer over dit interessante programma willen weten dan raad ik je aan om deze review helemaal door te lezen. Zelf heb ik er heel veel van geleerd. Ook jij kan er heel veel van leren. Na het lezen van deze X10 met Crypto review weet je wat het programma precies inhoudt.

De makers van X10 met Crypto

Je weet nu dat X10 met Crypto een zeer uitgebreid en compleet programma is en dat de makers experts zijn. Ze heten Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zoals ik in het begin van deze review ook al aangaf. Maar wie zijn zij precies en wat is hun achtergrond? Voordat ik dit programma ging volgen wilde ik dat graag weten, ik wilde weten met wie ik te maken had en of deze heren ook betrouwbaar zijn. Dat heb ik uitgezocht.

Beide heren zijn al jarenlang actief in de online wereld. Als je al eerder iets met online beleggen gedaan hebt ben je de naam Harm van Wijk vast wel eens tegengekomen, hij is heel bekend is deze wereld. Ook Jan Robert Schutte is heel bekend maar dan meer op gebied van cryptocurrencies. Beide heren zijn echte expert. Dus een expert in beleggen en een expert in crypto hebben samen een cursus gemaakt over beleggen in crypto, deze cursus X10 met Crypto. Beter kunt je het niet hebben.

Toen ik dat las was ik ook nieuwsgierig naar dit programma, wat hebben deze experts gemaakt? En werkt dit ook? Voordat ik je dat vertel ga ik eerst nog even op de achtergrond van beide heren in.

Jan Robert Schutte, wie is hij?

jan robert schutte cryptoacedemy

Over het zakelijke leven van Jan Robert Schutte is online allerlei informatie te vinden, over zijn privé leven niet, maar dat maakt niet uit. In het jaar 2011 startte Jan Robert met zijn eigen bedrijf, dit bedrijf heet de OptieAcademy. Met dit bedrijf leert Jan Robert mensen over hoe je het best kan handelen in opties en waar je allemaal op moeten letten. Hij geeft allerlei trainingen en houdt ook coachingsessies en vragensessies. Jan Robert heeft al heel wat cursisten begeleid die hier veel van opstaken. Hij heeft dan ook veel ervaring in het handelen met opties.

Naast handelen in opties ging Jan Robert zich ook verdiepen in het handelen in cryptocurrency. Hij ging zelf in cryptomunten handelen. Hierdoor heeft hij veel ervaring en kennis opgedaan in het handelen in deze digitale munten. Hij besloot dat hij deze kennis en ervaring ook met anderen ging delen, net zoals hij met zijn kennis en ervaring in het handelen in opties deed.

Jan Robert richtte nog een tweede bedrijf op, dit bedrijf kreeg de naam CryptoAcademy, een variant op OptieAcademy. Met dit bedrijf begeleidt hij dus mensen die willen gaan handelen in crypto of die hier al in handelen. Net als de OptieAcademy is ook dit bedrijf inmiddels al behoorlijk gegroeid.

Samenwerking met Harm van Wijk

Jan Robert ging samenwerken met Harm van Wijk die al jarenlang een specialist in beleggen is. Zo ging hij ook bij het bedrijf van Harm werken en organiseerde en ontwikkelde hij daar seminars. Daarnaast ging hij ook verder met zijn eigen bedrijven. Een actief persoon dus.

Jan Robert is een sympathiek en behulpzaam persoon en erg open. Daardoor is hij de perfecte online coach. Hij wordt dan ook erg gewaardeerd door zijn cursisten. Via internet kun je allerlei informatie en gegevens over hem vinden, daar blijkt dat hij 100% betrouwbaar en transparant is en dat hij van vele mensen het vertrouwen geniet. Dat wil hij natuurlijk graag zo houden. Hij wil zijn naam en die van zijn bedrijven hoog houden en dat doet hij ook. Jan Robert heeft alles prima op orde en heeft inmiddels een goede naam opgebouwd, ook in de cryptowereld waarin hij erg actief is. Ook dat iemand als Harm van Wijk met hem gaat samenwerken zegt wel wat.

