Home » Reviews » Hobby » Accu Revisie Programma Review

Accu Revisie Programma Review

Leestijd: 9 minuten

Accu Revisie Programma review: Hoe je nieuw leven blaast in je gebruikte batterijen

Als jij het beu bent om telkens nieuwe batterijen te moeten kopen, dan kan je in deze Accu Revisie Programma review lezen hoe je gebruikte accu´s en batterijen een tweede, derde of zelfs vierde keer kunt hergebruiken. Je kan er niet omheen, we zijn in het dagelijkse leven constant afhankelijk van apparaten die een accu of batterij nodig hebben. Dure batterijen worden vervolgens klakkeloos weggegooid, en een accu vervang je meestal niet zomaar zelf. Maar waarom eigenlijk? In deze review lees je over het Accu Revisie Programma. Hiermee zou je namelijk bijna elke lege accu of batterij een nieuw en lang leven kunnen geven, tegen minimale kosten.

Waarom hergebruiken?

accuNieuwkoop is altijd duurkoop. Alleen al daarom is het interessant om op een duurzame manier om te gaan met je energiebron. Maar er is meer. Alkaline batterijen zijn zo ongeveer de meest gebruikte batterijen in onze samenleving, en we hebben ze nodig voor tal van gebruiksvoorwerpen. Van lampen tot wekkers en afstandsbedieningen, we kunnen niet meer zonder deze batterijen. Door de zware metalen die in de batterijen zitten, kunnen bij verkeerd gebruik de gezondheid van zowel mens als ecosysteem worden aangetast. En dan hebben we het nog niet eens over de milieuproblemen bij de delving van de metalen.

Het is dus belangrijk om zo min mogelijk nieuwe batterijen te gebruiken, en voor accu’s geldt hetzelfde. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzame en milieuvriendelijke toekomst, terwijl je ook nog geld bespaart. Denk bijvoorbeeld aan de accu van je elektrische fiets. Een nieuwe kan je al snel meer dan €700 kosten. Dan is dat zonde van het geld als je de oude simpel en snel nog een keer kan gebruiken, toch?

Waarom is het Accu Revisie Programma interessant?

Het programma bestaat uit een serie E-books waaruit je kunt leren hoe je batterijen en accu’s die reeds zijn opgebruikt opnieuw kunt opladen. Op die manier kun je ze uiteindelijk nog langer gebruiken. Er komen tal van accu’s en batterijen aan bod. In totaal zijn het 14 E-books die elk een ander type batterij of accu behandelen, omdat de methodes van reviseren van elkaar verschillen.

Naast de verschillende mogelijkheden om te hergebruiken, kun je ook leren hoe je zelfstandig een accuopslag maakt. Bovendien is er een E-book waarin je leert hoe je een eigen bedrijf kan opzetten in het reviseren van batterijen en accu’s. Er is namelijk genoeg geld te verdienen aan het reviseren van andermans accu’s en batterijen. Dus of je nu een bedrijf wil beginnen, zelf de accu van je telefoon wil reviseren, of een ingewikkelde accu van bijvoorbeeld een vorkheftruck wil hergebruiken, met dit programma zou je dat zelfstandig kunnen bewerkstelligen.

[soc_panel color=”gray”]Er is nu een aanbieding, je kunt het Accu Revisie Programma nu kopen voor € 47,- in plaats van de reguliere prijs van € 99,- En je ontvangt ook 2 gratis bonussen! Klik hier voor meer informatie[/soc_panel]

De verkoper van het Accu Revisie Programma

De naam achter de E-books is Joop Koot. Hij belooft je dat er duizenden euro’s te besparen zijn met behulp van zijn programma. Je hoeft lege batterijen en accu’s die niet meer opladen niet langer weg te gooien, want met behulp van zijn methodes om te reviseren kun je ze simpel opnieuw gebruiken. Je wordt stap voor stap door het proces meegenomen en als je niet zo technisch bent aangelegd, is dat geen enkel probleem.

Maar is de auteur wel wie hij zegt dat hij is? Joop Koot blijkt een pseudoniem te zijn en de uitgever achter dit programma is Blue Sky Marketing. Nu is dat niet gelijk verdacht of een probleem, pseudoniemen worden wel vaker door schrijvers gebruikt. Maar het is wel opvallend dat de uitgever niet onder haar eigen naam te werk gaat. Blue Sky Marketing is namelijk een betrouwbare uitgever die meerdere handboeken en cursussen op de markt heeft gebracht. Bovendien is in het register van de Kamer van Koophandel te zien dat je niet te maken hebt met een malafide bedrijf.

Het Accu Revisie Programma

accu revisie programmaWe gaan in deze Accu Revisie Programma review kort stilstaan bij elk afzonderlijk E-book. De E-books zijn allemaal hetzelfde qua opmaak waardoor je makkelijk het overzicht kunt bewaren en snel door de stof heen gaat. Elk onderdeel beschrijft met behulp van duidelijke afbeeldingen en tabellen een andere manier van reviseren per accu of batterij. Het is echter lastig om diep op die verschillende methodes in te gaan, dus hieronder vind je een korte, bondige beschrijving van de inhoud per E-book.

Loodzuuraccu’s

Allereerst moet je ervoor zorgen dat je de veiligheidseisen in acht neemt, pas dan kun je beginnen met een zelfstandige revisie van de accu. Vergeet niet dat je met elektriciteit en accuzuur werkt, dus als je weinig verstand van zaken hebt, moet je extra voorzichtig zijn. Dit geldt niet alleen voor deze accu, maar eigenlijk voor elk exemplaar. Aan de hand van een uitgebreide handleiding wordt in dit E-book aan je uitgelegd hoe je bijvoorbeeld de accu van een auto reviseert. Ook krijg je tips om accuproblemen te voorkomen.

Fietsaccu’s

Je kunt die dure accu van je elektrische fiets gerust zelf reviseren, en op die manier een hoop geld en tijd besparen. In een handomdraai heb je de accucellen zelfstandig gereactiveerd zodat je weer zonder problemen de weg op kan. En dat tegen een fractie van het geld dat je aan een nieuwe accu kwijt zou zijn. Met een genummerd stappenplan word je door het proces begeleid.

Accu voor de vorkheftruck

In dit E-book lees je precies hoe je de cellen van de accu kunt testen. Je leest hier ook dat de accu’s gebruikt kunnen worden voor de opslag van alternatieve energie. Denk dan aan energie van windmolens of de zon. De instructie is overigens ook te gebruiken voor accu’s van palletwagens.

AGM accu’s

Deze accu’s zijn erg prijzig, maar met een simpele revisie kun je in 85% van de gevallen een AGM- of SLA-accu hergebruiken. Dat kan de investering dus dubbel en dwars waard zijn. Verder vind je hier tips om te voorkomen dat er cellen uitdrogen.

NiCd accu’s

Tegenwoordig zijn deze accu’s minder populair, maar je kunt ze nog in veel gebruiksvoorwerpen tegenkomen. Dan loont het wellicht de moeite om de accu te reviseren. Let wel op, de methode om dit te doen is niet weggelegd voor de onervaren doe-het-zelver. Je moet zelf een ingewikkeld toestel samenstellen en je kunt jezelf afvragen of het de moeite loont om hieraan te beginnen.

Lithium-Ion accu’s

Deze batterijen zitten over het algemeen in draadloze voorwerpen, zoals een boormachine. Dan weet je vaak niet eens waar je moet beginnen om überhaupt bij de batterij te komen. En een nieuw exemplaar is vaak zo duur, dat je net zo goed een compleet nieuwe boormachine kunt kopen. Maar met dit E-book leer je hoe je zelf je lithium-ion batterij kunt reviseren. Wist je trouwens dat het helemaal niet goed is voor je accu als een apparaat als bijvoorbeeld de telefoon volledig wordt opgeladen? Ook dergelijke adviezen vind je in dit boek.

Accu’s voor de laptop

laptop accuDit is wellicht één van de meest herkenbare problemen; je laptop doet het nog maar je moet constant de adapter gebruiken omdat de accu leeg is. Je kunt de laptop afschrijven, maar dat is zonde als je met dit E-book makkelijk de accu kunt reviseren. Een andere tip die wordt genoemd, is om de laptop op het lichtnet aan te sluiten als je thuis werkt. Zo zorg je ervoor dat de levensduur van de accu wordt verlengd.

Accu’s voor de golfkar

Dit E-book is voor een specifieke doelgroep geschikt. Want zeg nou zelf, wie heeft er thuis een golfkar staan? Er worden drie methodes besproken die je na elkaar moet uitvoeren om je accu te reviseren. Daarnaast leer je hoe je gecorrodeerde accupolen weer schoon kunt maken.

NiMH accu’s

Deze nikkel-metaalhydride accu staat beter bekend als de oplaadbare AA batterij. Omdat deze batterijen tegenwoordig alom zijn geaccepteerd en gebruikt, loont het beslist de moeite om te leren hoe je ze moet reviseren. Er worden twee methodes behandeld en je krijgt tips over het verlengen van de levensduur.

Alkaline batterijen (C, AA, AAA, N en 9V)

Alkalinebatterijen kennen we allemaal. Het zijn de minst milieuvriendelijke batterijen, want als ze leeg zijn worden ze direct afgedankt en weggegooid. Maar wat blijkt, gek genoeg kunnen deze wegwerpbatterijen ook gewoon gereviseerd worden. Je leest in dit E-book twee methodes waarmee je dat kunt doen.

