Home » Reviews » Geld verdienen en Marketing » Trading Navigator Methode: uitgebreide review

Trading Navigator Methode: uitgebreide review

Leestijd: 12 minuten

In het leven draait veel om geld. De ene heeft veel geld te besteden en een ander weer wat minder. Zo is het al eeuwenlang en het zal hoogstwaarschijnlijk ook altijd zo blijven. Met het geld dat je hebt kan je verschillende kanten op. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je geld te beleggen. Op die manier kan je van het geld dat je hebt nog meer geld maken. Helemaal zonder risico’s is beleggen niet. Je kan namelijk ook geld verliezen. Als je aan het beleggen bent dan weet je hoogstwaarschijnlijk al dat de kans groter is op verlies dan op winst. Je kan dan ook makkelijk het plezier in beleggen verliezen.  Het zou dan toch ideaal zijn als er een manier is waarop je die risico’s kunt beperken en veel winst kunt maken? Die manier is er ook! Er is namelijk een zeer handige methode waar je gebruik van kunt maken tijdens het beleggen. Ik heb het dan over de Trading Navigator Methode van beleggen.com.

In deze uitgebreide review zul je veel lezen over deze methode. Je zult op al je vragen antwoord krijgen. Lees dus snel verder en ontdek in deze zeer uitgebreide review alles wat je moet weten over de Trading Navigator Methode.

Wat is de Trading Navigator Methode?

De Trading Navigator Methode is een online cursus. Bij deze cursus hoort ook een software pakket. Beide zijn ze ontwikkeld door Harm van Wijk. De software houdt zich bezig met het analyseren van trends op de markt. Aan de hand van de analyses die de software maakt zal deze je aanbevelingen doen. Hierdoor kan je op een veilige en verstandige manier je geld investeren.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van WijkHarm van Wijk is de bedenker van de Trading Navigator Methode. Hij heeft erg veel ervaring in de financiële wereld, waar hij inmiddels al meer dan dertig jaar in actief is. Harm van Wijk is actief geweest bij verschillende banken in Nederland. Je zou dus zeggen dat er genoeg financiële kennis te vinden is bij deze man en dat is ook zeker zo. Inmiddels maakt hij gebruik van al zijn financiële kennis om andere mensen ook meer kennis te laten opdoen over financiële zaken. Een voorbeeld hiervan is dus de Trading Navigator Methode. Daarnaast heeft hij ook nog enkele andere cursussen waarmee hij mensen dingen bij probeert te brengen. Er is dus genoeg te leren en genoeg te beleven in de financiële wereld en Harm van Wijk kan je hier bij helpen.

Inhoud van de Trading Navigator Methode

De Trading Navigator Methode is een 6 weken durende training. In deze training wordt je alles geleerd over beleggen. Dit zal eerst in algemene zin zijn, waarna je vervolgens de diepte ingaat. De Training is opgebouwd uit drie verschillende onderdelen. De onderdelen zijn: persoonlijke coaching, de software en twee varianten van de Trading Navigator Methode. Alle drie de onderdelen zullen hieronder behandeld worden.

Persoonlijke coaching

De Trading Navigator Methode is er voor bedoeld om winst te maken met beleggen. In eerste instantie zal dit geprobeerd worden door middel van persoonlijke coaching. Hierbij wordt uitgelegd wat er essentieel is in de wereld van beleggen. Zo leer je bijvoorbeeld om risico’s te vermijden en zul je ontdekken waarom je nooit tegen de trend in moet gaan handelen. Hoe je aandelen kunt spreiden, je objectief kunt handelen en je je vermogen kunt laten groeien door op het juiste moment actie te ondernemen zijn andere dingen die je leert bij het onderdeel persoonlijke coaching. Met het onderdeel persoonlijke coaching leg je een sterke fundering. Je leert er de basis van het beleggen en dat is ook meteen het belangrijkste onderdeel van het beleggen.

De software

Het volgende onderdeel is de software. Hier heb je eerder in de review al iets over kunnen lezen, maar het zal nu verder behandeld worden. De software is er in principe voor bedoeld om ervoor te zorgen dat jij weet wanneer het moment daar is gekomen om iets te kopen of te verkopen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van een stop loss. Deze kan je instellen op een bepaalde waarde, nadat je bijvoorbeeld een aandeel hebt gekocht. De stop loss zorgt ervoor dat bij een bepaalde waarde het aandeel automatisch verkocht zal worden. Je kan er ook voor kiezen om te hedgen. Hiermee zorg je voor een investering die ervoor bedoeld is om je aan minder risico’s bloot te stellen. De software is voorzien van een gebruiksvriendelijke interface. Dankzij deze gebruiksvriendelijke interface kan je eigenlijk zo goed als zorgeloos gaan beleggen.

De twee varianten van de Trading Navigator Methode

Dit is eigenlijk niet echt een onderdeel maar meer een keuze die je moet maken. Er zijn namelijk twee verschillende varianten van de Trading Navigator Methode. Het gaat hier om de Trading Navigator Methode 1 en de Trading Navigator Methode 2. De eerste methode zal je leren hoe je moet investeren in aandelen. Tijdens de tweede methode ga je niet leren hoe je moet investeren in aandelen, maar hoe je moet investeren in opties. Beide varianten zijn beschikbaar voor je als je ervoor kiest om de Trading Navigator Methode te gebruiken. Het is handig om ze allebei te gebruiken, om zo het risico dat je loopt tijdens het beleggen te beperken.

Trading Navigator Overzicht

Zijn er bonussen en andere extra’s bij de Trading Navigator Methode?

Bij de Trading Navigator Methode krijg je ook nog meerdere bonussen. Je krijgt bijvoorbeeld twee jaar lang VIP toegang tot De Slimste Belegger. Ook krijg je toegang tot de TN community, waar je gesprekken kunt voeren over beleggen. Gedurende twee jaar lang zul je meldingen ontvangen via Telegram, een soort platform vergelijkbaar met WhatsApp. Je krijgt de handleiding Geld verdienen met Opties ook geleverd. In deze handleiding zul je leren hoe je geld kunt verdienen met opties. Een ander e-boek dat je ontvangt is Geld verdienen met Aandelen.

Hier zul je in leren hoe je geld kunt verdienen met het investeren in aandelen. Speeders, Sprinters en Turbo is een andere bonus die je ontvangt. Deze bonus is bedoeld als een verdiepingsslag als je je verder wilt ontwikkelen in de financiële markt en als je nog meer wilt leren. De één na laatste bonus die je ontvangt is MeXem transactietegoed. MeXem is een handelsplatform waar je gratis een rekening kunt openen. Tot slot zul je nog toegang krijgen tot een event voor twee personen. Er worden gedurende het jaar verschillende events georganiseerd door Harm van Wijk. Je kunt dus één van deze events bezoeken en ook nog eens iemand meenemen.
Als alleen de inhoud van de Trading Navigator Methode nog niet genoeg was voor je, dan ben je nu vast wel voorzien door alle bonussen die erbij horen.

Zijn er kosten verbonden aan de Trading Navigator Methode?

Er zijn zeker kosten verbonden aan het volgen van de Trading Navigator Methode. Je moet voor de methode namelijk een bedrag betalen van 1997 euro. Dit bedrag schrikt je in eerste instantie waarschijnlijk af en dat is ook volledig begrijpelijk. Toch is het niet nodig om er van te schrikken, want dankzij de deze methode zul je zoveel geld gaan verdienen dat je de kosten voor de methode snel zult vergeten. Bovendien kan je gebruik maken van een zogenaamde niet goed, geld terug garantie.

Deze garantie is geldig gedurende de eerste 30 dagen na het aankopen van de methode. Mocht tijdens die dagen blijken dat je de methode toch niet leuk vindt of dat het toch niet bevalt, dan krijg je dus het volledige bedrag weer terug. Dit is eigenlijk alleen maar meer reden om je niet af te laten schrikken door het hoge bedrag dat je moet betalen om de Trading Navigator Methode te kunnen volgen. Je kunt namelijk al je geld terug krijgen of je gaat er zoveel geld door verdienen dat je de kosten volledig zult vergeten.

Is de Trading Navigator Methode betrouwbaar?

trading navigator methodeMisschien wel de meest belangrijke vraag is of de Trading Navigator Methode betrouwbaar is. Je wilt natuurlijk wel zeker weten of je iets goeds in huis haalt en of je niet wordt opgelicht. Zeker voor het bedrag dat je moet betalen is enige zekerheid wel handig. Gelukkig kan ik je een antwoord geven op deze vraag. Het antwoord op de vraag is zeer geruststellend.

De Trading Navigator Methode is namelijk absoluut betrouwbaar. Met name in de financiële wereld wil je iets hebben waarbij je er zeker van bent dat het betrouwbaar is. De methode is zeker betrouwbaar. Als je belt naar het telefoonnummer dat op de website vermeld is, zul je zeer vriendelijk te woord gestaan worden. Je kan er al je vragen stellen en deze vragen zullen zo goed mogelijk beantwoord worden door de persoon aan de andere kant van de lijn. Ze bieden je dus ten eerste al een goede service aan, wat voor veel mensen een belangrijk onderdeel is om te bepalen of iets betrouwbaar is of juist totaal niet.

Bovendien is er dus sprake van de garantie gedurende de eerste dertig dagen nadat je de Trading Navigator Methode hebt gekocht. Deze garantie is eigenlijk nog weer een extra punt waaruit blijkt dat ze betrouwbaar zijn. Ze zijn namelijk bereid om je je geld weer terug te geven. Als het niet bevalt heb je dus nog weer de mogelijkheid om je geld terug te krijgen. Bij sommige bedrijven ben je het geld gewoon kwijt en kan je het op geen enkele manier meer terug krijgen. Hier is dat dus anders en dat laat maar weer eens zien dat de Trading Navigator Methode zeer betrouwbaar is.

Ervaringen van anderen met de Trading Navigator Methode

Een ander erg belangrijk onderdeel is wat andere mensen van iets vinden. Hoewel het hier volledig om meningen draait, en jij dus iets heel anders kunt vinden, is het toch een zekere vorm van houvast. Als iets alleen maar negatieve reacties krijgt kan je er dus wel vanuit gaan dat het niet te vertrouwen is of dat er iets goed mis is met het product of wat je ook wilt kopen. Het lezen van de reviews op de website van de Trading Navigator Methode kan, maar de kans is zeer groot dat deze door een gekleurde bril verteld zijn. Daarom is het verstandiger om verder te zoeken op het internet, want er zijn genoeg reviews te vinden over de Trading Navigator Methode.

Wat daarbij opvalt is dat, net als op de website van de methode zelf, de reacties uitsluitend positief zijn. Het is erg lastig om een negatieve te ontdekken. Als je goed zoekt zul je hoogstens een enkele negatieve reactie vinden, maar dat is dan ook meteen de enige negatieve reactie die er te vinden is. Het lijkt er dus op dat de Trading Navigator Methode goed in de smaak valt bij iedereen. Dit is natuurlijk alleen maar prettig als je zelf ook gebruik wilt gaan maken van de methode.

Mijn ervaringen met de Trading Navigator Methode

Boek Trading Navigator MethodeNet heb je kunnen lezen over de ervaringen van anderen met de Trading Navigator Methode. Hieruit bleek dat iedereen eigenlijk tevreden is met de methode. Ik ben geen uitzondering daarop. Ik wou erg graag gaan beginnen met beleggen, maar had nog totaal geen idee hoe ik dat het beste aan kon pakken. Daarom ben ik toen op zoek gegaan naar een cursus die mij daarbij helpen kon.

Er zijn talloze cursussen te vinden op het internet die beweren je te zullen helpen bij het beter worden in beleggen. Of dat bij die cursussen zo is kan ik niet zeggen, want deze heb ik niet gevolgd. Ik heb ervoor gekozen om de Trading Navigator Methode te gaan gebruiken en ik kan zeggen dat ik er absoluut geen spijt van heb gekregen. Zoals gezegd ging ik er compleet blanco in, dat wil zeggen dat ik nog totaal geen idee had van wat ik aan het doen was. Dat is nu, nadat ik gebruik ben gaan maken van deze methode, wel anders.

Ik heb erg veel nuttige informatie gekregen en de dingen die ik heb geleerd gebruik ik nog steeds. Natuurlijk gaat er nog steeds wel eens iets mis, waardoor ik verlies maak, maar dit kan je niet voorkomen en zelfs de meest ervaren beleggers zullen wel eens verlies maken. Ik heb lange tijd getwijfeld of ik het wel of niet zou doen, maar de keuze om het wel te doen is een zeer goede keuze geweest. De Trading Navigator Methode heeft mij echt verder geholpen met beleggen en ik ben zeker niet de enige bij wie dat het geval is. Mijn ervaringen met deze methode zijn dus ook alleen maar positief te noemen.

