Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » X10 met Crypto review

X10 met Crypto review

Leestijd: 16 minuten

Misschien heb je al eens van de cursus X10 met Crypto gehoord. Deze cursus is momenteel erg populair. Het is een van de beste cursussen op gebied van cryptocurrency. Ik ga je alles over deze cursus vertellen in deze review. Doordat ik deze cursus gevolgd heb kan je je een goed beeld van deze cursus geven. Als je deze cursus koopt ontvang je posities, dit gaat via een Telegram groep en deze worden je door specialisten aanbevolen. Er wordt uitgelegd hoe je goede trades vind en hoe je hiermee veel geld verdiend. Het klinkt misschien allemaal een beetjes ingewikkeld maar verder op in deze review zal alles duidelijk worden.

Ook vertel ik je meer over wie deze cursus gemaakt heeft. Als je de makers kent kun je ook beter bepalen of de cursus betrouwbaar is. Uiteraard vertel ik je mijn ervaringen met X10 met Crypto en deel je ook de ervaringen van anderen. De inhoud van de cursus wordt uitgelegd  en ook hoe deze is opgebouwd. Mocht je interesse hebben dan is er een aanbieding waarmee je deze cursus kan aanschaffen. Door middel van deze review kun je bepalen of deze cursus wat voor jouw is.

Crypto is nog steeds heel erg populair en ook nu wordt er nog steeds veel geld mee verdiend. Als jij dat ook wil, lees dan snel verder en vind de informatie die je zoekt.

X10 met Crypto in het kort

X10 met CryptoJe leert in deze cursus X10 met Crypto hoe je in één jaar tijd de investeringen die je in crypto gedaan hebt kunt vertienvoudigen. Er zijn grote ontwikkelingen in de cryptowereld en je gaat leren om hier op in te spelen. De makers zijn Harm van Wijk, van beleggen.com en Jan Robbert Schutte van de Cryptoacademie. Harm van Wijk is al jaren heel bekend in de wereld van beleggen. Hij heeft meerdere cursussen gemaakt waaronder de Trading Navigator Methode waar hier op aanbiedingengids ook een review over staat.

Jan Robert Schutte is heel bekend in de cryptowereld. Deze twee zijn gaan samenwerken en hun kennis gebundeld waardoor ze samen een heel goede en uitgebreide cursus konden maken. Ze hebben zeer veel kennis en ervaring en dat al jarenlang. Zijn weten dus hoe je je investeringen in crypto winstgevend kunt maken en dat gaan zij met jouw delen. Verderop vertel ik je meer over deze twee.

2 delen

Je krijgt toegang tot 2 online, digitale omgevingen als je deze cursus koopt. Een daarvan staat op beleggen.com, de site van Harm en de andere op cryptoacademy.nl de site van Jan Robbert. In deze omgevingen vindt je alle informatie. Het is allemaal zo ingericht dat het makkelijk te volgen is. In de omgeving van beleggen.com staat de cursus Geld verdienen met bitcoin. En in de omgeving van de Crypto Academy staat een Crypto Academy cursus. Samen vormen zijn X10 met Crypto. Dit wordt soms ook de X!0 met Crypto Challenge genoemd.

In deze twee cursussen vindt je verschillende onderdelen. Eén ervan is een beginnerscursus waarin je leert om geld te verdienen met crypto. Verder zijn er onderzoeksrapporten en  update van een ervaren crypto expert. Je kunt er ook al je vragen stellen die dan door experts beantwoord worden. Ook zijn er nog verschillende bonussen zoals een premium crypto coaching service, deze is voor elite traders en je krijgt 2 jaar VIP toegang tot de site van Harm, beleggen.com. Er is nog meer namelijk toegang tot 3 crypto portefeuilles, toegang tot het ledengedeelte van de Crypto Academy en toegang tot een Crypto Telegram groep.

Zoals je ziet zit er heel wat bij deze cursus inbegrepen. Verderop vertel ik je meer over de bonussen die bij deze cursus zitten. In de Telegram groep in allemaal mensen die veel met crypto bezig zijn, hier kun je veel kennis delen en ervaring op doen. Dit is heel waardevol!