Zelf een accu-opslagsysteem samenstellen

In dit E-book wordt verteld hoe je door kleine accu’s met elkaar te verbinden een groter opslagsysteem kunt maken voor het verkrijgen van alternatieve energie. Wekken je zonnepanelen bijvoorbeeld meer stroom op dan je verbruikt, dan kun je de overtollige energie in dit opslagsysteem opslaan en bewaren.

Levensduur 9V-batterij verlengen

In dit E-book leer je hoe je de levensduur van je 9V-batterij verlengt. Wist je overigens dat in de 9V-batterij 6 AAA-batterijen zitten die je gewoon kunt gebruiken voor apparaten die op deze batterijen werken?

Je eigen revisiebedrijf opzetten

overzicht accusHet reviseren van je eigen batterijen en accu’s is één ding, maar als je voor het grote geld wil gaan, moet je zelf een bedrijf beginnen. Er wordt verteld over het sluiten van contracten met bedrijven, hoe je een contract opstelt en hoe je de marketing moet aanpakken.

Er is nog niet veel concurrentie op deze markt dus momenteel is het zeer lucratief om een bedrijf te starten. Het onderhouden en reviseren van accu’s van bijvoorbeeld vorkheftrucks kan veel winst opleveren. Je leert ook hoe en waar je eenvoudig aan versleten accu’s en batterijen kunt komen. Als je die vervolgens reviseert, kun je ze opnieuw verkopen en op die manier je bedrijfsmodel vormgeven.

Gereedschap

Voor veel van de accu’s die je wil reviseren, zul je attributen moeten aanschaffen of zelf in elkaar zetten. Wil je bijvoorbeeld aan de slag met Alkaline batterijen, dan zul je een multimeter en een oplader nodig hebben. Die oplader heb je sowieso meestal nodig bij reviseren, maar in sommige gevallen ook niet. In het geval van bijvoorbeeld een NiCd accu werkt het weer anders, dan moet je zelf een tool in elkaar zetten om de batterij op te laden.

Als je grote accu’s gaat reviseren, doe je er verstandig aan om al enige kennis van het apparaat te hebben. Soms zul je wat meer gereedschap nodig hebben, en wat meer kennis van de bestanddelen. Lees je goed in, zo voorkom je ongelukken en andere vervelende verrassingen.

Conclusie

In deze Accu Revisie Programma review komt een positief beeld naar voren van de aanbieding. De verschillende E-books zijn erg specifiek, maar daarmee kun je wel snel bij de informatie komen die voor jou van belang is. Een positieve verrassing is dat je ook niet oplaadbare batterijen kunt hergebruiken. Minder positief is dat je zelf attributen moet aanschaffen of tools in elkaar moet zetten. Maar al bij al is het zeker de moeite waard om je te verdiepen in het reviseren van batterijen en accu’s, zo ben je niet alleen goed bezig voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Prijs en garantie Accu Revisie Programma

Het Accu Revisie Programma kost je eenmalig € 47,00. Dat is nu tenminste nog het geval, want de aanbieder is van plan de prijs omhoog te brengen naar € 67,00. Dat is nog steeds relatief goedkoop als je kijkt hoeveel informatie over reviseren je ervoor terugkrijgt. Bovendien valt het helemaal in het niet bij de bedragen die je betaalt als je telkens nieuwe batterijen koopt.

Garantie

Ook de garantieprocedure is zeer gebruiksvriendelijk. Wettelijk gezien heb je recht op 14 dagen garantie, maar bij dit programma heb je wel tot 60 dagen de tijd om op je aankoop terug te komen. Zo weet je dat de aanbieder zeker is van het product, en heb jij meer vertrouwen in je aankoop.

Levenslang updates

Een andere garantie vind je in de vorm van levenslange updates. Als je het Accu Revisie Programma aanschaft, kun je nu tijdelijk gebruikmaken van updates op het moment dat er belangrijke zaken veranderen of wanneer er aanvullingen zijn. De technologie blijft zich ontwikkelen en het is natuurlijk belangrijk om up-to-date te blijven. Als er nieuwe technieken zijn ontwikkeld, of als er laad- en revisiemethode van accu’s en batterijen zijn gewijzigd, word je op de hoogte gehouden middels een update in je mailbox.

Klik hier om naar het Accu Revisie Programma te gaan

Onze beoordeling

Accu Revisie Programma

€ 47,-
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.5/10

Voordelen

  • Alles wordt stap voor stap uitgelegd
  • Je draagt bij aan recycling
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Mogelijkheid tot opzetten van eigen business en daar geld aan verdienen
  • Levenslange updates

Nadelen

  • Drukke verkooppagina

Deel dit bericht op social media