Home » Reviews » Hobby » Review Succesvol uw huis verkopen boek

Review Succesvol uw huis verkopen boek

Leestijd: 8 minuten

Het is niet zo eenvoudig als het lijkt om een huis succesvol te verkopen. Er komen veel vragen kijken bij de verkopers. Hoe kan je je huis met winst verkopen? Waarom blijven sommige huisverkopers achter met een schuld? Waarom staat het ene huis veel langer te koop dan het andere huis? Het draait allemaal om presentatie. Door een goed beeld te schetsen van de potentie van het huis op foto’s en in het echt moet de potentiële koper zichzelf in de woning kunnen zien wonen.

Elk huis en elke ruimte heeft een andere manier van presenteren. De ene manier werkt veel effectiever dan de andere manier. Je makelaar is vaak uit op het maken van vlugge winst en kent daarnaast niet jouw huis zoals jij het kent. Jij kent je huis namelijk als een thuis en dat is wat mensen willen kopen. Ik ontdekte het boek Succesvol uw huis verkopen geschreven door Klaasje Tjoelker.

Wie is Klaasje Tjoelker?

De naam van de verkoopster is Klaasje Tjoelker, tenminste dat staat op de verkooppagina van het boek. Ik weet dan ook niet zeker of dit haar echte naam is. Na onderzoek via internet kwam ik uit bij een bedrijf dat De Blauwe Doos B.V. heet. Dit bedrijf is geregistreerd bij de KvK. Het blijkt dat dit bedrijf gevestigd is in een appartement in de provincie Groningen. Op dit adres staat volgens de KvK nog een bedrijf geregistreerd dat F-vijf heet. De persoon achter dit bedrijf heet Alex van Giniken

Alex is iemand die erg actief aan internet marketing doet. Hij heeft ook een link met Eelco de Boer die bekend is van IMU. Het lijkt er op dat hij de schrijver van Succesvol je huis verkopen is en dit doet onder het pseudoniem Klaasje Tjoelker. Ik weet niet zeker of dit zo is maar alles wijst daar wel op. Verder in deze review gebruik ik dan ook de naam Klaasje Tjoelker.

Gouden advies vanuit ervaring en onderzoek

huis verkopen succesvolVanuit jarenlange ervaring met digitale fotografie en internet is de kennis van Klaasje Tjoelker over woningpresentatie steeds verder gegroeid. Haar kennis gaf ze door aan familie, vrienden en kennissen. Door hen te helpen ging Klaasje verder op zoek naar de verschillende mogelijkheden voor het goed verkoopbaar maken van een huis. Aan de hand van deze informatie gaf zij tips. Het resultaat? Huizen die razendsnel met meer rendement verkocht werden dan verwacht!

Presentatie, presentatie, presentatie

Bij de presentatie van je woning in de verkoop komen veel verschillende factoren kijken. Klaasje Tjoelker verzamelde informatie over verschillende onderwerpen omtrent advertentie, foto’s en presentatie van de woning waardoor een onverkoopbare woning in een verkoopbare woning verandert kan worden.

Veel van deze informatie is bij makelaars niet bekend of wordt niet gebruikt. Dit is omdat zij niet meer verdienen bij het verkopen van jouw huis voor het hoogste bedrag. In plaats van meer moeite te steken in de verkoop adviseert de makelaar meestal om onnodig te zakken in de verkoopprijs. Terwijl er veel meer mogelijkheden zijn!

Het zit in de details

Daarbij zijn veel makelaars mannen. Mannen hebben weinig verstand van het presenteren van jouw woning. Zij kijken op een andere manier naar ruimtes en huizen. In 90% van de gevallen beslissen vrouwen of er naar een woning gekeken gaat worden. Vrouwen letten veel op details en sfeer. Wanneer de makelaar dit niet op de juiste manier laat zien bij het presenteren van jouw woning, dan is de kans groot dat de potentiële koper er voor kiest om nog door te kijken. Het boek van Klaasje Tjoelker is voor zowel mannen als vrouwen de sleutel tot het succesvol overgeven van je huissleutel aan kopers.