Harm van Wijk

Harm van Wijk

Wie is Harm van Wijk eigenlijk? Harm van Wijk is al veel langer dan Jan Robbert Schutte actief al meer dan 30 jaar namelijk. Als je onder de indruk bent van de prestaties van Jan Robert Schutte zul je dat van die van Harm van Wijk ook zijn. Hij heeft een indrukwekkende staat van dienst. Net als Jan Robert heeft ook Harm heel veel kennis en ervaring. Dat is natuurlijk niet gek als je al ruim 30 jaar in het vak zit.

Harm van Wijk is een specialist op het gebied van beleggen. Hij komt uit Blaricum. Harm heeft bij bekende grote banken gewerkt als beleggingsexpert namelijk de ABN AMRO en de SNS bank. Ook heeft hij bij de Financiële Telegraaf gewerkt waar hij een directeursfunctie had en bij Binckbank, een bank die in beleggen gespecialiseerd is.

Harm besloot voor zich zelf te beginnen en richtte zijn bedrijf Beleggen.com op met de gelijknamige website. Met dit bedrijf helpt Harm andere mensen om te beleggen in aandelen en opties. Op zijn website vindt je heel veel informatie en geeft hij handige adviezen. Ook heeft Harm een aantal cursussen ontwikkeld waarvan de Trading Navigator Methode een van de bekendste is. Er zijn ook een aantal boeken over beleggen door hem geschreven waaronder In 10 stappen succesvol beleggen.

Harm & Crypto

Harm focuste zich vooral op het beleggen in aandelen en opties. Maar nu de cryptocurrency steeds populairder wordt ziet hij daar ook kansen in. Zijn kennis en ervaring met beleggen komt ook in de cryptowereld goed van pas. Daarom heeft hij samen met jan Robert Schutte deze cursus ontwikkeld, X10 met crypto. Ook op de website van Harm vindt je inmiddels veel informatie over cryptomunten.

Met ruim 30 jaar ervaring is Harm van Wijk dus zeker een beleggingsexpert te noemen. Naast dat hij veel ervaring heeft opgedaan heeft hij ook een goede naam opgebouwd. Niet alleen in het bankleven is hij een bekend persoon maar ook online geniet hij veel bekendheid op het gebied van beleggen.

Er is op internet veel informatie over Harm te vinden. Veel van de informatie komt van hem zelf. Dat geeft aan dat hij transparant is en openheid van zaken geeft. Dit maakt Harm van Wijk een betrouwbaar persoon, hij heeft zijn naam hoog te houden. Hij heeft alles goed op orde en naast zijn indrukwekkende loopbaan heeft hij een goede reputatie opgebouwd. Je ziet op internet dat men heel tevreden is over de werkwijze van Harm van Wijk. En ook dat hij bereid is om anderen te helpen en te begeleiden om net zo succesvol als hij zelf te worden in de wereld van beleggen in aandelen en opties. En nu ook in de cryptowereld.

2 experts

Je ziet dus dat de beide makers van X10 met Crypto, Jan Robert en Harm beide veel kennis en ervaring hebben en dus experts te noemen zijn. Daarnaast hebben ze ook beiden hun goede naam hoog te houden. Zij kunnen zich geen misstappen veroorloven. Dit maakt hun beide zeer betrouwbaar.

Het mooie is nu dat Harm en Jan Robert hun krachten gebundeld hebben, waardoor ze samen nog meer kennis en ervaring hebben. Dit heeft geresulteerd in deze cursus X10 met Crypto. En het resultaat is er dan ook naar. Een zeer uitgebreide cryptocursus die door 2 experts gemaakt is. Daar kan ook jij van profiteren. In deze cursus delen Harm en Jan Robert hun kennis namelijk met jou, zodat ook jij succesvol wordt in het handelen in cryptomenten. En ze leren je hoe je je vermogen kunt vertienvoudigen!

Voor wie is X10 met Crypto?

geld verdienen met crypto

Wat ga je met X10 met Crypto bereiken? Het doel wat Harm en Jan Robert met X10 met Crypto willen bereiken is om zoveel veel mogelijk mensen succesvol te laten worden op het gebied van cryptocurrency. Het uiteindelijke doel is om je vermogen te vertienvoudigen. Als je als je bij het starten met dit programma een vermogen hebt van 1000 euro is het de bedoeling dat je, als je het programma afgerond hebt een vermogen van 10.000 euro hebt. Dit is een doel wat mij zeer aanspreekt. Niet alleen omdat het vermogen tien keer zoveel wordt maar ook omdat het een heel ambitieus doel is.

