Betere relaties met iedereen

Relaties heb je met iedereen. Of het nu om een liefdesrelatie, vriendschapsrelatie of werkrelatie gaat. Overal kom je relaties tegen. Het is ook fijn om goed met mensen door één deur te kunnen. Toch is het aangaan van relaties niet altijd eenvoudig. Je kunt tegen veel dingen aanlopen. Dan is het wel zo prettig dat je een goede verstandhouding met mensen hebt en dat je weet hoe je deze relaties kunt verbeteren. Het e-book ‘Betere relaties met iedereen’ leert jou alle basistechnieken om een goede relatie met iedereen te kunnen hebben. Ik zelf besteed veel aandacht aan mijn communicatie met mensen en ik was dan ook zeer verrast toen ik deze cursus tegenkwam. Hij zit inhoudelijk zeer goed in elkaar en ik heb er zelf veel aan gehad. Daarom wil ik in deze review mijn ervaring met je delen. Lees nu snel verder en zorg er ook voor dat je met iedereen in contact komt.

Wat is een relatie?

relatiesVoordat ik verder ga met deze review vind ik het wel belangrijk om te vertellen wat een relatie precies is. Het is namelijk een veelomvattend begrip. Vaak wordt er onder het woord relatie verstaan dat je een liefdesrelatie met iemand hebt. Dit vind ik persoonlijk zelf een verkeerde interpretatie, want je hebt in principe met iedereen een relatie, zelfs met je kat. Daarom vind ik het interessant om dit begrip eens onder de loep te nemen voordat ik je alles over het e-book ‘Betere relaties met iedereen’ vertel.

Een relatie is een verhouding of betrekking die je met iemand hebt. Meestal is dit tussen twee of meerdere personen. Het kan ook zijn dat je een relatie hebt een een dier of een zaak of ding. Hieronder beschrijf ik de dingen wat uitgebreider:

Relatie tussen personen

Een relatie met iemand kan zich in elke vorm weergeven. Zo kun je een liefdesrelatie hebben. Denk hierbij aan: huwelijk, open relatie, polyamorie relatie, lat relatie. Je bent dan nauw verbonden met iemand. Verder kun je een zakelijke relatie met een persoon hebben bijvoorbeeld met een collega of compagnon. Ook kun je een vriendschapsrelatie met iemand hebben. Het is maar net hoe je het zelf vorm wilt geven natuurlijk en wat je voor diegene voelt.

Relatie in de godsdienst

Ben je gelovig? Dan zul je dit begrip waarschijnlijk al begrijpen, ik leg het hier nog even kort uit. Er zijn veel soorten geloven toch zijn de drie grootste de monotheïstische godsdiensten zoals: het jodendom, christelijke geloof (katholieke en protestants) en Islam zeer verbonden met god. Ze gaan ervan uit dat jij een relatie met god hebt en dat je zelfs algehele liefde voor god kunt voelen. Er zijn zelfs mensen die zover gaan dat ze hun leven volledig wijden aan god en dus bijvoorbeeld in een klooster gaan.

Relatie in de wetenschap

Houd je van wetenschap? In de wiskunde gaat men ervan uit dat er een verband is tussen twee grootheden. En in diverse wetenschappen zoals wiskunde wordt de relatie tussen verschijnselen, oorzaak- en gevolg veel benadrukt. Hier gaat het dus om de relatie met dingen en verbanden.

Waarom is een goede relatie belangrijk?

goede relatieEen goede relatie met een ander draagt bij aan een succesvoller maar ook aan een gelukkiger leven. Om deze reden is dit erg belangrijk. Als relaties namelijk moeizaam verlopen kan dit veel stress opleveren. Je huwelijk of latrelatie zal moeilijk gaan of je kan je collega wel achter het behang plakken. Daarom is het van belang dat je weet hoe je een goede relatie met iemand opbouwen. Sommige mensen kunnen het echt met iedereen vinden. Zij zijn een expert in het leggen van contacten en hebben een fijne relatie met iedereen. Het lijkt dan vaak wel of het hun totaal geen moeite kost. Ik vroeg mezelf dat vaak af: “Hoe doen ze dat toch?” Het verschil is echter dat het vaak om technieken gaat. Deze bewezen technieken worden in het ebook: ‘Betere relaties met iedereen!’ beschreven. Op deze manier leer je om relatieproblemen te voorkomen, beter voor jezelf op te komen en om beter te communiceren.