Voor- en nadelen van de Trading Navigator Methode

Aan alles in het leven zitten voordelen en nadelen verbonden. Bij deze methode is dat ook zo. Nu ben je vast benieuwd naar wat deze voordelen, en misschien wel met name de nadelen, zijn. Daarom zal ik je niet langer in spanning houden. Lees snel verder en ontdek hieronder wat de voordelen en de nadelen van de Trading Navigator Methode zijn.

De voordelen van de Trading Navigator Methode

Er zitten veel voordelen verbonden aan de Trading Navigator Methode. Het lesmateriaal (of de cursus) geeft je veel belangrijke informatie, waardoor je jouw kennis over de verschillende markten kunt vergroten. Je kan dankzij deze methode serieuze bedragen gaan verdienen op de lange termijn. Ook niet onbelangrijk is dat je inzicht ontwikkeld op het gebied van aandelen. Dit is natuurlijk erg belangrijk als je wilt gaan beleggen in aandelen.

De software die je geleverd krijgt zal ervoor zorgen dat je zorgeloos kunt kopen en verkopen. Bij beleggen loop je veel risico’s, maar deze risico’s kun je dankzij de Trading Navigator Methode zoveel mogelijk beperken. Hierdoor kan je erg grote verliezen voorkomen. De methode biedt ondersteuning aan verschillende platformen en verschillende communities. Tot slot is de organisatie van de methode erg transparant en straalt het enorm veel vertrouwen uit. Dit is erg prettig om mee te werken.

De nadelen van de Trading Navigator Methode

Helaas zijn er ook enkele nadelen die vermeld zullen moeten worden. Gelukkig zijn er niet heel veel nadelen te benoemen. De nadelen die er zijn zullen dus absoluut niet opwegen tegen de voordelen die de Trading Navigator Methode te bieden heeft. Bij beleggen komen veel risico’s kijken. Dit kan je niet tegenhouden. Je kan het wel proberen te beperken, maar helemaal tegenhouden zal je nooit lukken. Ook met deze methode is dit niet volledig te voorkomen.

Voor sommigen zal dit als een nadeel gelden, maar je kan je afvragen of dat rechtvaardig is aangezien het eigenlijk niet te voorkomen is. Een ander nadeel is ook niet echt een nadeel, maar meer voor mensen die niet zoveel geduld hebben. De Trading Navigator Methode is er namelijk op gericht om winst te maken op de lange termijn. Hierdoor zullen in het begin de bedragen nog wat tegenvallen. Voor de meeste mensen zal dit geen probleem zijn en je kan er natuurlijk ook rekening mee houden. Toch zal dit voor sommige mensen weer een nadeel zijn, maar je kan je wederom afvragen of het wel echt een nadeel is.

De Trading Navigator Methode: wel of niet doen?

De keuze of je wel of niet moet kiezen voor de Trading Navigator Methode is natuurlijk nog altijd volledig je eigen keuze. Ik kan je slechts een aanbeveling doen. Als ik je dan een aanbeveling moet doen dan zou ik zeggen dat je niet langer moet twijfelen, maar meteen moet overgaan tot gebruikmaken van de Trading Navigator Methode. Er is namelijk erg veel informatie waar je waarschijnlijk nog niets van af weet, waar je tijdens deze cursus achter zult komen. Bovendien is het erg handig als je wilt gaan beleggen. Aan het begin zal het nog enigszins tegenvallen, maar na verloop van tijd zullen de bedragen bij wijze van spreken door het plafond gaan en zul je winst maken als nooit tevoren.

De reacties van anderen, inclusief mijzelf, zijn eigenlijk alleen maar positief. Zo zie je dus ook dat anderen er een goed gevoel aan over hebben gehouden. Daarnaast is het bedrijf zeer zeker te vertrouwen. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk. Het zit allemaal erg goed in elkaar en dit is als je klant bent natuurlijk erg prettig om te ervaren. Mocht je nog twijfelen of je het wel of niet moet doen, dan zeg ik bij deze: twijfel niet langer en begin vandaag nog met de Trading Navigator Methode.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Trading Navigator Methode?
Bestel de GRATIS handleiding.

Prijs: € 1997,- Tijdelijk € 997,-
Product: Trading Navigator Methode
Schrijver: Harm van Wijk

Bestel de GRATIS handleiding

Onze beoordeling

Trading Navigator Methode

€ 997,-
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

10.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Duidelijke uitleg
  • Gratis handleiding
  • Veel bonussen

Nadelen

  • Beleggen heeft altijd een risico

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie