Review: Mindfulness voor het dagelijkse leven (Rolf van Baalen)

Leestijd: 6 minuten

Heb jij wel eens last van stress? Niet gevreesd dit komt bij ieder mens wel eens voor. Zolang het niet regelmatig is vormt stress geen enkel probleem. Heb je vaker stress dan normaal? Dan kunnen er geestelijke- en lichamelijke klachten ontstaan als gevolg van het hebben van teveel stress. Tegenwoordig leven wij in een erg snelle maatschappij waar je van alles moet. Vaak schiet tijd voor jezelf nemen er daardoor even in. Er wordt veel van ons gevraagd, waardoor veel mensen zoals jij en ik vaak onder grote druk staan. Dit brengt veel stress met zich mee en kan nare gevolgen hebben. Uit onderzoeken komt steeds meer naar voren dat mindfulness hierbij kan helpen. Er zijn dan ook veel bedrijven die zich hierop richten en Mindfulness voor het dagelijkse leven cursussen aanbieden.

Deze kun je bij sportscholen of andere bedrijven volgen, maar tegenwoordig vind je deze ook steeds meer online. Ik zelf ben iemand die het liefst met beiden benen op de grond staat en stress zoveel mogelijk mijdt. Mindfulness kan in mijn ogen hier goed bij helpen. Ik was dan ook zeer verrast toen ik de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven van Rolf van Baalen voorbij zag komen. Ik dacht bij mezelf: ‘dit wil ik meteen gaan testen’. Zodoende dat ik deze cursus heb aangeschaft en ben gaan uitproberen. Ik deel mijn ervaring- en kennis graag vandaar dat ik deze voor jullie in deze review heb geschreven. Zo kunnen jullie mijn ervaring over de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven van Rolf van Baalen zelf lezen en beslissen of het iets voor je is.

Waarom zou je deze cursus willen volgen?

online cursus mindfulnessJe vraagt je nu wellicht af:

“Waarom zou ik deze cursus willen volgen?”

Deze vraag stelde ik mezelf ook voordat ik de cursus aanschafte, er zijn er immers zoveel in omloop. Uiteindelijk kwam ik tot de volgende redenen:

 • Je ervaart innerlijke- en geestelijke rust.
 • Rolf van Baalen heeft een uniek programma ontwikkeld waardoor je mindfulness heel makkelijk in je dagelijks leven toe kunt passen.
 • Rolf van Baalen is Yoga- en mindfulness docent en beschikt over veel ervaring, hij deelt zijn kennis op een leuke- en ontspannen manier.
 • Rolf claimt niets op het gebied van gezondheid en is open- en eerlijk. Hij vertelt hoe het is en dit charmeert hem. Hierdoor brengt hij het programma met volle overtuiging en dit werkt stimulerend.

Inhoud van Mindfulness voor het dagelijkse leven

rolf van baalenIk heb je nu kort wat verteld over de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven van Rolf van Baalen. Als je nu bij dit stukje bent blijkt al dat je zeer geïnteresseerd bent en dat jij er zelf ook voor wilt zorgen dat je minder stress ervaart in je dagelijks leven. Nu we bij dit stuk beland zijn zal ik je vertellen waaruit het programma bestaat:

 • Acht weken lang ontvang je elke dag een e-mail met inzichtingen. Elke e-mail bevat diverse tips- en uitleg over mindfulness.
 • Je ontvangt vaak een opdracht die je uit kunt voeren. Op deze manier leer je hoe je mindfulness kunt toepassen in je dagelijks leven.
 • Je ontvangt vaak e-mails met een links naar een ondersteunende video.
 • Vaak krijg je audiobestanden toegestuurd die meer informatie bevatten over het betreffende onderwerp.
 • Je ontvangt een bonus ‘Mindfulness op het werk’ bestaande uit: een mini-cursus van 7 dagen en je krijgt elke dag een e-mail toegestuurd.

Kosten

De kosten van de cursus zijn belachelijk laag als je ziet wat je ervoor krijgt. Ik was in eerste instantie een beetje sceptisch, ook al is het maar €37,- voor een cursus die twee maanden duurt, het is toch weer een uitgave. Ik ben zelf nogal voorzichtig in het uitgeven van geld, dus ik was blij toen ik ontdekte dat ik echt waar voor mijn geld kreeg. De cursus bevat meer dan alleen maar e-mails en je krijgt veel audio- en videobestanden doorgestuurd. Daarnaast zijn de tips erg makkelijk te volgen en is het een zeer uitgebreide cursus. Als je jezelf bedenkt hoeveel een mindfulness cursus bij een sport- of yogaschool kost is dit bedrag beduidend veel lager. Voor de kosten hoef je het dus niet te laten en ik kan je verzekeren deze cursus stelt je niet teleur.

Voordelen Mindfulness voor het dagelijkse leven

Hoewel ik eerst een beetje sceptisch was over ‘ mindfulness voor het leven’ ben ik dat nu niet meer. Sterker nog ik zie meer voordelen dan nadelen. Zo kun je dankzij deze cursus de volgende voordelen ervaren:

 • Gelukkiger zijn
 • Betere beslissingen nemen
 • Meer focus en concentratie
 • Minder last van stress
 • Betere nachtrust
 • Meer zelfvertrouwen
bekend van mfn
Samengewerkt met bovenstaande bedrijven

Ervaringen van andere

Je zult na het lezen van bovenstaande tekst waarschijnlijk wel denken:

“ ‘Ja’, zij heeft makkelijk praten, ze heeft de cursus alleen maar zelf getest. Hoe kun je nou uitgaan van een ervaring?” Daarom heb ik met andere gesproken die deze cursus hebben aangeschaft. Dit deed ik al voor ik de cursus aanschafte, want ik wil natuurlijk ook geen eieren voor mijn geld hebben. Andere cursisten vertelde mij dat ze de cursus zeer overzichtelijk vonden en makkelijk uitgelegd. Het mooie aan deze cursus is volgen veel klanten de eenvoud van de opdrachten. De opdrachten zijn zeer eenvoudig en Rolf heeft er goed over nagedacht. Alle opdrachten zijn stuk-voor-stuk makkelijk om te volgen en je kunt ze goed toepassen in het dagelijks leven. De bonus is ook nog eens een pluspuntje volgens veel klanten omdat je op deze manier leert hoe je  stressvrij op je werk kunt functioneren.

Eindoordeel

bonus minfulness
Gratis bonus

Je zult wel merken dat ik na het uitproberen van deze cursus helemaal lyrisch ben over ‘Mindfullness voor het dagelijks leven’. Het is het neusje van de zalm wat mindfulness cursussen betreft en je zult geen spijt krijgen van de aanschaf. Rolf van Baalen heeft meerdere cursussen uitgegeven en zijn kracht ligt in het feit dat hij altijd zichzelf is. Dit keer heeft hij dit weer klaar gespeelt en dit uit zich in een krachtige cursus die je makkelijk zelf thuis kunt toepassen. Het enige nadeel aan deze cursus vind ik dat je geen compleet e-book ontvangt.

Je moet elke dag op de e-mails wachten en aan het einde kun je deze zelf samenbundelen en er een e-book van maken. Het was wellicht makkelijker geweest om deze direct te ontvangen, waardoor je makkelijker een naslagwerk tot je beschikking hebt. Hoe dan ook dit weerhoudt mij er niet van om deze cursus aan je aan te bevelen en je aan te raden om op onderstaande link te klikken. Het feit dat je nu al onderaan dit artikel bent betekent dat je ik heb geïnspireerd. Kies ook voor een stressloos leven en ga aan de slag met deze cursus.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de cursus Mindfulness voor het dagelijkse leven?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 188,00 Tijdelijk € 47,00
Product: Mindfulness voor het dagelijkse leven
Schrijver: Rolf van Baalen

Onze beoordeling

Mindfulness voor het dagelijkse leven

€ 47,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.5/10

Voordelen

 • De opbouw is logisch en makkelijk te volgen
 • Het geleerde is makkelijk in je leven in te passen
 • De cursus is niet zweverig, maar juist heel concreet
 • Rolf heeft kennis van zaken

Nadelen

 • Het is een e-mail serie, je krijgt geen e-boek
 • Het vraagt zelfmotivatie

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!