Home » Reviews » Ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en relaties » Vind je ideale baan review

Vind je ideale baan review

Leestijd: 13 minuten

De e-cursus Vind je ideale baan is, zoals de naam al zegt, een cursus over het vinden van jouw ideale baan. Misschien heb je wel eens van deze cursus gehoord en wil je hier meer over weten. In deze review bespreek ik wat de cursus precies inhoudt en wat je er mee kan. Ook gaan ik in op de maker van deze cursus en de ervaringen met Vind je ideale baan.

Het vinden van een baan die goed bij je past en waar je je happy bij voelt is heel belangrijk, je hebt immers iedere dag met de baan te maken. Het moet dus een baan zijn waar jij je passie in kwijt kan. Een groot deel van de dag houdt je je bezig met deze baan. Het is daarom belangrijk dat je baan goed aansluit bij jouw wensen. Uit onderzoek is gebleken dat het hebben van de juiste baan je levensgeluk vergroot.

De e-cursus Van je ideale baan helpt jou om je droombaan te vinden. Je vindt in deze cursus vele tips en informatie over hoe je het moet aanpakken om je ideale baan te krijgen.

E-cursus Vind je ideale baan

vind je ideale baanIn de e-cursus Vind je ideale baan leer je in 12 weken veel over jouw vaardigheden. Hierdoor leer je te ontdekken welke baan voor jou het meest geschikt is. Wanneer je je aanmeld voor de cursus ontvang je informatie en opdrachten per e-mail. Door deze e-mails te volgen en de opdrachten te doen leer je op een eenvoudige manier hoe jij je ideale baan vindt. Omdat dit per e-mail gaat is inloggen in een digitale omgeving niet nodig. Je kan dit vanaf je computer, laptop of smartphone doen.

Bij de e-mails zitten interactieve opdrachten. Door deze interactie leer je veel over jezelf en wat jouw voorkeuren zijn. Je gaat ontdekken waar jouw passie ligt, hoe je jouw talenten en vaardigheden verder kunt uitbouwen en hoe jouw ideale baan er uit ziet. Ook leer je om een plan te maken met actiepunten zodat je weet wat je precies moet doen om deze baan te krijgen. Door gemotiveerd aan jouw doelen te blijven werken ga je je ideale baan ook krijgen. Met deze cursus krijg je inzicht en ontdek je welke baan het beste past bij jouw talenten, passie en voorkeuren.

Wie is de schrijver van Vind je ideale baan?

Frank de Moei NewstartDe schrijver van Vind je ideale baan heet Frank de Moei. We kennen hem al van andere cursussen die hij gemaakt heeft en waar ook en review hier op aanbiedingengids.nl van staat. Dan zijn onder andere de e-cursus Blijvend Zelfvertrouwen review, de Nooit meer zorgen of stress review en de Betere relaties voor iedereen review.

Frank heeft al heel wat boeken en cursussen gemaakt, hij heeft dan ook maar liefst meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van coachen en begeleiding van mensen. Hij begeleidt mensen op het persoonlijke vlak zoals het krijgen van meer geluk en zelfvertrouwen, omgaan met stress en in deze cursus het vinden van de juiste baan waar je gelukkig van wordt.

Om dit te bereiken heeft Frank zelf ook verschillenden opleidingen gevolgd. Hij is dus een gediplomeerd coach met inmiddels veel ervaring. Frank de Moei heeft een eigen bedrijf waar vanuit hij deze activiteiten onderneemt, dit bedrijf heet Capedium. Uiteraard is dit bedrijf bij de Kamer van Koophandel geregistreerd. Uit alles blijkt dat Frank de Moei een zeer betrouwbaar persoon is. Daarom helpt hij ook al jaren anderen met het vinden van meer geluk en zelfvertrouwen en gezien de vele positieve reacties doet hij dat met succes, maar daarover straks meer.

Als een betrouwbare professional wil Frank het beste uit de mensen halen, dat inspireert hem heel erg en daar krijgt hij veel energie van. Jou gelukkig maken is zijn doel en daar gaat hij voor, ook met het vinden van de juiste baan.

Als er iets niet duidelijk is tijdens het volgen van de cursus of als je vragen of opmerkingen hebt kun je Frank daarover mailen, Je ontvangt snel een vakkundig antwoord van hem. Het contact met Frank is laagdrempelig, veel mensen die zijn cursussen volgen waarderen dat heel erg.