Succesvol uw huis verkopen

Het boek ‘Succesvol Uw Huis Verkopen’ bevat alle ins en outs om je huis van buiten en van binnen aantrekkelijk te maken voor de verkoop. Per ruimte worden er tips gegeven. Aan de hand van handige uitprintbare checklijsten kan je in een handomdraai zelf je huis aantrekkelijker maken voor potentiële kopers. Niet door een makelaar die uit is op een snelle, vaak te goedkope, verkoop, maar door zelf te laten zien wat jouw huis tot een thuis maakt voor de koper. Daar draai je je hand toch niet voor om?

Na een hele lange recessie is de economie weer herstelt. Mensen kopen sneller een huis en het verkopen van je huis gaat ook gemakkelijker. Je kunt een goede prijs voor je huis vragen en in veel gebieden staat het ook niet lang te koop. Veel mensen gaan tegenwoordig naar een makelaar. Deze weet alles over het verkopen van huizen en kan je helpen bij een spoedige verkoop. Dit kan erg handig zijn. Helaas brengt dit ook veel kosten met zich mee.

Zelf je huis verkopen kan daarom een goede oplossing zijn. Toch komt hier veel meer bij kijken dan je denkt. Daarom is het “Succesvol uw huis verkopen boek” ontwikkeld. In dit boek worden diverse tips gegeven over: “ Hoe je succesvol je huis kunt verkopen”. Wil jij jouw huis zelf verkopen? Lees dan hier alle voordelen en schaf dit boek vandaag nog aan.

Kleine veranderingen maken veel verschil

Het verkopen van je huis is niet zo gemakkelijk als je denkt. Vaak gaat het in deze tijd heel snel, maar het kan natuurlijk ook zo zijn dat je jouw huis toch niet zo snel verkocht krijgt.
Vaak kunnen een paar kleine veranderingen veel verschil maken. Zo is het belangrijk dat je goede foto’s maakt en een goede aantrekkelijke omschrijving schrijft. Of je advertentie net wat anders opstellen waardoor deze meer opvalt

In het boek Succesvol uw huis verkopen worden verschillende veranderingen besproken die je makkelijk zelf kan toepassen. Er staat in hoe je je huis en alle ruimtes die in je huis aanwezig zijn beter kunt presenteren en hoe je snel en goedkoop kunt decoreren. Met een goede decoratie ziet het er net wat anders uit.

Wat staat er in het boek?

Succesvol uw huis verkopenHet boek een is e-book en bestaat uit ruim 100 pagina’s.
In het boek vind je allerlei praktische tips en een stappenplan om je huis snel te kunnen verkopen. Daarnaast vindt je ook nog het volgende:

 • Op welk moment je je huis het beste kunt verkopen
 • Tips voer hoe je het beste met potentiële kopers kan omgaan
 • Het verdienen van duizenden euro’s dankzij een goede presentatie van je woning
 • Hoe je jouw huis presenteert
 • Hoe je jouw boekenkast goed op de foto zet
 • Welke zinnen niet mogen ontbreken in de advertentie tekst
 • En waarom je thee in de vijver moet doen

Kortom het is een zeer nuttig boek waar je veel aan zult hebben. Als bonus ontvang je bij het boek een checklist en informatie over het energielabel. Verder zitten er nog advertentievoorbeelden bij en informatie om je huis te promoten via social media.

Tips om sneller je huis te verkopen

Er worden tips gegevens over hoe je je huis sneller verkoopt dan die van de buren, hoe je een rijtjeshuis laat opvallen en, je verwacht het niet, hoe je je wasmachine kan inzetten.

Je leest in het boek belangrijke informatie die van toepassing is op vrijstaande huizen en nuttige informatie die afkomstig is uit een Engels onderzoek over een huis verkopen en at ook hier in Nederland van toepassing is.