Het is ook heel mooi dat Harm en Jan Robert mensen willen helpen en hun kennis willen delen met jou. Ze hadden deze kennis ook voor zich kunnen houden. Doordat ze hun krachten bundelen staan ze samen nog sterker en durven ze de stelling aan te gaan dat je vermogen met X10 met Crypto vertienvoudigd. Dit is een heel mooi streven daarom vind ik dit programma ook zo mooi.

Voor beginners en gevorderden

Misschien ben je nu al bezig met handelen in cryptocurrency of wil je dit graag gaan doen? Als dat zo is dat is dit programma zeker voor jou geschikt. Om te beginnen met X10 met Crypto moet je wel wat affiniteit met cryptocurrency hebben. Het is heel belangrijk dat je dit hebt. Als jij deze affiniteit niet hebt en alleen maar veel geld wil verdienen raad ik je X10 met Crypto niet aan. Omdat het programma soms wat lastig te volgen is motivatie en de nodige affiniteit heel belangrijk.

Je moet ook doorzettingsvermogen hebben om het programma te blijven volhouden. Het is daarom belangrijk dat je dit echt wil en je doel wil bereiken. Dit is overigens ook met andere vormen van geld verdienen zoals affiliate marketing en beleggen zo. Alleen degenen die volhouden en doorzetten gaat successen behalen.

Dus denk goed na voordat je met X10 met Crypto begint. Heb je grote interesse in het handelen in cryptomunten en wil je echt doorzetten hiermee dan is X10 met Crypto zeker interessant voor jou. Vooral gezien wat je allemaal leert en allemaal kan bereiken.

Mocht je nog niet zoveel interesse in crypto hebben of het allemaal nog niet zo zeker weet, dan kun je beter voor een laagdrempelige beginnerscursus kiezen. X10 met Crypto is overigens ook voor beginners geschikt maar vergt wel affiniteit en doorzettingsvermogen. Het is wel zo dat je met laagdrempelige beginnerscursussen in crypto niet de resultaten gaat behalen die je met X10 met Crypto wel kan behalen.

Waaruit bestaat X10 met Crypto?

Je weet nu wat je met X10 met Crypto kunt bereiken en dat je moet doorzetten. Ook weet je wie de makers zijn en wat hun achtergronden zijn. Nu ben je denk ik benieuwd naar de inhoud van dit programma. Ik ga nu bespreken uit welke onderdelen dit programma precies bestaat.

Zoals ik al aangaf is dit programma in tegenstelling tot een beginnerscursus in crypto zeer uitgebreid. Alle onderdelen zijn ook weer zeer uitgebreid opgebouwd. Hieronder noem ik de verschillende onderdelen.

– Geld verdienen met Bitcoin, deze cursus is door Harm van Wijk ontwikkeld.
– De CryptoAcademy cursus. De volledige cursus van de CryptoAcamdemy van Jan Robert Schutte is bij X10 met Crypto inbegrepen.
– Er zijn wekelijkse sessies waarin je vragen kunnen stellen een Harm of Jan Robert. Je krijgt dan dus persoonlijk advies.
– Je krijgt exclusief toegang tot meerdere platformen.
– Ook ontvang je trading updates.
– Er zijn onderzoeksrapporten van de experts, hierin vindt je concrete opties. Deze kun je allemaal bekijken.

Zoals je ziet een behoorlijk indrukwekkend rijtje. Elk van de bovenstaande onderdelen is uniek maar ze vullen elkaar perfect aan. Het zijn allemaal onderdelen die mij zeer aanspreken en waar ik graag meer van zou willen weten. Ik zal de verschillende onderdelen nu uitgebreid gaan bespreken met als eerste de 2 cursussen, de cursus Geld verdienen met Bitcoin van Harm van Wijk en dan de CryptoAcademy cursus van Jan Robert. Daarna de andere onderdelen die ook zeer interessant zijn.

X10 met Crypto Beleggen

Geld Verdienen met Bitcoin

Het eerste onderdeel van X10 met Crypto is de cursus Geld verdienen met Bitcoin van Harm van Wijk. Het is ook mogelijk om deze cursus apart te volgen maar ik kan je aanraden om het hele X10 met Crypto programma te gaan volgen. Je krijgt dan immers toegang tot alle onderdelen. Als je alleen de cursus Geld verdienen met Bitcoin zou doen mis je de andere interessante onderdelen. Daarnaast is het ook goedkoper om X10 met Crypto aan te schaffen in plaats van alle onderdelen los. Sommige onderdelen kun je overigens niet los kopen, die ontvang je exclusief bij X10 met Crypto.

Deze cursus gaat over de belangrijkste en meest bekende cryptomunt, de Bitcoin. Er wordt ook aandacht geschonken aan andere cryptomunten. Harm is heel goed in het schrijven van cursussen en dat zie je in deze cursus terug. Dat maakt het ook leuk om deze cursus te volgen. De cursus bestaat uit 8 modules die we nu gaan doornemen.

1. Handelen in Bitcoins

Deze cursus is geschikt voor beginners, vandaar dat dit ook het eerste onderdeel van X10 met Crypto is. In deze eerste module wordt door Harm besproken wat de Bticoin precies is en hoe deze ontstaan is. Er wordt aangegeven wat het bestaansrecht van de Btcoin is en waarom deze digitale munt zo populair geworden is.

Harm vertelt ook hoe je kunt beginnen met handelen in Bitcoin. In de module zit een complete handleiding om te gaan handelen in Bitcoin en in Etherneum. Dit is een mooie start van de cursus waar je meteen al veel van opsteekt!

2. Altcoins

De tweede module gaat over altcoins. Altcoins zijn alternatieve coins die afgeleid zijn van Bitcoin. Hier vallen alle cryptomunten onder behalve de Bitcoin. Etherneum is tegenwoordig ook erg populair en wordt daarom ook niet meer als altcoin gerekend.

Bij altcoins zie je dat de koersen behoorlijk verschillen. In korte tijd kan de koers van een altcoin heel anders zijn. Er zijn ook bepaalde altcoins die het goed doen en de potentie hebben om door te groeien. In deze module verteld Harm alles over altcoins en noemt hij ook enkele zogenaamde cryptoparels.

Je leert dus wat altcoins precies zijn, waar je deze koopt en welke momenteel hot zijn. Ook leer je wat een ICO is, wat de risico’s daarvan zijn en hoe je deze kan volgen.

3. De basis van Bitcoin

bitcoin

Je gaat in de module leren hoe Bitcoin precies werkt. Het gaat hier vooral om de technische kant. Bitcoin en ook de andere cryptomunten maken gebruik van blockchaintechnologie. Dit is een bepaalde technologie waar alles zonder tussenkomst van anderen op een veilige manier opgeslagen kan worden.

In deze module wordt uitgelegd hoe blockchain precies werkt. Ook leer je termen die daar mee te maken hebben en die veel in de cryptowereld gebruikt worden zoals Proof of Work, Proof of Stake en Proof of Liquidity. Dit is een heel interessante, maar wel technische module omdat je leert begrijpen hoe alles precies werkt.

Onderwerpen die in deze module aan bod komen zijn Wat zijn Bitcoins, wat is Blockchain, Waar kun je Bitcoins kopen en verkopen en waarom zijn ze zo populair, wat is SegWit en Lightning network.

4.Platforms en wallets

Om te gaan handelen in Bitcoin en andere cryptocurrenct heb je een platform nodig. Zo’n platform wordt ook wel broker of exchange genoemd. Bekende cryptoplatformen zijn Bitvavo en Binance. Op het platform maak je een account aan en kun je cryptomunten kopen en verkopen.

Deze platformen bewaren jouw cryptomunten ook. Dat doen ze in een wallet. Een wallet is een soort digitale portemonnee waarin jou cryptomunten zitten. Tegenwoordig heb je allerlei verschillende wallets. Zo zijn er hardware wallets, software wallets, papieren wallets en online wallets. Ook platformen en exchanges kunnen als wallet fungeren. Het is heel belangrijk dat deze wallets veilig zijn, jouw cryptogeld zit er immers in.

Een goede kennis over de verschillende platformen en wallets die er zijn is dan ook onmisbaar als je wilt gaan handelen in cryptocurrency. Dit moet allemaal veilig en betrouwbaar zijn, anders kan je immers je geld verliezen. Harm verteld je in deze module alles over platforms en wallets en waar je allemaal op moet letten.

5. Techniek

Harm gaat in deze module nog meer in op de techniek die achter cryptomunten zit. Een cryptomunt heeft een bepaalde waarde en daar gaat een techniek achter schuil om dit allemaal betrouwbaar en veilig te maken. Als je weet hoe de techniek achter cryptomunten werkt gaat het handelen ook makkelijker. Je weet dan wat er precies gebeurt.

Deze module is een aanvulling op de twee voorgaande modules waar ook al over techniek gesproken werd maar nu gaat Harm er nog veel dieper op in. Zo gaat het over het Nederlandse betalingsverkeer, hoe een Bitcoin transactie precies werkt en hoe deze gecontroleerd wordt. Ook wordt er meer verteld over het Bitcoin netwerk, Quantum computing en hashing.

6. Wetgeving en regulatie

Naast de techniek en dat je weet hoe je moet kopen en verkopen is het ook belangrijk dat je wat af weet van de wetgeving over cryptocurrency. Dat is waar deze module over gaat. Want hoe zit het bijvoorbeeld met de belastingen? Moet je over geld wat in jouw cryptowallet staat ook belasting betalen? Met welke regels moet je precies rekening houden en hoe richt je alles zo goed mogelijk in? Allemaal vragen die in deze module beantwoord worden.

Je moet zorgen dat je met je handelen binnen de wet blijft, zo voorkom je problemen. Je leert in deze module hoe je je aan de wet en aan de regels moet houden. Er wordt ook besproken hoe alles in andere landen geregeld is want handelen in crypto beperkt zich niet alleen tot Nederland. Zelfs aan  je nalatenschap wordt aandacht besteed. Wat gebeurt er met je cryptomunten als je zou komen te overlijden? Kortom deze module bevat zeer waardevolle en praktische informatie die onmisbaar is.

7. Vragen en antwoorden

Naast een expert in beleggen in aandelen en opties heeft Harm van Wijk zich de laatste jaren ook ontwikkeld als een expert in crypto. In deze module behandeld Harm allerlei vragen die hij binnen heeft gekregen. Uiteraard geeft hij een uitgebreid antwoord op deze vragen. Ook deze module is weer zeer leerzaam er kunnen immers ook verschillende vragen tussen zitten die jij ook had willen stellen en je steekt er altijd wat van op.

8. Crypto rapporten

De achtste en laatste module van de cursus Geld verdienen met Bitcoin gaat over crypto rapporten. Harm bespreekt voor welke verdienmodellen je kan kiezen. Het is belangrijk dat je je vermogen en inleg gaat spreiden, hiermee beperk je de risico’s. Harm legt je precies uit hoe je dat moet doen.

Bij deze module ontvang je ook gratis een boek van Harm van Wijk, dat boek heet De meest gestelde vragen over Bitcoin

X10 met Crypto Cryptoacademie

CryptoAcademy cursus

Zoals gezegd bestaat X10 met Crypto uit verschillende onderdelen waarvan er 2 cursussen zijn. Het eerste onderdeel de cursus Geld verdienen met Bticoin van Harm van Wijk is zojuist uitgebreid besproken, je weet nu wat je daar van kan verwachten. Nu gaan we verder met het tweede onderdeel van X10 met Crypto namelijk de CryptoAcademy cursus van Jan Robert Schutte.

De CryptoAcademy cursus behandeld het handelen in cryptocurrency vanuit een geheel andere invalshoek. Daarom is dit een zeer interessante aanvulling op de cursus van Harm. Jan Robert Schutte is een expert op het gebied van crypto en het is goed te zien dat hij deze cursus met veel passie heeft ontwikkeld. Het is wel een wat technische cursus maar na de kennis die je opgedaan hebt in de cursus van Harm moet dat geen probleem zijn. Ook deze cursus bestaat uit verschillende modules. Er zijn 6 modules die ik nu ga bespreken. Er is ook nog een extra module over Case Studies.

1. How to’s

In deze eerste modules legt Jan Robert uit hoe je een portfolio op kunt bouwen. Hij bespreekt ook de handelsstrategieën en legt uit wat staking is. Verder besteed Jan Robert ook aandacht aan het feit dat spreiding van je inleg heel belangrijk is, zo loop je minder risico’s. Ook vertelt hij veel over zijn eigen ervaringen, dit is zeer praktijkgericht en leerzaam. Het inschrijven bij brokers zoals bijvoorbeeld Bitvavo wordt ook behandeld. Bij de brokers ga je cryptomunten kopen of verkopen.

2. Crypto trading on deribit

Jan Robert richt zich in deze tweede module op het platform van deribit. Op het deribit platform kun je handelen in opties. Het ook mogelijk om in opties in cryptocurrencies te handelen maar dat is best wel ingewikkeld. Je leert genoeg over het deribit platform zodat je daar meteen gebruik van kan gaan maken en het geleerde in de praktijk kan brengen.

3. English trading webinars

Webinars is ook iets waar Jan Robert bekend mee is geworden. In deze module kun je één van zijn webinars helemaal volgen. Dit is een webinar van meer dan 1,5 uur. Hierin wordt onder andere het M2W-TSSystem besproken. M2W-TSSystem betekent money to work trading system. Dit systeem genereert signalen die info geven over wanneer een trade te beginnen en wanneer een trade te stoppen.

4. Dutch trading webinars

Deze vierde module lijkt op de derde module echter nu gaat het om Nederlandstalige webinars. In deze module zitten 3 webinars die je helemaal kan volgen. In deze webinars krijg je veel informatie van verschillende personen die hier aan deelnemen. Dit zijn allemaal experts die heel veel ervaring hebben met het handelen in crypto. Ook Day Trading komt in deze module aan bod.

5. Crypto Wednesday webinars

Ook deze in module vindt je weer webinars, net als in de vorige twee modules. Het gaat nu op webinars die je kunt volgen op woensdag, vandaar de naam Wednesday webinars. Ook hier gaat het weer om webinars waar je veel kunt leren van experts.

6. X10 met Crypto

Deze zesde en laatste module heeft dezelfde naam als het volledige programma namelijk X10 met Crypto. Jan Robert Schutte legt in de module uit hoe je je vermogen kunt vertienvoudigen, dus tien keer zo veel kan laten worden. Het gaat hier om Mastermind meetings waar je van alles kunt vragen aan experts. Na het volgen van deze module weet je wat je moet doen om je vermogen te vertienvoudigen.

Wat zit er nog meer in X10 met Crypto?

Naast de 2 genoemde cursussen zit er nog meer in X10 met Crypto. De volgende onderdelen maken ook deel uit van dit programma.

Trading updates en kansen

In dit onderdeel krijg je tips van ervaren experts in crypto. Er wordt aangegeven welke coins interessant zijn om in te investeren. Als je deze tips volgt kun je mooie winsten gaan behalen. Het zijn echter tips, je kan zelf bepalen wat je er mee doet.

Live Q&A sessies

Een ander onderdeel van X10 met Crypto is toegang tot Q&A sessies. In deze sessies kun je vragen stellen aan de experts die uiteraard uitgebreid beantwoord worden. Ook kun je meekijken met de vragen die anderen stellen en de antwoorden daarvan lezen. Dit is zeer leerzaam.

VIP toegang tot beleggen.com

Je krijgt ook VIP toegang tot de site van Harm van Wijk, beleggen.com. Hier is een uitgebreid forum te vinden over alles wat met beleggen en crypto te maken heeft. Je krijgt maar liefst 2 jaar toegang tot dit VIP gedeelte als je lid van X10 met Crypto bent.

Onderzoeksrapporten

Je kan verschillende onderzoeksrapporten bekijken. In deze rapport vindt je posities die Harm en Jan Robert zelf innemen. Het is mogelijk om dit direct over te nemen en zo succesvol te gaan handelen.
Je ontvangt een mail wanneer een van de beide heren crypto koopt en ook welke cryptomunt zij kopen. Een trading buy alert en een trading profit alert. Deze onderzoeksrapporten zijn zeer waardevol.

Andere onderdelen die ook nog bij X10 met Crypto horen zijn: 12 maanden toegang tot 3 crypto portefeuilles, toegang tot een Telegram groep over crypto en je krijgt ook nog eens toegang tot het ledengedeelte van de CryptoAcademy, de site van Jan Robert.

De onderdelen geven X10 met Crypto een meerwaarde en zijn een mooie aanvulling op de 2 cursussen die in dit programma zitten.

X10 met Crypto bonussen

Bonussen bij X10 met Crypto

Je hebt dus net gezien dat je bij X10 met Crypto naast de cursus van Harm van Wijk en de cursus van Jan Robert Schutte nog veel meer onderdelen krijgt. Maar ik ben nog niet klaar daarmee. Naast de extra onderdelen zijn er namelijk ook nog een aantal bonussen die je ontvangt.

Je ziet tegenwoordig dat je bij veel trainingsprogramma’s extra bonussen ontvangt. Ook bij X10 met Crypto is dat dus het geval. Er zijn nog 3 e-books die je ontvangt. Deze e-book heten:

  • Meest gestelde vragen over Bitcoin
  • In 7 etappes van start tot finish
  • 10 tips voor de aanschaf van ICO’s

Ook deze 3 bonusboeken geven weer extra waarde aan X10 met Crypto. Ze passen prima bij dit programma. Zoals je ziet ontvang je bij X10 met Crypto zeer veel en uitgebreide informatie. 2 cursussen, 7 extra onderdelen en 3 bonus e-books.

Ervaringen met X10 met Crypto

Zelf heb ik goede ervaringen met X10 met Crypto. De beide cursussen die in dit programma zijn samengevoegd tot één grote cursus sluiten prima aan op elkaar, het vormt één geheel. Daarmee hebben Jan Robert Schutte en Harm van Wijk uitstekend werk geleverd. De eerste cursus van Harm is meer gericht op beginners en de tweede cursus van Jan Robert is meer voor gevorderden, samen vormt het dus een complete cursus.

De kwaliteit van beide cursussen is van een hoog niveau. Dit komt ook omdat het erg gevarieerd is. Het is zo aanstekelijk dat je alle modules achter elkaar zou willen afwerken. Het is echter belangrijk om goed te tijd voor iedere onderdeel te nemen, daar heb je alleen maar voordeel van. Zo kun je alles beter op je in laten werken en volg je het beter. Dus neem de tijd er voor.

De totale cursus is behoorlijk uitgebreid, er gaan heel wat uurtjes in zitten om dat allemaal te volgen, maar dan heb je ook wat. Je leert zoveel dat de kans dat je succes hebt met handelen in crypto groot is. Je merkt duidelijk dat deze cursussen gemaakt zijn door 2 experts en daar heb je alleen maar voordeel van.

Ervaringen van anderen

Ik ben ook op onderzoek gegaan naar wat anderen van X10 met Crypto vinden. Doordat deze cursus nog niet zo lang bestaat zijn er nog niet zoveel ervaringen te vinden maar degenen die ik vond waren zeer positief. Behalve dat men zeer te spreken is over de cursus is men ook heel positief over Harm en Jan Robert. In de reacties zegt men bijvoorbeeld “Door dit systeem te volgen verdien ik nu geld in plaats van dat ik geld verlies” en “Je krijgt met dit systeem alle tools die nodig zijn om succes te krijgen. Zeer deskundig, integer en analytisch”.

De ervaringen die ik vond sluiten aan bij mijn persoonlijke ervaring. De woorden uit de laatste ervaring “deskundig, integer en analytisch” zijn naar mijn mening zeker van toepassing op X10 met Crypto en op Harm van Wijk en Jan Robert Schutte.

Voordelen en nadelen van X10 met Crypto

Alles heeft zo zijn voordelen en nadelen, ook bij X10 met Crypto is dat het geval. De voordelen zijn dat het een zeer uitgebreid programma is, één van de uitgebreidste die er is op de markt, wat gemaakt is door 2 experts met jarenlange ervaring in beleggen en crypto. Deze makers zijn 100% procent betrouwbaar. Je kan het programma in je eigen tempo volgen en je ontvangt veel interessante extra’s en bonussen. Nog een belangrijk voordeel je krijgt tijdelijk 1000 euro korting wanneer je dit programma aanschaft!

Er zijn ook enkele nadelen. Het gaat hier om een vorm van beleggen. Bij beleggen is succes nooit gegarandeerd, er zit altijd een bepaald risico aan beleggen. Door je aan alle tips die in X10 met Crypto staan te houden kun je deze risico’s beperken. Een ander nadeel is dat sommige modules best wel ingewikkeld zijn en dat het je veel tijd kost om alles door te werken, maar dan heb je ook wel wat! Verder ziet het programma er qua vormgeving wat ouder uit, iets moderner zou geen kwaad kunnen, maar dat doet geen afbreuk aan de inhoud van het programma.

Wat kost X10 met Crypto?

Nu je weet wat er allemaal in X10 met Crypto zit en de ervaringen hebt gelezen is de vraag wat kost dit allemaal, niet onbelangrijk om te weten. Dit programma kost normaal gesproken 1997 euro, dat is best veel geld. Maar er is goed nieuws, je kan nu 1000 euro korting krijgen als je dit programma via onderstaande aanbieding koopt. Je betaald dan slechts 997 euro, dat is een besparing van meer dan 50 procent!

Nu zul je misschien denken 997 euro is ook nog best veel geld maar daar krijg je dan ook heel veel voor terug. De 2 cursussen, 7 extra onderdelen en 3 bonusboeken en dat allemaal gemaakt door 2 experts met een jarenlange ervaring in de wereld van beleggen en crypto. Persoonlijk vind ik dit programma zeker het geld waard. Als je alles goed opvolgt wat in X10 met Crypto geleerd wordt is er een grote kans dat je dit bedrag weer snel terug verdient.

Op X10 met Crypto wordt door Harm van Wijk en Jan Robert Schutte ook nog eens een niet goed geld terug garantie gegeven. Dat betekent dat je binnen 14 dagen je geld terug krijgt als het programma je niet bevalt.

X10 met Crypto doen of niet?

Dan is de vraag moet ik X10 met Crypto kopen of niet? Zoals je gezien hebt is dit een zeer interessant en heel uitgebreid programma. De makers, Harm van Wijk en Jan Robert Schutte zijn uiterst ervaren personen. Zij laten hun eigen strategieën zien die je kan opvolgen, dit maakt de kans op succes groot. Als je echt verder wil met beleggen in crypto en alles hier over wil weten is X10 met Crypto zeker een aanrader! Daarnaast is er nog de aanbieding waarmee je nu een korting van maar liefst 1000 euro krijgt op de aanschafprijs. Je kunt nu gebruik maken van deze aanbieding door X10 met Crypto via de onderstaande knop te kopen.

Koop X10 met Crypto nu met 1000 euro korting

Krijg ik gratis bonussen bij X10 met Crypto?

Jazeker, de e-books Veelgestelde vragen over Bitcoin, 10 tips voor aanschaf van ICO’s en In 7 stappen van start naar finish en toegang tot Beleggen.com.

Wat kost X10 met Crypto?

De normale prijs is 1997 euro, met onze aanbieding krijg je 1000 euro korting, dus je betaald dan maar 997 euro.

Onze beoordeling

X10 met Crypto

€ 997,-
9.5

Prijs

8.5/10

Kwaliteit

10.0/10

Support

10.0/10

Voordelen

  • Duidelijke instructies over het kopen en verkopen van cryptomunten
  • Ook geschikt voor starters
  • Gemaakt door 2 expert die zeer veel kennis en ervaring met crypto en beleggen hebben

Nadelen

  • Er wordt soms met hoge bedragen geïnvesteerd
  • De prijs kan voor sommigen een probleem zijn

Disclaimer
Dit artikel is geen beleggingsadvies of ander financieel advies. Het gaat hier alleen om de ervaringen die als schrijver met de lezers gedeeld worden. Dit artikel is informatief en is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Na het lezen van dit artikel kan de bezoeker zelf beslissen of hij/zij het betreffende product wil kopen of niet.

Plaats een reactie