De makers van X10 met Crypto

Zoals ik eerder al vertelde zijn de makers van X10 met Crypto Harm van Wijk en Jan Robert Schutte. Harm van Wijk is een bekende in de wereld van beleggen. Jan Robert Schutte is nog niet zo bekend.

Harm van Wijk

Harm van WijkVan Harm van Wijk zijn er ook veel video’s op youtube te zien. Ook in reclamespotjes. Hij is al meer dan 30 jaar actief in de beleggingswereld. Je ziet zijn naam dikwijls op YouTube. Hij is dan ook één van de meest bekende beleggingsexperts van Nederland. Hij weet alles van beleggen in aandelen en beleggen in opties. Ook heeft hij daar opleidingen voor gedaan. Zo heeft hij gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg.

Daar heeft hij commerciële economie geleerd. Hij heeft dus alle diploma’s. Door zijn universitaire studie mag hij zich doctorandus noemen. Daarna heeft hij zich helemaal verdiept In de wereld van het beleggen in aandelen. Ook belegt hij zelf heel veel, Hij heeft dus veel ervaring In het beleggen. Harm heeft bij veel bekende banken gewerkt, zo werkte hij voor te SNS bank, de Volksbank, ABN Amro en Binckbank. Ook heeft hij bij De Telegraaf en bij Fortis gewerkt.

Harm heeft een eigen bedrijf en een eigen website beleggen.com. Hij heeft al vele anderen geholpen zodat die ook goed zijn geworden In het beleggen. Harm heeft meer dan 38.000 beleggers gecoacht. En hij heeft ruim 2300 artikelen geschreven over beleggen. Zoals je ziet is dit een man met heel veel kennis en ervaring.

Jan Robert Schutte

Jan Robert Schutte CryptoacedemyHarm heeft de cursus Samen met Jan Robert Schutte gemaakt. Jan Robert is ook al jaren actief In de aandelen markt. Bij de Amsterdamse optiebeurs was hij optiehandelaar, dit is hij een aantal jaren geweest. Hij heeft 4 jaar bij de BinckBank gewerkt, waar Harm ook heeft gewerkt. Het zou goed kunnen dat ze elkaar daar al ontmoet hebben. Jan Robert was verantwoordelijk voor te optiestrategieën en de technische analyse.

Momenteel verzorgt Jan Robert Crypto Trading Seminars. In deze seminars legt hij uit hoe je  geld kunt gaan verdienen met het handelen in cryptomunten. Ook spreekt hij dikwijls op Blockchain events waar hij alles verteld over zijn kennis van Crypto. Sinds de opkomst van Crypto heeft Jan Robert dit dus gevolgd. Daardoor bezit hij nu heel veel kennis hierover.

Jan Robert Heeft online al meer dan 30.000 mensen gecoacht en hun alles bij gebracht in beleggen in Crypto. 1500 mensen heeft hij live gecoacht en op zijn laatste seminar over Crypto waren maar liefst 220 bezoekers. Wanneer je zijn Linkedin profiel bekijkt zie je alle opleidingen en cursussen die hij gevolgd heeft en dat zijn er heel wat. Je kunt dus zeggen dat Jan Robert een betrouwbare en heel ervaren coach is. Hij kan je alles leren op het gebied van handelen in Crypto.

Is X10 met Crypto populair?

De cursus X10 met Crypto is een hele populaire cursus, er zijn heel wat personen die deze cursus volgen. De cursus bestaat nog niet zo lang maar er hebben nu al een heleboel mensen zich aangemeld. Dagelijks wordt deze cursus verkocht. Dat komt ook door de financiële situatie waarin veel mensen nu zitten. Door de coronacrisis zijn er veel bedrijven die het net of net niet redden. Veel van deze bedrijven krijgen steun van de overheid. Doordat er op deze manier meer geld gecreëerd wordt wordt het geld minder waard.

De koopkracht is daardoor achteruit gegaan en het spaargeld is ook minder waard geworden. Doordat er meer geld bij komt zal dit op de lange termijn tot een grote inflatie leiden, het geld wordt minder waard. Door te gaan investeren in onder andere Crypto beschermd men zich hier tegen.

Bescherm je geld!

Mensen investeren veel in Crypto, maar ook in vastgoed, aandelen en goud en zilver. Crypto is iets wat een heel hoog rendement heeft en daardoor interessant om in te investeren. De overheid kan er wel geld bij maken maar geen Crypto. Dat maakt dan investeren in Crypto een veilige investering is. Dit is ook een reden waarom deze cursus X10 met Crypto zo populair is. Steeds meer grote bedrijven gaan investeren in Crypto. Tesla is daar een goed voorbeeld van.

Is X10 met Crypto betrouwbaar?

Zoals ik al eerder vertelde zitten er twee bedrijven achter X10 met Crypto. Dit zijn de Crypto Academy en Beleggen.com, de bedrijven van Jan Robert Schutte en Harm van Wijk. Beide zijn al jaren actief in de wereld van beleggen en Crypto. Ze gebruiken ook hun echte namen. Het twee professionals met jarenlange ervaring. Je kunt dus zeggen dat zij betrouwbaar zijn. Hun contactgegevens zijn te vinden op internet en bij de Kamer van Koophandel.

Voor wie is X10 met Crypto?

Deze cursus is niet voor iedereen bedoeld. Als je hier aan begint moet je je echt in alles verdiepen. Je moet leren om op de lange termijn te gaan denken. Dat vereist wel doorzettingsvermogen. Daarnaast moet je ook bereid zijn om je geld te investeren. Dat geld moet je dan wel hebben natuurlijk. Je bent niet meteen succesvol en het kan even duren voordat je winst gaat maken.

De cursus is wel geschikt voor beginners, alles wordt duidelijk uitgelegd. En je leraren behoren tot de beste financiële adviseurs. Ook voor gevorderden is deze cursus geschikt, je kunt je kennis nog verder uitbreiden. Je moet bereid zijn om te investeren in jezelf. Als je even snel rijk wil worden moet je niet aan deze cursus beginnen want dat zal niet werken.

Waar bestaat X10 met Crypto uit?

Na aanmelding ontvang je eerst een uitnodigingsmail van Harm van Wijk. In deze mail staan je inloggegevens. Je kunt hiermee inloggen op beleggen.com. Eerst kun je je account verder invullen en afmaken. Je krijgt hier toegang tot ”In 10 stappen succesvol beleggen”, Brokeronderzoekmodules, de online training “Rendement halen met Shell” en tot de video “7 geheimen van succesvol beleggen”. Er is ook een knop “VIP lidmaatschap” hier vind je nog veel meer trainingen en video’s.

Behalve de uitnodigingsmail van Harm van Wijk voor beleggen.com krijg je ook een tweede mail. Hiermee kun je inloggen op Cryptoacademieonline.nl. Na het inloggen zie je alle modules. Het ziet er overzichtelijk uit. Ik zal nu de inhoud uitgebreider gaan bespreken.

De inhoud van X10 met Crypto

Ik heb ik X10 met Crypto zelf aangeschaft zodat ik jou er alles over kan vertellen. Je krijgt dus toegang tot twee cursussen. Van beide ontvang je de inloggegevens. Je krijgt toegang tot het ledengedeelte van beleggen.com daar heb je toegang tot de cursus geld verdienen met Bitcoin. En je krijgt toegang tot de Crypto Academie cursus. Ik zal de inhoud van beide cursussen met je bespreken.

X10 met Crypto Beleggen

Cursus 1: Geld verdienen met Bitcoin

Dit is het eerste deel van X10 met Crypto, dit deel staat op beleggen.com van Harm van Wijk. Ik bespreek de modules die je in dit deel vindt.

1. Handelen in Bitcoins

Je kunt hier verschillende documenten downloaden. Er is een document met een format waarin je je doelstellingen en plannen kunt zetten.
Ook kun je de handleiding “Geld verdienen met Bitcoin en Ethereum” downloaden. In deze pdf die uit 93 pagina s bestaat leer je hoe je met de twee belangrijkste coins die er nu zijn geld kunt gaan verdienen.
Er is ook een overzicht met brokers. Bij deze brokers kun je crypto verhandelen. Je krijgt advies over welke broker je het beste kan kiezen en wat de voordelen en de nadelen zijn.
Je ziet ook een video die maar liefst 1 uur en een kwartier duurt. Hierin wordt uitgelegd hoe je geld met de Bitcoin kunt gaan verdienen. Het is een opname van een webinar. De informatie die je hier krijgt is zeer uitgebreid en waardevol.