Dit is ook waar het volgens Frank de Moei omdraait. Hij legt dit in zijn cursus uit. Hij vertelt je duidelijk wat relaties nu eigenlijk zijn en wat je moet doen om een moeizame relatie te verbeteren. Na het volgen van deze cursus wist ik precies:

  • Waarom sommige relaties moeilijk verlopen
  • Hoe ik voor mezelf op kan komen
  • Wat je aan een moeizame relatie kunt doen
  • Hoe je de communicatie in een relatie kunt verbeteren

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei heb ik al eerder voorbij zien komen. Ik heb al meerdere reviews over zijn producten geschreven. Ik kan je dus vertellen dat hij betrouwbaar is. Hij is eigenaar en oprichter van NewStart.nl, dit is een  onderdeel  van zijn bedrijf: ‘Capedium Training & Coaching’. Hij is een echte professional op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Al meer dan 25 jaar is hij werkzaam als coach, en ontwikkelt  hij zelf ook de cursussen hiervoor. Hij is een echte coach en dit merk je ook aan de taal waarmee hij spreekt. Het is zijn passie om mensen te coachen en dit zie je ook terug in zijn producten.

Wat houdt het e-book in?

Betere relaties met iedereenAls je deze cursus aanschaft draagt dit bij aan je zelfvertrouwen. Verder helpt het je om op een gezonde manier een relatie op te bouwen en in stand te houden. Dit is erg belangrijk vind ik zelf, want als een relatie niet goed zit kun je deze ook niet in stand houden. Daarom is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Frank de Moei doet dit in vijf fases. Hieronder beschrijf ik ze kort:

Fase 1: Gezonde relaties!

In deze fase leer je jezelf richten op het identificeren van een gezonde relatie Frank legt je uit wat dit nu eigenlijk inhoudt en wat de kenmerken van een gezonde relatie zijn. Ook leert hij je de verschillen in relaties met mannen en vrouwen.

Fase 2: Effectieve Communicatie

In deze fase wordt de nadruk gelegd op effectieve communicatie en leer je hoe je jouw wensen kenbaar maakt. Je leert ook de ander begrijpen en hoe je contact maakt met de ander.

Fase 3: Inzicht en Begrip

Met de kennis van de vorige fases leer je in deze fase om meer inzicht en begrip te krijgen in je relaties. Je gaat je eigen relaties analyseren en leert hoe deze ervoor staat. Je gaat kijken hoe gezond deze is en hoe je deze kunt verbeteren.

Fase 4: Omgaan met uitdagingen

Hier ga je samen met Frank dieper in op uitdagingen en tegenslagen en je relatie. Je leert wat je tegen kunt komen denkt aan: kritiek, conflicten en jaloezie. Je leert ook om voor jezelf op te komen zonder mensen te kwetsen.

Fase 5: Keuzes Maken

Hier in deze fase leer je om een keuze te maken en wanneer deze niet goed is. Je leert hoe je dingen kunt loslaten en hoe je de juiste keuzes maakt.

Mijn ervaring met het e-book: ‘Betere relaties met iedereen’

Ik zelf heb dit e-book als zeer positief kunnen ervaren. Het is duidelijk omschreven net als alle andere boeken van Frank de Moei. Het mooie aan dit e-book is dat je in stapjes goed leert hoe je een goede relatie met iemand kan ondergaan. Daarom vind ik het ook belangrijk om jou dit boek aan te raden. Klik daarom op de onderstaande groene knop en ervaar het zelf. Ik heb er veel aan gehad en baat het niet dan schaadt het niet. Het is een goed geschreven boek en hij gaat in op elk detail van een goede relatie. Frank die legt uit hoe je een goede relatie met iemand begint en onderhoudt. Op deze manier zul je meer succes in je leven ervaren.

De opbouw van de cursus is duidelijk en goed omschreven. Je kunt op deze manier leren hoe je een relatie met iemand aangaat. Dit kan best moeilijk zijn. Ik kwam dingen in de cursus tegen waar ik zelf nog niet over had nagedacht. Dankzij deze cursus doe ik dat nu wel en kan ik nu zeggen dat ik een goede relatie met mensen kan onderhouden.

Relaties met mensen zijn belangrijk en op deze manier zul je zelf ook gelukkiger zijn. Een mens is niet gemaakt om alleen te zijn en sociaal contact is belangrijk. Bestel daarom vandaag dit e-book nog via onderstaande link en ervaar het zelf.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Betere relaties met iedereen?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 199,00 Tijdelijk € 59,00
Product: Betere relaties met iedereen
Schrijver: Frank de Moei

Deel dit bericht op social media

Onze beoordeling

Betere relaties met iedereen

59.00
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

9.5/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant