Review Trading Navigator Methode

Leestijd: 6 minuten

Harm van Wijk van Beleggen.com ontwikkelde een geheel beleggingssysteem en bespreekt zijn strategieën. Hij heeft de Trading Navigator Methode ontwikkeld en beweert dat dit de mogelijkheid is om de markt altijd te verslaan. Gezien de huidige recessie is het natuurlijk muziek in je oren als je weet dat je op deze manier veel geld kunt verdienen. Dit kan natuurlijk ook een trucje zijn om er zelf aan te verdienen. Ik ben daarom altijd wat sceptisch als ik zulk soort verhalen lees. Daarom ben ik voorzichtig en zoek ik altijd alles tot de bodem uit. Ik beleg graag, maar iets moet wel betrouwbaar zijn. Ik heb alles uitgezocht en ik vertel je er meer over in deze review.

Wat belooft de Trading Navigator?

trading navigator methodeIk vind beleggen altijd spannend. Het is net als gokken in het casino als je het van dichterbij bekijkt. De koers op de beurs is namelijk moeilijk te voorspellen en een verandering op de wereld kan ervoor zorgen dat er miljarden verdampen op de beurs. Wil een wereldleider een bom op een land gooien? Boem, de beurs crash. Is er een pandemie? Mensen worden onzeker en de beurs stort in. Het is dus echt gokken en je moet dus echt weten wat je doet.

Mensen die dagelijks beleggen zijn echte analisten en hebben alles vaak wel goed in de gaten. Ze zijn er de hele dag mee bezig en volgen een bedrijf tot op de voet. Deze analisten beschikken over de kennis die jij- en ik niet hebben. Voor ons is het dus echt gokken. Ik heb dan ook nooit veel vertrouwen in beleggen en ik vroeg mezelf af:

“Hoe kan de Trading Navigator Methode daar iets aan veranderen?”

Boek Trading Navigator MethodeDe meeste mensen die beleggen op de beurs houden geen geld over. Ze verliezen alleen maar en slechts een klein deel houdt daadwerkelijk geld over. Je moet natuurlijk ook nog de kosten meerekenen. De oorzaak hiervan is vaak dat mensen: geen kennis hebben, geen controle over hun emoties, alles overschatten en maar wat doen. Veel beleggers zeggen dan ook tegen kleine beleggers zoals jij- en ik: “Stop met beleggen! Doe het niet!” Toch, vind ik dit wat kort-door-de-bocht want ook kleine bedrijven zijn groot geworden door te beleggen. Dus waarom zouden jij en ik het niet doen? Het is wellicht gewoon om ons weg te sturen zodat zij meer verdienen? Daarom ben ik mezelf er toch in gaan verdiepen en zodoende kwam ik dit boek tegen.

Om een grote belegger te worden moet je weten waar je over praat. Ik weet er natuurlijk helemaal niets vanaf. Jij wellicht ook niet? Daarom zoek je naar informatie en kwam je deze cursus tegen. Harm van Wijk leert je met de Trading Navigator methode om echt te onderhandelen. Je wordt dankzij hem een echte PRO. Dit is wat hij je belooft met deze methode. Ik was er in het begin nog steeds argwanend over. Voordat ik je meer over mijn mening vertel zal ik je wat meer over de inhoud van het boek vertellen.

Wie is Harm van Wijk?

Harm van WijkHarm van Wijk is een bekende in de beleggingswereld. Ik vertelde je al wat over hem in de inleiding. Hij is geen onbekende in de Nederlandse beleggingswereld kan ik je wel vertellen. Het is een man met veel expertise en meer dan 25 jaar ervaring. Hij heeft gewerkt voor grote namen als:SNS Bank, ABN Amro, Fortis en Binck. Beleggen.com is zijn website en een van de grootste communities op het gebied van beleggen. Je kunt nog veel meer over hem te weten komen via LinkedIn. Ik volg deze man vaak en ik ben zeer te spreken over zijn tactiek. Toen ik dan ook zijn cursus Trading Navigator vond besloot ik meteen om hem aan te schaffen. Ook al moest ik er wat aan wennen en was ik wat sceptisch.

Inhoud cursus Trading Navigator

De cursus Trading Navigator bestaat uit drie delen zoals:

Deel 1 Aandelen

In dit stuk leer je alles over aandelen. Harm vertelt je wat aandelen zijn en hoe je hier het beste in kunt handelen. Hij leert je alles over de trends en waar je op moet letten. Ik vond zijn tips erg bruikbaar, want ik handelde niet meer lukraak en ik keek meer naar de trends, dan dat ik er tegenin ging.

Deel 2 Opties

Opties zijn geweldig om in te handelen. Ze zijn vaak niet duur en je kunt er snel mee handelen. Harm vertelt je hoe je de juiste opties vindt en hoe je veel winst behaald. Ik ben zelfs met een aantal opties begonnen, zelfs eerder dan dat ik in aandelen handelen. Op deze manier haalde ik wat kleine winst en uiteindelijk werd dit zelfs meer. Ik vond de inhoud van dit deel erg duidelijk en verfrissend.

Deel 3 Trading Navigator software

In dit deel ontvang je een computerprogramma en leer je hoe je op de juiste manier kunt handelen. Deze software is zo ingesteld dat je nooit verlies maakt. Eigenlijk, is dit de echte bonus bij deze cursus vind ik zelf.

Trading Navigator Overzicht

Ervaringen met Trading Navigator

In het begin gaf ik aan dat ik het eerst moest zien- en dan geloven. Ik ben altijd wat sceptisch als het om dingen gaat die verkocht worden. Er zijn lief-voor-niets genoeg oplichters op deze planeet die rijk zijn geworden met online cursussen. Ik ben dan ook niet meteen in het diepe gesprongen. Zoals je hebt kunnen lezen heb ik mezelf goed verdiept in deze cursus. Ik kan alleen maar zeggen: “Aan deze cursus heb je zeker wat”. Klik daarom op deze link en schaf deze cursus aan. Het is de eerste cursus vind ik zelf waar alle gestelde beloftes waar worden gemaakt. Het is een cursus met inhoud en je vind niet zo snel zo’n cursus als deze. Ik voel me nu meer een PRO en ik heb zelfs al wat winst behaald. Niet zoveel, want ik blijf altijd voorzichtig. Toch, kan ik je zeggen: “Deze cursus levert je zeker wat op”. Laat deze cursus dus niet liggen en schaf hem aan, want je zult er geen spijt van krijgen. Ik heb dat in ieder geval niet, anders zou ik het ook niet in deze review schrijven. Ik dank je ook voor het lezen van deze review en ik hoop dat je het zelfde juiste besluit als ik neemt en deze cursus aanschaft.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Trading Navigator Methode?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 1997,- Tijdelijk € 997,-
Product: Trading Navigator Methode
Schrijver: Harm van Wijk

Onze beoordeling

Trading Navigator Methode

€ 997,-
9

Prijs

8.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

10.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Duidelijke uitleg
  • Gratis handleiding
  • Veel bonussen

Nadelen

  • Beleggen heeft altijd een risico

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!