Verder worden er nog tips gegevens over hoe je je balkon, als je dat hebt, ruimer kan laten lijken en hoe je je tuin op een makkelijke manier aantrekkelijk maakt.

Door kleine wijzigingen door te voeren kunnen eventueel kopers zich direct thuis voelen als ze het huis bezichtigen. Door een goede presentatie zijn mensen sneller geïnteresseerd en zullen ze sneller geneigd zijn om je huis te kopen. Natuurlijk is het ook belangrijk dat je goede foto’s maakt en een goede advertentie opstelt, ook daar vindt je tips over in het boek. Verder wordt er nog aangegeven hoe je het beste om kan gaan met potentiële kopers en je je succesvol en strategisch onderhandeld.

Het boek staat dus vol met handige en waardevolle tips die je zelf gemakkelijk kan toepassen en die net het verschil maken. Door deze tips toe te passen kun je je huis sneller verkopen.

Voordeel van zelf je huis verkopen

huis verkopenIndien je zelf je huis verkoopt heb je alles allemaal zelf in de hand. Je kunt zelf bepalen:

 • Hoeveel je vraagt? (kijk natuurlijk wel naar een eerlijke marktconforme waarde)
 • Hoe je jouw woning presenteert?
 • Wanneer je bezichtigen plaats laat vinden?
 • Hoe je presenteert?

Het andere grote voordeel is dat je vaak gemotiveerder bent en je woning snel wilt verkopen. Je zult verstelt staan van dit boek. Alle voordelen worden er in opgenomen en motiveren jou om je woning snel en goed te verkopen.

Dit boek is echter niet alleen bedoeld voor als je zelf je huis wilt verkopen. Ook als je je huis door een makelaar laat verkopen heb je er wat aan. In het boek staat handige en eenvoudig toepasbare tips waar makelaars ook niet altijd aan denken. Deze tips kun je makkelijk zelf toepassen en dat kan net het verschil maken. Een goede presentatie is heel belangrijk als je je huis wil verkopen.

Wat kost Succesvol uw huis verkopen?

De normale prijs van het boek is 47 euro maar nu is er een aanbieding waarmee  je dit boek met 20 euro korting kunt kopen. Je betaald maar 27 euro in plaats van 47 euro. Voor die 27 euro kun je je huis er veel beter uit laten zien door de presentatie te verbeteren en alle tips uit het boek toe te passen. Dus voor slechts 27 euro is de kans dat je je huis sneller verkoopt een stuk groter.

Er is ook een niet goed, geld terug garantie, dat betekent dus dat je je geld terug krijgt als het boek om een bepaalde reden niet bevalt. In middels hebben meer dan 7.000 personen dit boek gekocht. En als je het boek koopt ontvang je ook gratis alle toekomstige updates per email.

Succesvol uw huis verkopen, doen of niet?

Ik vind persoonlijk dat het boek goed in elkaar zit. Je vindt er vele handige en waardevolle tips in om je huis sneller te verkopen. Het is niet helemaal duidelijk wie nu precies de schrijver is maar dat maakt het boek er niet minder om. De tips lijken soms wat eenvoudig maar de kans is groot dat jijzelf of de makelaar die je huis verkoopt deze niet toepast. De tips die gegeven worden maken het verschil in presentatie en dat kan net voldoende zijn om de potentiële koper te overtuigen.

Voor 27 euro ontvangt je dus veel handige en waardevolle tips. Als je hierdoor je huis sneller kunt verkopen is dit deze investering zeker waard. Maak nu gebruik van de onderstaande aanbieding en koop Succesvol uw huis verkopen nu met korting!

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Succesvol uw huis verkopen boek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 47,00 Tijdelijk € 27,00
Product: Succesvol uw huis verkopen
Schrijfster: Klaasje Tjoelker

Onze beoordeling

Succesvol uw huis verkopen

€ 27,-
8.5

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

8.5/10

Materiaal

8.5/10

Support

8.0/10

Voordelen

 • Veel goede tips
 • Niet goed geld terug garantie

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie

error: Content is protected !!