De inhoud van Vind je ideale baan

ideale baan productJe ontvangt met deze cursus 12 weken lang een e-mail die erg overzichtelijk is en waar heel veel informatie in staat. De cursus is onderverdeeld in 3 delen die ik nu bespreek.

Ontdek jouw talent en passie

In het eerste deel Ontdek jouw talent en passie ga je ontdekken waar jouw echte passie ligt. Nu weet je die misschien nog niet maar door het volgen van de lessen kom je daar achter. Voor werk en een goed inkomen is passie heel belangrijk. In de lessen leer je waarom dat zo is. Je maakt kennis met jouw unieke talenten en komt er achter welke dat precies zijn. Ieder mens heeft meer talenten dan hij of zij denkt. Ontdek wat voor jouw ideale werk belangrijk is en leer hoe je dit in de praktijk gaat brengen door dit om te zetten naar een baan of een eigen bedrijf.

Zet twijfel om in kracht

Het tweede deel gaat over hoe je succesvol kunt zijn door te doen wat je leuk vindt. En hoe je daar ook geld mee gaat verdienen. Je leert om om te gaan met angst voor verandering en in jezelf te geloven. Ook kom je er achter waarom men jouw talent nodig heeft en wat de beste motivatie is om over te stappen naar ander werk. Een supportgroep is ook heel belangrijk daar wordt ook over gesproken.

Maak de overstap naar je ideale baan

In het derde deel leer je hoe je de overstap naar je ideale baan ook daadwerkelijk maakt. Er wordt aangegeven hoe je je hier op voorbereidt, hoe je je kennis en vaardigheden vergroot en hoe je je voorstellingsvermogen en netwerk uitbreid. Je leert om je focus te vergroten en je inspanning te verhogen. Door succesvolle acties te ondernemen ga je resultaat bereiken. Je komt er achter wat de grootste blokkade is voor verandering en hoe je die moet doorbreken. Na dit derde deel weet je hoe je je overstap naar je ideale baan maakt.

Complete cursus

Zoals je ziet is de inhoud van deze e-cursus zeer compleet. Er zijn wel meer trainingen en cursussen over dit onderwerp maar die zijn niet zo uitgebreid als deze cursus. De cursus is heel overzichtelijk opgebouwd zodat deze makkelijk te volgen is. Dus geen lange pdf’s die je door moet spitten. Dat maakt dat dit ook een leuke cursus is om te volgen. Doordat het overzichtelijk is boek je snel resultaat.

In de e-mails staan ook opdrachten. Dit is er soms één maar soms ook meerdere. De opdrachten sluiten aan bij de informatie die in de e-mail staat en door deze opdrachten te doen leer je ook sneller. Je maakt de opdrachten in een werkboek waarbij je de opdrachten helemaal uitschrijft, zo leer je het snelste. Dit is ook iets wat Frank steeds benoemd. Omdat je interactief bezig bent met de lessen onthoudt je alles beter en leer je dus sneller.

Door de interactie kom je tot nieuwe inzichten. Deze inzichten maken je het makkelijker om voor je juiste nieuwe baan te kiezen.

Voor wie is Vind je ideale baan?

Wellicht wil je weten of de cursus ook voor jou geschikt is. Wanneer heb je er wat aan? Om een beter beeld hiervan te krijgen benoem ik een aantal criteria, als je aan één of meer van deze criteria voldoet is deze cursus zeker wat voor jou.

  • Je vindt je werk niet zo leuk en gaat er dikwijls met tegenzin naar toe
  • Misschien studeer je nog en weet je niet welk beroep je moet kiezen
  • Nu heb je weinig plezier in je werk en je wilt dit verbeteren
  • Je hebt al baan of meerdere banen gehad maar bent deze om bepaalde redenen kwijt geraakt en nu wil je weten welke baan echt bij je past.
  • Waar je talent en passie zit weet je nog niet precies en daar wil je graag achter komen

Degenen die deze cursus volgen zitten meestal in een situatie die ik hierboven noem. Door het volgen van deze cursus weten zij wat ze moeten doen en hoe ze wel hun ideale baan gaan vinden. Dit kan jij ook leren door deze e-cursus Vind je ideale baan te volgen.

Bonussen bij Vind je ideale baan

Bij Vind je ideale baan ontvang je ook 3 bonussen, dit zijn 3 e-books die je tijdens de cursus toegestuurd krijgt. Deze e-books zijn ook bedoeld ter ondersteuning van het lesmateriaal.

1. Inzicht in je eigen kracht

inzicht in je krachtIn de eerste week ontvang je het eerste e-book, dat heet Inzicht in je eigen kracht. Dit boek geeft een inzicht in je eigen sterke punten. Zo leer je jezelf beter kennen. Door een goed inzicht te hebben in je eigen kracht kun je betere keuzes maken. Je ontdekt jouw unieke talenten en je leert om deze talenten beter te gaan benutten zodat je er veel meer uit kan halen. Als je echt stappen in je eigen persoonlijke ontwikkeling wil maken is dit een boek wat je moet lezen. Het boek bevat 56 pagina’s.

2.Ontdek je passie en talenten

ideale baan ontdek je passieIn de zevende week ontvang je het volgende e-book, deze heet Ontdek je passie en talenten. Als jij je passie verder wil ontwikkelen moet je eerst een duidelijk beeld hebben van wat jouw passie precies is. Waar wil je voor gaan? Lang niet iedereen heeft een duidelijk beeld van zijn of haar passie en daardoor kan men verkeerde keuzes gaan maken. Door je passie en talenten te kennen kun je ook makkelijker kiezen welke baan je wilt, je weet dan immers waar je voor moet gaan. Dit kan het verschil maken tussen de juiste keuze van de baan of een verkeerde keuze. Dit boek is 44 pagina’s dik.

3. Maak de overstap naar de droombaan

ideale baan ontdek je passieHet derde en laatste bonus e-book ontvang je in de twaalfde week.  Dit e-book wat 64 pagina’s bevat heet Maak de overstap naar de droombaan. In dit e-book komt alles samen. Je leert om jouw talenten, jouw kracht en jouw passie te vertalen naar de juiste keuze voor je droombaan. Je ontdekt dan welke baan het beste bij je past. Als je dit boek gelezen hebt kun je de juiste keuzes maken en zal de kans op succes en geluk het grootst zijn. Dit boek sluit perfect aan op de 2 voorgaande boeken en natuurlijk ook op de gehele cursus.

Voor wie is Vind je ideale baan?

In deze cursus leer je dus inzichten te krijgen in jouw kwaliteiten en passie. Dat is iets wat voor het vinden van je ideale baan erg belangrijk is. Hierdoor voorkom je dat je te snel ja zegt tegen een baan en dat vast zit aan iets wat je eigenlijk niet wilt. Dit kan er zelfs toe leiden dat je ontevreden begin te raken over je werk. Of je wordt er onzeker door omdat je denkt Kan ik dit eigenlijk wel?

Goed voorwerk doen is dus belangrijk om de juiste keuze te maken. Op die manier kun je jouw droombaan makkelijker vinden. Het is geen kwestie van geluk of je die droombaan krijgt maar juist een kwestie van goed onderzoek naar jezelf, dan weet je waar je voor moet gaan. Deze cursus helpt jou de juiste keuzes te maken. Voor veel mensen is hun leven veranderd na het volgen van deze cursus.

Maar wanneer heb je wat aan deze cursus? Dat is eigenlijk in 2 situaties, je hebt momenteel geen baan of je bent niet tevreden met je huidige baan.

Je hebt momenteel geen baan

Als je nu geen werk hebt dan is deze cursus zeker geschikt voor jou. Het kan zijn dat je ontslagen bent op je werk of dat het met het bedrijf waar je werkte niet goed ging. Met de inzichten die je in deze cursus krijgt is het makkelijker om snel een nieuwe baan te krijgen die naar je zin is. Het kan ook zijn dat je zelf ontslag hebt genomen omdat je het werk niet meer zo zag zitten. In dat geval leer je met deze cursus een baan te vinden die je wel vol kan houden. Omdat je met deze cursus leert om een baan te kiezen die gebaseerd is op jouw talenten en passie. Ontdek met Vind je ideale baan welke banen het beste bij jou passen.

Je bent niet tevreden over je huidige baan

Het kan ook zo zijn dat je wel werk hebt maar dat het niet bevalt. Misschien ga je wel met tegenzin naar het werk. Daar wordt je niet bepaald gelukkig van. Er zijn best veel mensen die met tegenzin naar het werk gaan en liever wat anders zouden willen doen. Ze doen het werk omdat het moet en omdat ze geld nodig hebben, ook al zitten ze niet altijd lekker in hun vel.

In dit geval is het hoog tijd om actie te ondernemen en op zoek te gaan naar iets waar je wel gelukkig van wordt. Met deze cursus ontdek je hoe je tevreden naar je werk gaat en daardoor ook meer levensgeluk krijgt. Je ontdekt immers jouw passie en er wordt aangegeven hoe je dit doel kunt bereiken.

Ervaringen met Vind je ideale baan

Ik heb deze cursus zelf ook gevolgd en ik vond deze zeer leerzaam. Het geeft je een duidelijk inzicht in wie je bent, Je ontdekt zelfs kanten van jezelf die je eerder nog niet kende. Ook weet je beter waar jouw passie en talenten liggen. Het heeft mijn zelfkennis een stuk vergroot. Ook op internet vond ik veel positieve reacties. Wat men vooral noemt is de duidelijke, overzichtelijk opbouw van de cursus, de goede prijs/kwaliteit verhouding en de vele inzichten je je leert. Veel cursisten vinden hun ideale baan na het volgen van deze cursus.

ervaringen vind je ideale baan
Bron: Newstart

Wat men ook als meerwaarde beschouwd zijn de e-books die je bij Vind je ideale baan ontvangt. Maar het belangrijkste wat men noemt blijven toch de inzichten die je leert, want juist daardoor kom je in een situatie waarin je voor de juiste baan kunt kiezen, waarbij je je happy voelt. Als je deze inzichten niet zo hebben ga je keuzes maken op gevoel en emotie en dat zijn niet altijd de juiste keuzes.

Wat kost Vind je ideale baan?

De normale prijs is 159 euro maar wij zouden aanbiedingengids niet zijn als we niet een mooie aanbieding voor je zouden hebben Via de aanbieding onder deze review kun je Vind je ideale baan nu aanschaffen voor maar 47 euro. Je krijgt dan levenslange toegang en je kunt de cursus in je eigen tempo volgen.

Als je dan bedenkt dan een personal coach al snel 90 uur per uur vraagt en je meerdere sessies nodig hebt kun je stellen dan 47 euro niet veel geld is voor wat je krijgt. Een voordeel is ook dat je alles op ieder gewenst moment terug kunt lezen en het in je eigen tempo kan volgen op het moment dat het jou uitkomt. Daarnaast is deze cursus specifiek op het vinden van een nieuwe baan gericht.

Mocht de cursus na aankoop niet bevallen dan is er ook nog een niet goed geld terug garantie. Dit houdt in dat je je geld binnen 30 dagen terug kunt krijgen als het om een of andere manier niet bevalt.

Vind je ideale baan, doen of niet?

Ik heb in deze review een beeld gegeven van wat je van deze cursus kunt verwachten. Hopelijk draagt deze review er bij aan om de juiste keuze te kunnen maken. We hebben gezien dat de cursus geschikt is voor iedereen die om bepaalde redenen geen werk heeft en voor iedereen die niet gelukkig is met de huidige baan. Als je het gevoel hebt dat je huidige baan niet bij je past is deze cursus zeker wat voor jou. Door de nieuwe inzichten die je krijgt ga je anders tegen zaken aankijken waardoor het makkelijker wordt om de juiste keuze te maken in het vinden van een nieuwe baan.

De cursus is duidelijk en helder opgebouwd en je wordt begeleidt door een professional op coaching gebied namelijk Frank de Moei. Door de opdrachten die je bij de cursus ontvangt uit te voeren blijft alles beter hangen. En het helpt je om je droombaan te vinden. Bij velen is dat al gelukt dankzij deze cursus Vind je ideale baan. De cursus die je via onderstaande aanbieding nu met een leuke korting kunt kopen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de eCursus Vind je ideale baan?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 159,00 Tijdelijk € 47,00
Product: e-Cursus Vind je ideale baan
Schrijver: Frank de Moei

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost de e-Cursus Vind Je Ideale Baan?

Met onze aanbieding kun je de cursus nu met korting kopen voor maar 47 euro. De normale prijs is 159 euro.

Zitten er gratis bonussen bij de e-cursus Vind je ideale baan?

Ja, je ontvangt 3 gratis e-books bij deze cursus.

Onze beoordeling

Vind je ideale baan

€ 47,-
9.5

Prijs

9.5/10

Kwaliteit

10.0/10

Matriaal

9.0/10

Support

9.5/10

Voordelen

  • Duidelijk en overzichtelijk
  • Goede begeleiding door Frank de Moei
  • Gratis bonus e-boeken