2. Altcoins

De tweede module is een live training Altcoins. Je leert welke verschillende soorten er zijn. Hoe deze ontstaan zijn en waar je op moet letten als je Altcoins wil kopen. Dus welke je het beste kunt kopen.
Je krijgt hier een goed beeld van omdat de 10 Altcoins die de hoogste market cap hebben worden besproken. Ook wordt verteld welke ze zelf hebben aangeschaft en waarom ze dat gedaan hebben. In deze module heb ik veel geleerd, ook veel zaken waar ik nog niets vanaf wist. Deze uitleg zorgt er voor dat je weet wat je moet doen en niet in valkuilen trapt.

3. De basis van de Bitcoin

Deze module is een basistraining van de Bitcoin. De video duurt maar liefst 1 uur en 20 minuten. Ondank dat ik al wat van de Bitcoin af wist heb ik in deze module veel geleerd. Zo ook de Bitcoinstandaard. Je krijgt veel nieuwe ideeën na het bekijken van deze video. Je leert hoe Bitcoins gemind worden. Wat SegWit en een Blockchain is. Waarom de Bitcoin zo populair is en je hoe er geld mee verdient. En alles over investeren in Bitcoin en hoe te beschermen tegen geldontwaarding. Ook leer je nog wat over de geschiedenis van de Bitcoin. Na het volgen van deze module heb je een prima basiskennis! Veel meer dan de gemiddelde gebruiker.

4. Platforms en Wallets

Module vier is een online training Wallets en Platforms. Ook deze video duurt weer meer dan een uur. Je leert alles over Bitcoinwallets en private keys. In een Bitcinwallet kun je je Bitcoin opslaan. Met je private key kun je hier toegang tot krijgen, dit is dus een geheime code. Voor grote bedragen is het verstandig een coldwallet te gebruiken, wat dat is leer je ook. Er zijn verschillende soorten wallets zoals een online wallet, een software wallet, een hardware wallet en een papieren wallet. Verder leer je in de module alles over exchanges en platforms en hoe je cryptocurrencies veilig opslaat.

5. Techniek

De vijfde module is een online training techniek. Je leert hier alles over de techniek van de Bitcoin. Het is best technisch maar als je geld wilt gaan verdienen met de Bitcoin wel handig om te weten. De video is mooi gemaakt met plaatjes, animaties en voorbeelden. Zo zie je wat er gebeurt als je koopt of verkoopt op het Bitcoinnetwerk. In deze module leer je ook alles over hashes en de versleuteling van de transacties. Verder leer je hoe veilig de Bitcoin is en leer je over quantum computing.

6. Wetgeving en regulering

Deze module is een online training over Bitcoin wetgeving en regulering. Je leert alles over de regels die horen bij het bezitten van Bitcoin. Ook is er informatie over de belastingen en hoe je winst maakt. Hoe de overheidsinstellingen en banken de Bitcoin ziet wordt ook uitgelegd. Zij hebben geen controle over Crypto en zijn daarom niet zo blij met de ontwikkeling hiervan. Zo leer je ook meer over de toekomst van de Bitcoin.

7. Vragen en antwoorden

In deze zevende module worden allerlei vragen beantwoord die zijn gesteld op webinars over Bitcoins. Dit is ook een video waar je veel van opsteekt en waar interessante onderwerpen aan bod komen. Harm en Jan Robert geven een duidelijk antwoord op alle gestelde vragen.

8. Cryptorapporten

In deze module leg je de basis om echt geld te gaan verdienen met Crypto. Dit doe je door middel van het opstellen van je eigen plan en je financiële doelen vast te stellen. Een mooie afsluiting van dit deel van X10 met Crypto.

