Betere relaties met iedereen

Leestijd: 5 minuten

Review ‘Betere relaties met iedereen’ e-book

Betere relaties met iedereenRelaties heb je in je leven met veel mensen. Niet alleen met je eventuele partner maar ook met je familie, je vrienden, de buren en je collega’s. Het kan soms best lastig zijn om een relatie goed te houden. Daar moet je meestal blijvend je best voor doen. Als je meer wilt leren over het krijgen en ook onderhouden van goede relaties met verschillende mensen in je leven, dan kan de online cursus Betere relaties met iedereen’ je daarbij helpen. Deze online training wordt verzorgd door Frank de Moei.

Even voorstellen: Frank de Moei

Frank de Moei heeft een eigen bedrijf, Capedium Training & Coaching. Hij brengt al heel wat jaren e-books uit en verzorgt online trainingen voor mensen die met psychische problemen kampen of hun leen makkelijker en leuker willen maken door op een andere manier naar dingen te kijken, zoals in de training ‘Betere relaties met iedereen’. Frank de Moei is al ruim 25 jaar coach en ontwikkelt al zijn cursusmateriaal zelf. Naast online trainingen en e-books uitbrengen houdt hij zich ook bezig met persoonlijke coaching, waarmee hij zeer succesvol is.

Het e-book ‘Betere relaties met iedereen’

goede relatieAls je je persoonlijke relaties maar ook zakelijke contacten zoals met klanten en collega’s wilt verbeteren dan komt het e-book ‘Betere relaties met iedereen’ goed van pas. Het is belangrijk om in je leven gezonde relaties op te bouwen. Relaties moeten bestaan uit geven en nemen. Als je het gevoel hebt dat de liefde van één kant komt, dan is er echt iets mis en kun je twee dingen doen: of je probeert de relatie gezond te krijgen of je zet er een streep onder. Beide keuzes kunnen best lastig zijn. Het e-book kan je daar de juiste handvaten voor geven. Het e-book behandelt verschillende aspecten van relaties.

1: Een gezonde relatie

Frank de Moei legt je uit dat een relatie gezond moet zijn. Een relatie moet gelijkwaardig zijn, behoudens de relatie die je met een leidinggevende hebt, maar ook daar moet tot op zekere hoogte sprake zijn van gelijkwaardigheid en in ieder geval van wederzijds respect.

2: Effectieve communicatie

Binnen een relatie moet je goed communiceren. Of het nu gaat om de relatie met je geliefde of met een vriend of vriendin. Als iets je dwarszit dan moet je dat kunnen zeggen en er op een volwassen manier samen over kunnen praten.

3: Inzicht en Begrip

Een goed inzicht in hoe een relatie in elkaar zit zorgt voor meer begrip voor de ander. Maar dat werkt natuurlijk ook vice versa. Ook hier besteedt het e-book aandacht aan.

4: Omgaan met uitdagingen

Een relatie stelt je soms voor de nodige uitdagingen. Je partner of een goede vriend of vriendin kan ziek worden, zijn of haar baan verliezen of gaan scheiden. Het kan dan lastig zijn om diegene te steunen zonder er zelf aan onderdoor te gaan.

5: Keuzes maken

Soms moet je in relaties keuzes maken. Ga je door met deze liefdesrelatie? Steun je je vriendin nu ze een buitenechtelijke relatie heeft? Blijf je werken voor die chef ondanks dat hij je soms kleineert waar anderen bij zijn? Keuzes maken en knopen doorhakken in relaties kan soms best lastig zijn. Frank de Moei helpt je met het e-book ‘Betere relaties met iedereen’ om een weloverwogen beslissing te nemen over een relatie.

Tips van Frank de Moei om je relaties te verbeteren

relaties
In het e-book en de online training ‘Betere relaties met iedereen’ geeft Frank de Moei praktische tips die je op verschillende relaties in je leven kunt toepassen. Zijn top 7 van goede relatietips ziet er als volgt uit:

  1. Zie het beste in de ander
  2. Geef complimenten
  3. Accepteer je tekortkomingen
  4. Verplaats je in de situatie van de ander
  5. Geef altijd je eigen grenzen aan
  6. Gun de ander vrijheid
  7. Laat jezelf zien

Deze 7 punten komen in de online training en ook in het e-book uitgebreid aan bod.

Wat betaal ik voor deze online training?

De online training/e-book ‘Betere relaties met iedereen’ volg je tijdelijk voor het bedrag van € 59,00. Gezien wat je krijgt voor dit bedrag is dat een heel aantrekkelijk aanbod. Al meer dan 15.000 mensen gingen je voor bij het volgen van de online training met behulp van het e-book ‘Betere Relaties met Iedereen’. De reacties zijn lovend, vooral omdat je alles in je eigen tempo kunt volgen, zaken nog eens terug kunt lezen en de training altijd kunt onderbrekend als je even in tijdnood dreigt te komen.

Is deze training de moeite waard?

Als je merkt dat je soms moeite hebt met relaties, omdat ze je te veel energie kosten of omdat je het gevoel hebt dat je alleen maar geeft en er niets of in ieder geval niet genoeg voor terugkrijgt dan kan deze online training je zeker helpen. Je volgt deze anoniem, een prima oplossing als je liever niet naar voren treedt met het probleem waar je aan wilt werken. En je hoeft er dus niet de deur voor uit, je kunt deze e-Training gewoon online volgen op de momenten dat het jou uitkomt. Zo kun je het programma dus ideaal combineren met je werk of je studie.

Is ‘Betere Relaties met Iedereen’ een aanrader?

Gezien de prijs die je betaalt en wat je ervoor terugkrijgt is ‘Betere Relaties met Iedereen’ zeker een aanrader. Een prettige manier om de relaties in je leven onder de loep te nemen en eraan te werken indien nodig.

Aanbieding

Betere relaties met iedereenBen je geïnteresseerd in Betere relaties met iedereen?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 199,00 Tijdelijk € 59,00
Product: Betere relaties met iedereen
Schrijver: Frank de Moei

Onze beoordeling

Betere relaties met iedereen

€ 59,-
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  •  

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!