Home » Kennisbank Hobby » De beste hondenboeken kopen

De beste hondenboeken kopen

Wil je de beste hondenboeken kopen? In dit artikel heb ik 9 hondenboeken voor je verzameld. Deze boeken zijn allemaal van dezelfde uitgever. Voor 9 verschillende hondenrassen is er een boek. In het boek lees je alles over het betreffende hondenras. Zo lees je onder andere waar je op moet letten bij aanschaf van het ras, hoe je de hond opvoed en zindelijk maakt en ongewenst gedrag voorkomt. Ook wordt aandacht besteed aan uiterlijke verzorging, gezondheid van de hond en voortplanting.

Hondenboeken kopen: Reviews van hondenboeken

Voor ieder van deze 9 hondenrassen heb ik een review geschreven. In de reviews lees je wat over her hondenras zelf, de inhoud van het boek en de ervaringen die ikzelf en anderen met het boek hebben. Zo kom je er makkelijker achter of het boek wat voor jou is.

Bij ieder boek krijg je een aantal gratis bonussen, in de reviews staat vermeld welke gratis bonussen je bij welk boek krijgt.

hondenboeken

Maak hier onder een keuze over welk hondenras je de review van het boek wil lezen.

Tip: Wil je zelf natuurlijke hondenvoeding of natuurlijke verzorgingsproducten voor je hond maken? Lees dan eens mijn Zelfgemaakte hondenrecepten review.

De beste hondenboeken kopen

In deze 9 reviews heb ik geprobeerd om zoveel mogelijk over het boek te vertellen zodat jij weet wat je van het boek kunt verwachten. Als je de beste hondenboeken wilt kopen zit je met deze hondenboeken goed. Het mooie is ook dat je bij ieder boek gratis extra bonussen krijgt.

de beste hondenboeken kopen

Hieronder bespreek ik een aantal hondenboeken.

Het grote puppy boek

Als je een puppy koopt is het belangrijk dat je die een goede opvoeding geeft. Je moet genoeg tijd en energie steken in de training en opvoeding.  Een e-book wat aan te raden is voor het opvoeden van een puppy is Het Grote Puppyboek.

Op de cover van dit boek staat “Maak van je pup een lieve, gehoorzame hond.” Je kan dit boek zien als een soort handleiding voor het opvoeden van je pup. Je leert hoe je van pup een lieve en gehoorzame hond maakt.

Verder leer je ook alles over de verschillende fasen in de groei van je pup. Zo weet je wat je van je pup kunt verwachten en dat een bepaald gedrag van je pup dus heel normaal is. Alle belangrijke thema’s worden behandeld in Het Grote Puppyboek, vanaf het moment dat je pup geboren is.

Wie is de schrijver van Het Grote Puppyboek?

Geert Vanzant het grote puppyboek
Geert Vanzant

De auteur van dit boek heet Geert Vanzant, dit is niet zijn echte naam, zijn echte naam is Guy Stijven, hij komt uit België. Hij heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het verzorgen en opvoeden van honden.

Hij besloot om alle informatie die je moet weten om een pup op te voeden vast te leggen in een boek, Het Grote Puppyboek. Het boek is geschreven vanuit de kennis en ervaring die de auteur heeft.

Het Grote Puppyboek

Het Grote Puppyboek is een e-book in PDF formaat. Deze kun je lezen op je laptop, tablet of telefoon. Het boek bevat meer dan 100 pagina’s met informatie. Omdat het digitaal is kun je snel naar een bepaald hoofdstuk toe.

Naast de tekst bevat het boek ook allerlei mooie afbeeldingen. Het boek ziet er goed uit en is duidelijk en overzichtelijk. Er wordt vooral veel basisinformatie gegeven die je echt nodig hebt als je een pup wil opvoeden.

Je kunt wel merken aan het taalgebruik dat de auteur een Belg is, sommige woorden zijn typisch Vlaams maar voor Nederlanders is het prima te volgen. Het boek is geschreven vanuit de persoonlijke ervaring van de auteur en vanuit zijn passie voor honden. Het boek bevat dan ook zeer uitgebreide informatie.

De inhoud van het boek

Het Grote PuppyBoek

Het boek is ook geschikt voor professionele hondentrainers vanwege de vele tips en truckjes die er in staan. Er wordt besproken hoe een pup de wereld ziet, zo kun je je beter inleven in de honden. Uiteraard wordt er ook aandacht geschonken aan het zindelijk maken en de socialisatie van de pup.

Je krijgt tips en info over hoe je je pup goede manieren leert, hoe de pup naar je gaat luisteren en ook hoe je je pup kunt leren om alleen te zijn. De dagelijkse verzorging wordt ook besproken en ook de omgang met kinderen en andere huisdieren als je die hebt. Eigenlijk komt alles wat je moet weten over je pup aan bod.

Het boek kost 27 euro en je krijgt er ook nog 3 gratis bonussen bij. Deze bonussen zijn het boek “Zo denkt een hond” en het boek “Mijn hond is ziek”. Deze laatste gaat over het herkennen van kwaaltjes en ziekten bij je hond. De derde bonus is levenslange updates, dat wil zeggen dat als er een nieuwe versie van Het Grote Puppyboek komt je die gratis ontvangt.

Er is ook een niet goed geld terug garantie van 60 dagen.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over het boek. Gezien de prijs van 27 euro en de gratis bonussen die je er bij krijgt vind ik het boek zeker het geld waard. Met dit boek haal je alle informatie in huis die je nodig hebt bij het opvoeden van je pup.

Je legt met dit boek een goede basis om jouw pup een veilig thuis en ook een gezonde ontwikkeling te bieden. Als je overweegt om een puppy aan te schaffen raad ik je dit boek dan ook zeker aan.

Je kunt het boek via de onderstaande link kopen.

Koop Het Grote Puppyboek met gratis bonussen voor 27 euro

Border Collie Geheimen

hondenboeken kopen border collie geheimen

Dit boek is voor iedereen die al een Border Collie heeft en voor degenen die er een willen aanschaffen. Als je wilt weten of een Border Collie wat voor jou is is dit boek zeker de moeite waard. Maar ook als je al een Border Collie hebt kun je veel informatie over dit ras in dit boek vinden.

Zo gaat het boek over het uiterlijk en karakter van de Border Collie, de opvoeding, waar je op moet letten als je er een wil kopen en nog veel meer. Ook de geschiedenis van dit ras komt aan bod. Veel mensen die een Border Collie kopen maken beginnersfouten. Door dit boek goed te lezen kun je dit voorkomen.

Als je dit boek koopt krijg je daar ook nog verschillende bonussen bij. Er zijn ook informatieve afbeeldingen bij, bijvoorbeeld over het verschil in het zien van kleuren tussen de mens en de hond.

Bonus 1: ‘Baas Over Je Eigen Border Collie’

Je leert in dit boek hoe je de Border Collie naar jou laat luisteren en hoe je met dit ras om moet gaan. Je leert dus hoe je controle krijgt over deze hond. Voor een Border Collie is het belangrijk dat die een consequente opvoeding krijgt en een goede aansturing. Hij heeft een leider nodig en dat ben jij. Een leider die duidelijke grenzen stelt en waar hij aan kan optrekken.

Natuurlijk betekent dat niet dat je super streng voor je Border Collie moet zijn. De hond moet ook kunnen genieten en vrij rond kunnen rennen. Als je je hond met respect behandeld en hem duidelijke signalen geeft is hij ook goed en trouw aan jou.

In dit bonusboek leer je hoe je valkuilen vermijd en hoe je om moet gaan met gedragsproblemen. Ook leer je waarom straffen niet werkt en hoe je het beste de leiding over je Border Collie neemt.

Bonus 2: ‘Tips Voor De Verzorging En Training Van Je Puppy’

Dit bonus boek is met name interessant als je een Border Collie pup gaat kopen. Het opvoeden van een Border Collie pup is niet zo makkelijk als veel mensen denken. Je leest in dit boek veel praktische tips die je meteen kan toepassen bij je Border Collie pup. Op deze manier bouw je een goede band met je pup op.

Je leest in dit boek welke beslissingen je moet nemen voor de aanschaf van een Border Collie pup. Je leert wat je allemaal nodig hebt en welke voeding het beste is voor je pup. Verder zijn er ook nog tips voor basisoefeningen die je met je pup kan doen.

border collie geheimen boeken

Bonus 3: ‘Honden Training Geheimen’

Dit boek zou je in principe voor alle honden kunnen toepassen maar het is toch voornamelijk gericht op de Border Collie. Je leert bijvoorbeeld wat de meest gemaakte fouten zijn bij de opvoeding van je hond. En hoe je veel problemen kunt voorkomen door je hond op de juiste manier op te voeden.

Met deze kennis kun je heel wat moeite en tijd besparen omdat je weet hoe je het moet aanpakken. Je leert eigenlijk van fouten van anderen want die worden in dit boek besproken.

In dit boek lees je ook wat het geheim is van een goedgetrainde Border Collie en verder ook een aantal methodes waarmee je gedragsproblemen kunt verhelpen.

Bonus 4: ‘Je Border Collie Laten Komen Op Commando’

Het kan soms frustrerend zijn als je hond niet luistert en niet komt als jij hem roept. Bijvoorbeeld als je haast hebt en je roept je hond dat hij naar binnen moet komen. In dit boek wordt uitgelegd hoe je het commando “kom hier” op de juiste manier aanleert zodat je je hond ook daadwerkelijk komt als je hem roept.

Dit boek leert je hoe je hond naar je luistert onder alle omstandigheden. Ook leer je waarom het probleem niet bij jouw Border Collie ligt maar juist bij jezelf!.

Wie heeft dit Border Collie geheimen geschreven?

Henk Bakker
Henk Bakker

Dit boek is geschreven door Henk Bakker. Hij kwam als klein kind al in aanraking met de Border Collie en hij vond dit een heel mooi ras vandaar dat hij er zelf ook een kocht. Ook Henk maakte beginnersfouten en dat heeft hem er toe gebracht om het boek Border Collie Geheimen te schrijven. Hij wil daar mee dat anderen deze fouten niet gaan maken.

Als je niet dezelfde fouten wil maken als Henk Bakker is het aan te raden om Border Collie Geheimen te lezen. Je steekt er veel van op. Het boek is toegankelijk geschreven zodat het voor iedereen goed te volgen is.

Het boek kost 37 euro. Persoonlijk vind ik de prijs/kwaliteit verhouding goed vooral ook omdat je er verschillende gratis bonussen bij krijgt. Er is overigens ook nog een niet goed geld terug garantie.

Je kunt dit boek kopen  via onderstaande link of als je meer wilt weten kun je ook mijn uitgebreide Border Collie Geheimen review lezen.

Koop Border Collie Geheimen nu met korting

Duitse Herder Handboek

Heb je een Duitse Herder of wil je er een aanschaffen dan is het Duitse Herder Handboek wellicht wat voor jou. In dit boek lees je alles over dit ras en daarnaast zijn er nog verschillende bonussen die je er bij ontvangt.

Ook als je een pup wil opvoeden vind je informatie daarover in dit boek maar ook bijvoorbeeld als je een wat oudere Duitse Herder hebt met gedragsproblemen. Er wordt ook besproken waar je op moet letten als je een Duitse Herder wil kopen. Natuurlijk komen ook het trainen, de voeding en het verzorgen aan bod. Verder wordt aandacht geschonken aan gezondheidsproblemen en hoe je die kunt voorkomen en hoe je een veilig thuis creëert voor je Duitse Herder.

Kortom alles wat je moet weten over je Duitse Herder komt aan bod, het is een boek met veel praktische tips en handige informatie.

Wie is de schrijver van het Duitse Herder Handboek?

Guus Jansen
Guus Jansen

De schrijver heet Guus Jansen, dit is echter een pseudoniem, zijn echte naam is niet bekend. Guus is al jarenlang bezig met Duitse Herders en hij heeft daar ook veel onderzoek naar gedaan. Hij heeft verschillende trainingen gevolgd.

Guus besloot om alle kennis en ervaring die hij heeft te verzamelen in een boek, dit boek het Duitse Herder Handboek. Het boek is een hele uitgebreide handleiding die alles over de Duitse Herder behandeld. Je leest veel tips, trucs en technieken die Guus zelf ook gebruikt.

Als je niet dezelfde fouten wil maken die Guus in het begin toen hij pas een Duitse Herder had gemaakt heeft wil maken is het aan te raden om dit boek goed door te lezen.

Het boek is op een begrijpelijke en duidelijke manier geschreven zodat iedereen het goed kan volgen.

Je krijgt ook een aantal bonussen bij dit boek.

Bonus 1: ‘Baas Over Je Eigen Duitse Herder’

Dit boek gaat over het gedrag van de Duitse Herder. Je leert hoe je ongewenst gedrag herkent en kan voorkomen. De Duitse Herder is een hond die een leider nodig heeft. Het is daarom belangrijk dat je hem een consequente en rechtlijnige opvoeding geeft, zodat de Herder duidelijk de regels en grenzen kent.

Veel mensen vinden dit wat moeilijk vandaar dat Guus hier een apart boek over heeft geschreven. Je leert is dit e-book hoe je de leiding over je hond krijgt. Er wordt verteld hoe je valkuilen vermijd en waarom straffen niet werkt. En hoe je het beste kunt omgaan met gedragsproblemen.

Bonus 2, 3 en 4

Bonus 2 is het boek “Tips voor de verzorging en training van je puppy”. De derde bonus is het e-book “Honden Training Geheimen” en Bonus 4 is het e-book “Je Duitse Herder laten komen op commando”. Dit zijn dus dezelfde als die je ook bij Border Collie Geheimen krijgt, die ik hierboven besproken heb. Het boek “Je Duitse Herder laten komen op commando” is aangepast voor de Duitse Herder.

Bonus 5: ‘De Perfecte Duitse Herder’

Iedereen die een Duitse Herder wil aanschaffen droomt over een prefecte Duitse Herder. In de praktijk is dit echter lang niet altijd het geval. Het kan zijn dat de hond niet aan je verwachtingen voldoet. In dit boek leer je meer dan 100 manieren om het gedrag van je Duitse Herder te verbeteren.

De perfecte Duitse Herder bestaat natuurlijk niet. Geen enkele hond is perfect. Het belangrijkste is dat je hond gelukkig is, dat je een goede band met hem hebt en dat hij geen gedragsproblemen heeft. Als je dat hebt is je Duitse Herder voor jou wellicht wel de perfecte hond.

Dit boek is een mooie aanvulling op de andere bonussen die je bij het Duitse Herder Handboek krijgt.

Wat kost het Duitse Herder Handboek?

Duitse Herder Handboek

De prijs is hetzelfde als alle andere hondenboeken die ik hier bespreek namelijk 37 euro. Alleen het Grote Puppyboek is goedkoper namelijk 27 euro. Bij alle hondenboeken die ik in dit artikel bespreek is er een niet goed geld terug garantie.

Je krijgt voor 37 euro dus heel veel informatie. De gratis bonussen zitten uiteraard bij dit bedrag ingegrepen.

Als je meer wil weten kun je ook mij uitgebreide Duitse Herder Handboek review lezen of je kunt via onderstaande link het Duitse Herder Handboek kopen.

Koop het Duitse Herder Handboek voor 37 euro inclusief de gratis bonussen

Golden Retriever Geheimen

Golden Retriever Geheimen

Dit boek staat vol met tips over je Golden Retriever. Het gaat over het opvoeden van je Golden Retriever en de training van de Golden Retriever. Er wordt ook besproken waar je op moet letten als je een Golden Retriever wil kopen en verder vind je in dit boek alle informatie die je nodig hebt voor je Golden Retriever.

Iedereen wil wel een gehoorzame en lieve hond. Veel mensen proberen dat voor elkaar te krijgen maar ze weten niet goed hoe ze dat moeten aanpakken. Op vragen als “wat is de beste voeding”, “hoe vaak moet ik mijn Golden Retriever uitlaten” en “kan de hond alleen thuis blijven” weten ze vaak geen antwoord.

Of wat moet je doen als de hond ongewenst gedrag vertoont. Het is dan handig om een boek in huis te hebben waarin dat allemaal uitgelegd wordt. Op deze manier kun je je hond de juiste opvoeding en training geven.

Bonussen bij Golden Retriever Geheimen

Ook bij dit boek over de Golden Retriever krijg je weer een aantal bonussen. Dat zijn de boeken “Baas over je eigen Golden Retriever”, “Succesvolle tips voor je puppy”, “Hondentraining geheimen”, “je Golden Retriever laten komen op commando” en als laatste het boek “Meer dan 100 manieren om het gedrag van je Golden Retriever te verbeteren.”

Wie heeft Golden Retriever Geheimen geschreven?

De schrijver heet Gerard de Goede, ook dit is een pseudoniem. De schrijver kwam als kind al in aanraking met dit ras. Hij heeft daarom veel kennis en ervaring met de Golden Retriever. Deze kennis en ervaring heeft hij in dit boek verzameld.

Het boek Golden Retriever Geheimen kost ook 37 euro, inclusief de 5 bonussen en er is ook een 60 dagen niet goed geld terug garantie. Wil je meer weten lessen dan mijn uitgebreide Golden Retriever Geheimen review of koop het boek via onderstaande knop.

Koop Golden Retriever Geheimen voor 37 euro inclusief de bonussen

Het Labrador handboek

Labradors zijn zeer geliefd en het zijn zeer lieve honden. Ze leren makkelijk en snel en het is de ideale gezinshond. Toch is de Labrador van origine een jachthond en zijn deze met de verkeerde opvoeding helemaal niet zo makkelijk. Je wilt natuurlijk dat jouw hond goed luistert en lief is. Je wilt geen probleem hond die je uiteindelijk naar het asiel moet doen.

Daarom is er nu het Labrador handboek. Met dit handboek leer je alles over de Labrador en krijg je de juiste handvatten om jouw Labrador goed op te voeden. Lees snel verder en bestel dit geweldige handboek.

Feiten over de Labrador

labrador retriever

Hieronder enkele feiten over het opvoeden van je grote vriend de Labrador.

 • Schelden en straffen werkt niet bij dit ras. Het kan zelfs de training van je hond verslechteren.
 • Labradors zijn heel makkelijk en snel zindelijk echter je moet het wel goed doen. Met de meeste standaard trainingen werkt het averechts.
 • Labradors beschikken over een bijzondere mentale triggers. Deze kun je inzetten om

ze te leren gehoorzamen en als je alle commando’s weet kun je jouw hond als het ware met een soort van afstandsbediening bedienen.

Over de auteur

Jan Jacobs is een groot hondenliefhebber en vooral als het om Labradors gaat. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring met het opvoeden en houden van Labradors. Hij merkte in deze jaren dat het niet zo eenvoudig is en dat er veel bij komt kijken. Zijn buren hadden een zwarte Labrador en na een tijd raakte hij verliefd op dit ras. Sindsdien houdt hij dit ras.

Echter merkte hij dat het opvoeden van dit ras moeilijker was dan hij dacht. Om iedereen te kunnen helpen en zijn ervaring te kunnen delen schreef hij dit boek.

De inhoud van het Labrador Handboek

hondenboeken kopen labrador handboek

Het Labrador Handboek telt 51 pagina’s. Je leest er alles in over de aanschaf, het zindelijk maken, de opvoeding, de voeding en de uiterlijke gezondheid van de Labrador. Ode geschiedenis en de raskenmerken van de Labrador worden behandeld. Verder wordt er ook aandacht besteed aan het fokken van de Labrador en de gezondheid van de Labrador.

Je wilt natuurlijk dat je hond goed luistert en dat hij gelukkig is. Echter veel trainingen zijn ouderwets en sluiten niet bij dit ras aan. Daarom is dit boek op gezet. Veel Labradors luisteren niet naar de doorgaans standaard commando’s en zijn gelukkiger met een andere aanpak. Met dit boek is dit verleden tijd. Je leert hoe je jouw Labrador op een goede manier kunt laten luisteren. Het is nog nooit zo leuk geweest dankzij dit boek om dit geweldige ras te houden.

Bonussen bij het Labrador Handboek

Bij het Labrador Handboek ontvang je, net als bij de andere hondenboeken, ook nog een aantal gratis bonussen.

 • Het e-book Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy. Hierin vind je veel informatie over de aanschaf, de voeding en wat je nog meer nodig hebt voor je Labrador.
 • Je hond de baas is ook een e-book wat je er bij krijgt. Dit gaat vooral over het roedelgedrag, hoe je om moet gaan met ongewenst gedrag van je Labrador en je leest waarom straffen niet werkt.
 • Honden training geheimen is een e-boek wat vol staat met tips en trucs van hondentrainers. Je leert hierin veel over het gedrag van de hond.
 • Acht ongelofelijk simpele technieken om je hond te laten komen als je hem roept. Dit is de naam van een e-book wat je er ook bij krijgt. In dit boek leer je hoe de hond goed naar je luistert.
 • De vijfde bonus zijn levenslange updates, dus als er een nieuwe versie komt van het Labrador Handboek krijg je die gratis.

Het Labrador Handboek kost 37 euro, dit is uiteraard inclusief de gratis bonussen. Het boek bevat veel informatie en praktische tips. Er is ook een niet goed geld terug garantie, deze geldt tot 60 dagen na aankoop.

Mocht je geïnteresseerd zijn in het Labrador Handboek dan kun je die via onderstaande link kopen. Je kunt ook eerst mijn uitgebreide Labrador Handboek review lezen als je meer wilt weten.

Koop het Labrador Handboek met gratis bonussen voor 37 euro

Beagle geheimen

Beagles zijn geliefde honden en erg gewild. Je ziet ze vaak in films, ze werden gebruikt voor de jacht. Het is een geliefd ras, desondanks heeft ook dit ras zijn handvaten. Daarom is het belangrijk dat je weet hoe je met dit ras om moet gaan. Het is lastig om een goed boek te vinden wat jou de juiste handvatten geeft om een Beagle op te voeden. Dit ras heeft namelijk net als elk ander ras zijn geheimen. Daarom is het goed als je kijkt naar de juiste informatie en er veel over leest.

Ik zelf wil heel graag een hond, alleen ben ik er nog niet over uit wat voor ras ik precies wil. Daarom lees ik veel over diverse hondenrassen en aan de hand daarvan maak ik een lijstje met welke rassen mij aanspreken. De Beagle staat ook in mijn lijst. Daarom ben ik informatie over de Beagle gaan opzoeken, zodoende kwam ik bij het boek: ‘Beagle geheimen’ terecht. Om jou meer te vertellen over dit boek schrijf ik deze review. Op deze manier heb je meer inzicht in het boek en weet je of je het moet kopen of niet.

Over de Beagle

beagle hondenras

Het is natuurlijk fijn om wat meer over de Beagle zelf te weten. Ik kan natuurlijk wel van alles over het boek zelf vertellen, maar als je niets over het ras zelf weet is er niet veel aan. Dit prachtige hondenras komt van oorsprong uit Groot-Brittannië en wordt tot heden gebruikt voor de jacht op konijnen en hazen. De jagers gebruiken de Beagle om het wild op te jagen. Op deze manier is het voor hen makkelijker om erop te schieten.

De beagle is dus een echte jachthond en heeft dus veel beweging nodig. In het boek ‘Beagle geheimen’ kom je dit ook te weten en vertelt de schrijver je hoe je hiermee om kan gaan. Dat is het fijne aan dit boek, je krijgt informatie over het ras en ze vertellen je gelijk wat je moet doen. Op deze manier leer je de hond goed kennen en kun je overal goed bij aansluiten.

Wat zijn de uiterlijke kenmerken van de ‘Beagle’?

De Beagle is een kleine maar steviggebouwde hond. De schofthoogte van dit ras varieert van 33 tot 41 cm en weegt tussen de 11- en 15 kilo. Het is een sterk ras want deze hond wordt over het algemeen genomen gemiddeld 15 jaar oud. Hij komt voor in de kleuren: zwart, tan-en-wit en ‘lemon-and-white’. De meeste Beagles beschikken over alle drie de kleuren en beschikken over de zogenoemde tricolor. De drie kleuren schimmel (kleine zwarte vlekjes en stipjes in het wit) of hetzelfde maar dan in het blauw komen minder voor. Oude Beagles hebben ook grijze haren.

Waar komt de naam ‘Beagle’ vandaan?

De naam van deze geweldige hond is afkomstig van het woord Beag, Beg of Beigh en betekent klein in het Keltisch. Dit werd voor het eerst gebruikt tijdens de regeringstijd van koning Henry VIII tussen 1457 en 1509.

Wat kunnen we vertellen over het karakter van de ‘Beagle’?

We hebben het al iets eerder laten doorschemeren de ‘Beagle’ is een jachthond en jaagt met name op hazen en konijnen. Deze hond jaagt in een meute en met zijn neus. Het is een alert ras, maar niet waakzaam. Ze zijn erg eigenwijs en hierdoor zijn ze lastig in de opvoeding. Veel mensen denken dat het ras dom is, echter dat is niet zo. Mede door zijn eigen wijsheid denken veel mensen dat.

Hij heeft daarom een consequente opvoeding nodig door mensen die het ras begrijpen. Daarom is het boek ‘Beagle geheimen’ zo belangrijk. Want dit boek zorgt er namelijk voor dat mensen dit weten en dat ze dit ras op de juiste manier benaderen. Het is namelijk een uitermate intelligent ras en heeft zeker een strikte hand nodig die het ras berijpt.

Ze zijn vriendelijk en niet agressief of verlegen. Ze houden van mensen en zijn sociaal naar andere honden. Als je dit ras begrijpt en goed opvoed is het een geweldig ras om te houden. Houdt er wel rekening mee dat een volwassen hond zeer actief is en zeker minimaal 1,5 uur of meer aan beweging nodig heeft.

Over de schrijver van: ‘Beagle geheimen’

Frans de Vries
Frans de Vries

Als ik de naam Frans de Vries intikt op Google dan zie ik nagenoeg alleen maar namen die totaal niets met een schrijver te maken hebben. Ook de foto is tamelijk vaag. Ik zocht eens wat verder en ik kwam een oude bekende tegen: ‘Blue Sky marketing’. Dit bedrijf ben ik al vaker tegengekomen toen ik reviews schreef voor andere boeken over honden.

Het verbaasde me dan ook niet zo heel erg toen ik er achter kwam dat het hetzelfde bedrijf is als van ‘Labrador geheimen’. Ik was ergens ook gerustgesteld, want ik weet dat het een betrouwbaar bedrijf is. Ik heb immers meerdere boeken van hen gelezen en beoordeeld. Het is dan ook niet vreemd voor mij en ik kan je vertellen dat Frans de Vries een pseudoniem is en dat je het boek bij een betrouwbare partij koopt.

Inhoud boek: ‘Beagle geheimen’

hondenboeken kopen beagle geheimen

Het boek ‘Beagle geheimen’ is een zeer geschikt boek voor wie meer over deze hond wilt weten. Het is een boek wat veel over het ras vertelt, maar wat je ook uitlegt hoe je het ras goed kunt benaderen. Op deze manier zul je jouw hond op de juiste manier opvoeden. Het boek behandeld de volgende onderwerpen:

 • Geschiedenis en uiterlijk van een Beagle
 • Karakter van de hond en waarom deze wel of juist niet bij je past
 • Alles wat je moet weten over het aanschaffen van een Beagle
 • Zindelijkheidstraining
 • Veel voorkomende gedragsproblemen oplossen
 • Opvoeding en beweging
 • Voeding en verzorging
 • Ziekten en plagen voorkomen en herkennen
 • Gezondheid van een oudere Beagle in stand houden

Indien je dit boek aanschaft ontvang je ook nog de volgende bonussen:

Het Beagle Geheimen boek

Dit boek telt in totaal 219 pagina’s en in dit ebook leer je alles over het trainen-en-opvoeden van een Beagle pup.

Baas over je eigen Beagle

Het is soms lastig om dit ras de baas te zijn, het is lekker eigenwijs. Met dit 27 pagina’s tellende e-book zul je heel makkelijk het probleemgedrag bij je beagle kunnen oplossen. Het behandelt alles in detail en je zult er veel aan hebben.

Succesvolle tips voor de verzorging- en training van je puppy

Dit boek biedt je uitgebreide informatie over de verzorging van je Beagle pup. Je leert in detail hoe je jouw Beagle pup het beste kunt opvoeden- en verzorgen. Het is een welkome aanvulling op het boek ‘Beagle geheimen’.

Hondentraining geheimen

Dit is het meest uitgebreide trainingsboek en geeft je een specifieke trainingsmethode die hondentrainers ook toepassen. Je hebt er veel aan.

Je Beagle laten komen op commando

Dit boek is vind ik een beetje overbodig. Al staat alles wel heel goed in stappen uitgelegd en leer je er veel van, eigenlijk staat alles al in de andere boeken.

Onaangekondigde bonus

Tot mijn verrassing kreeg ik nog een onaangekondigde bonus. Het is een verrassing dus ik kan niet te veel verklappen. Wel kan ik zeggen dat je er veel tips in vindt.

Mijn ervaring met Beagle geheimen

Net zoals alle andere geheimen over de andere rassen ben ik zeer te spreken over dit boek. Ik kan dan ook niet anders zeggen dan: Bestel het boek vandaag nog! Het is een heerlijk boek om te lezen en net als alle andere boeken van ‘Blue Sky marketing’ is dit ook weer een boek waar veel aandacht aan is besteedt. Het is een boek met inhoud en dit merk je ook als je het leest je zult er veel van opsteken en echt dingen te weten over de ‘Beagle’ waar je zelf nog niet eens aandacht. Daarom is het zo’n geweldig boek.

Ik vind het keer op keer een genot om te lezen en ik heb echt dingen geleerd die ik zelf nog niet eens wist. Het is dan ook aan te raden en zeker als je een Beagle wilt aanschaffen. Schaf dan ook dit boek aan, want op deze manier kun je jouw Beagle een goede opvoeding geven.

Lees meer in mijn Beagle Geheimen review

of Klik hier om Beagle Geheimen te kopen

Plaats een reactie