Bonussen

Er zijn ook nog een aantal bonussen in het Vip gedeelte. Dit zijn trainingen over geld verdienen met aandelen en Speeders en Sprinters. Beleggen met opties en nog een aantal interessante video’s.

Cursus 2: Cryptoacademie

X10 met Crypto CryptoacademieDit is het tweede deel van X10 met Crypto. Dit deel gaat via CryptoAcademy.nl van Jan Robert Schutte. Jan Robert is al jaren actief in de wereld van crypto en weet daar dan ook alles van af. Dit deel bestaat uit 6 modules die ik nu ga bespreken. Een deel is in het Engels maar het grootste deel is in het Nederlands.

1. How to’s

Deze module bestaat uit verschillende onderdelen. Je leert hier van Jan Robert hoe je door middel van staking in Binance geld kunt verdienen. Ik vond dit een zeer interessante module waarin ik veel leerde wat ik nog niet wist. Je leert verschillende strategieën om geld te verdienen met crypto zoals HODL en DCA. Bij de DCA strategie leer je in bepaalde periodes te investeren. Dit is afhankelijk van of de koers stijgt of daalt. HODL en DCA zijn de twee belangrijkste strategieën. Er is ook een video over hoe je je bij de exchange Coinmerce aanmeld. Daarna kun je daadwerkelijk gaan verdienen.

Je ziet ook hoe de munten worden gekocht en je leert staking, dat is effectief omzetten in geld. Door de coins vast te zetten ontvang je rente. Verder zit bij deze eerste module nog het e-book “Van Start(er) tot Finish” wat ook veel waardevolle informatie bevat.

2. Crypto Trading on Deribit

Hier leert Jan Robert je stap voor stap handelen in cryptocurrencys futures en options. Je krijgt hier veel unieke informatie die nog niet op internet te vinden is. Hierdoor kun je optimaal rendement halen. Het zijn waardevolle adviezen van Jan Robert.

3. English Trading Webinars

In deze derde module leer je alles over het M2W-TS Systeem. M2W-TS betekent Money To Work Trading System. Dit is een kant en kaar pakket waarmee je kunt handelen in crypto. Dit werkt vooral als er volatiliteit is, in de cryptowereld is dat er volop. De video is gemaakt met iemand die al vanaf het begin bij crypto betrokken is en ruime ervaring heeft met aandelen namelijk Aloys Mathijsen. Hier leer je hoe er meer om moet gaan als de prijzen heen en weer gaan en hoe je risicomanagement toepast. Ook leer je meer over Deribit en Litebit, wat dit is en hoe dit werkt.

4. Dutch Trading Webinars

Deze module bestaat uit verschillende onderdelen namelijk Day Trading Webinar voor beginners, Bitcoin Trading op Deribit met het M2W-TS Systeem en Crypto Trading met behulp van de Trading Navigator Methode. In deze module wordt verder gegaan met de systemen uit module 3. Deze module is overigens geheel in het Nederlands. Het is mogelijk om de Trading Navigator Methode van Harm van Wijk te gebruiken om te handelen in crypto. Je leert ook het juiste moment van instappen.

5. Crypto Wednesday Webinars

In deze vijfde module krijg je toegang tot een aantal webinars. Dit zijn webinars waarin door bezoekers allerlei vragen worden gesteld. Je leert hier ook veel van voor traden met crypto. Als je X10 met Crypto koopt krijg je toegang tot deze sessies. Jan Robert geeft ook informatie over zijn eigen portefeuilles. Een zeer leerzame module!

6. X10 Crypto

In deze module wordt uitgelegd hoe de X10 met Crypto Challenge werkt en om jouw investeringen X10 te laten gaan. Er zijn Mastermind sessies met andere traders. Deelnemers kunnen vragen stellen als ze ergens tegen aan lopen. Door samen over crypto te praten leer je veel.  

X10 met Crypto bonussen
X10 met Crypto bonussen

Voordelen en nadelen van X10 met Crypto

Net zoals iedere cursus heeft ook deze cursus voordelen en nadelen. Dit zijn de voordelen en nadelen zoals ik dat zie, het kan zijn dat jij dat anders ziet. Ik begin met de voordelen.
Alles wordt duidelijke en helder uitgelegd, je krijgt veel waardevolle informatie. De ontwikkelaars Harm en Jan Robert zijn betrouwbaar, dan hebben eerder in deze review gezien. De cursus wordt steeds up-to-date gehouden en de toegang is levenslang. Er is ook een mogelijkheid tot persoonlijk contact.

En dan de nadelen. De prijs kan een belemmering zijn om deze cursus aan te schaffen. Alhoewel ik wel vind dat de prijs/kwaliteit verhouding goed is. Een andere nadeel kan zijn dat je heel veel informatie krijgt waardoor het wat onoverzichtelijk kan worden. Dit is een kwestie van alles goed ordenen.

Ervaringen met X10 met Crypto

Deze cursus bestaat nog niet zo lang en daarom zijn er nog niet zoveel ervaringen van anderen te vinden. Wat ik vond was positief! Ook in de Telegram groep is men enthousiast. Je merkt dat iedereen tevreden is met de cursus. Zelf heb ik een goede ervaring met X10 voor Crypto. Vooral omdat je zoveel leert van twee zeer ervaren personen, Harm en Jan Robert.

Wat kost X10 met Crypto?

Deze cursus kost normaal € 1997,- maar er is nu een aanbieding met 50% korting, je betaald dan € 997,- i.p.v. € 1997,- dat scheelt toch mooi 1000 euro! Deze prijs is inclusief BTW, dus als je een bedrijf hebt gaat dat er nog van af. Voor veel mensen zal dit een grote investering zijn. Maar als je veel wilt gaan verdienen met crypto zul je eerst moeten investeren. Het is belangrijk dat je de juiste kennis hebt en de juiste technieken beheerst als je met crypto begint. En dat leer je in deze uitgebreide cursus. Als je ziet wat je allemaal krijgt voor deze prijs vind ik de prijs reëel. Zelfs signalen wanneer je moet kopen en verkopen ontvang je!

Zoals ik eerder aangaf is de prijs/kwaliteit er goed. Als je je houdt aan alles wat je in deze cursus leert hebt je de prijs zo terug verdient. Het hangt er natuurlijk wel van af hoeveel je investeert, hoe meer je investeert hoe meer je kunt verdienen.

Je loopt geen risico want er is een niet goed geld terug garantie. Deze garantie geldt 30 dagen gerekend vanaf de aankoopdatum. Als je niet tevreden bent kun je je geld terug krijgen. Hier wordt nauwelijks gebruik van gemaakt. Iedereen die met deze cursus begint is tevreden.

X10 met Crypto kopen of niet?

Ik heb geprobeerd om een duidelijk beeld van de cursus te geven. Mijn beoordeling is positief maar eigenlijk is dat niet vreemd, je krijgt immers begeleiding van de beste coaches. Je moet jezelf wel afvragen of je genoeg doorzettingsvermogen hebt. Voor het volgen van deze cursus is dat heel belangrijk. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je nu X10 met Crypto met korting kopen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in X10 met Crypto?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 1997,00 Tijdelijk € 997,00
Product: X10 met Crypto
Schrijvers: Harm van Wijk en Jan Robert Schutte

Koop X10 met Crypto nu met korting

Veelgestelde vragen

Ontvang ik gratis bonussen bij X10 met Crypto

Jazeker, de e-books Veel gestelde vragen over de Bitcoin, 10 tips voor aanschaf van ICO’s en In 7 etappes van start naar finish en toegang tot het Beleggen.com forum

Wat kost X10 met Crypto?

De normale prijs is € 1997,- met onze aanbieding kun je nu 1000 euro korting krijgen en betaal je maar € 997,-

Onze beoordeling

X10 met Crypto

€ 997,-
9.6

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

10.0/10

Voordelen

  • Duidelijke instructies over het kopen en verkopen van cryptomunten
  • Ook geschikt voor starters
  • Gemaakt door 2 expert die zeer veel kennis en ervaring met crypto en beleggen hebben.

Nadelen

  • Er wordt soms met hoge bedragen geïnvesteerd
  • De prijs kan voor sommigen een probleem zijn

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie