Review Fred’s bouwtekeningen

Leestijd: 6 minuten

Doe-het-zelven is weer helemaal terug van weggeweest. Ik keek vroeger zelf altijd naar programma’s als: eigen huis en tuin, VT-wonen, de grote verbouwing, het blok en help mijn man is klusser. Ik dacht zelf altijd tijdens het kijken van deze programma’s: ‘Wat lijkt dat klussen toch eenvoudig?’ Eenmaal zelf in de schuur en met een zaag en hamer in de weer blijkt dat het altijd vies tegenvalt. Zelfs het bouwen van een vogelhuisje is niet voor mij weggelegd. Zodoende dat ik niet zo vaak doe-het-zelf. Maar een interesse kan soms gaan kriebelen en die programma’s blijven kietelen. Zodoende trok ik toch de stoute schoenen aan en kocht ik hout, maar ik had geen bouwtekening en geen idee van wat ik wou gaan maken. Ik besloot om Google in te zetten en tot mijn verbazing vond ik een website die door verwees naar Fred’s Bouwtekeningen.

Ik had er geen benul dan dat dit zo handig zou zijn. Ik besloot toch om de proef op de som te nemen en het boek aan te schaffen, ik kon immers mijn geld terug vragen. Eenmaal het boek binnen bladerde ik er doorheen en al snel vond ik een prachtig vogelhuis om mee te starten. Het beviel mij zo goed en ik had hout over waardoor ik nog iets maakte. Tot mijn verbazing waren alle tekeningen zo nauwkeurig en kon zelfs een leek bouwen. Ik had dit nog nooit meegemaakt en daarom besloot ik om een review te schrijven. Zelden heb ik zo’n geweldig boek gevonden online. Mijn bevindingen moeten daarom gedeeld worden in deze review. Lees snel verder en wordt een topklusser.

Betrouwbaarheid Fred Schouten

fred schoutenEr zijn vaak allerlei online bouwtekeningen te vinden. Helaas, zijn deze erg duur en niet nauwkeurig. Hier liep ik ook tegenaan, daarom was ik wat sceptisch toen ik Fred Schouten zijn boek aanschafte. Fred Schouten heeft het gelukkig wel begrepen en begrijpt wat klussers wensen. Hij is zelf een echte doe-het-zelver, waardoor hij weet waar je tegenaan kunt lopen. Hij geeft zelfs aan dat hij dit boek heeft ontwikkeld om mensen zoals jij en ik te helpen.

Hij weet namelijk uit eigen ervaring hoe vervelend het is als je geen goede bouwtekening kunt vinden online. Het mooie is aan dit concept dat het echt heel eenvoudig is en dat je echt honderden bouwtekeningen in dit boek kunt vinden. Je hoeft niet eens ver te zoeken. Zoek het op en je kunt het maken. Zo wou ik een nieuwe kast, ik dacht dat ik het niet in het boek zou kunnen vinden. Toch, vond ik een bouwtekening en uiteindelijk is het een prachtige kast geworden.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig:

  • Je koopt het boek online en krijgt toegang tot je eigen portal.
  • Je kunt het boek downloaden en allerlei andere informatie opzoeken.
  • Ook kun je met andere kopers praten.
  • Je krijgt je eigen account en kunt ten allen tijde online de benodigde informatie opzoeken.
  • Je krijgt garantie en als je niet tevreden bent kun je altijd je geld terug vragen binnen 30 dagen.

bouwtekeningen

Ervaringen van anderen met Fred’s bouwtekeningen

Er zijn veel mensen die al allerlei bouwtekeningen hebben uitgeprobeerd. Zelf van de bekende bouwprogramma’s kloppen niet altijd alle bouwtekeningen. Of je moet ze voor veel geld aanschaffen. Veel kopers geven aan dat ze het fijn vinden dat er zoveel bouwtekeningen voor zo weinig geld te verkrijgen zijn. Daarnaast geven ze aan dat je altijd contact kunt opnemen met Fred.

Veel kopers plaatsen foto’s van hun bouwsels online. Ze geven aan dat ze het prettig vinden dat deze bouwwerken verrassend goed uit de bus komen. Ook geven ze aan dat je dankzij het boek veel inspiratie opdoet en zelfs dingen zelf gaat maken die je anders zou gaan kopen. Het is een leuke bezigheid en ze vinden dat het boek goed in elkaar zit. Al met al is het dus aan te raden om mijn conclusie te lezen.

bouwteningen resultaat

Conclusie

fred bouwtekeningen collectieIk ben altijd wat sceptisch zoals ik al eerder aangaf. Zeker omdat ik zelf niet zo’n klusser ben, ook al vind ik het stiekem wel heel erg leuk om te doen. Ik raak alleen vaak het overzicht kwijt. Veel bouwtekeningen zijn vaak erg onduidelijk. Net als het in elkaar zetten van een Ikea-kast lijkt het vaak eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Daarom was ik erg sceptisch. Ik ben dan ook met een klein bouwwerk begonnen. Een vogelkastje is niet zo moeilijk en zo kon ik het goed testen. Deze had ik eigenlijk binnen een half uur in elkaar gezet. De bouwtekening zat zo goed in elkaar. Daarna besloot ik meteen om met het overgebleven hout wat nieuws te maken. Ik heb uiteindelijk in een maand tijd drie dingen gebouwd. Ik had ook vakantie dus dat scheelde. Veel tijd is doet natuurlijk wonderen.

Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit daarom de beste bouwtekeningen zijn die je online kunt vinden. Zeker als je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding weet je dat je op deze manier de juiste bouwtekeningen aanschaft. Ik raad je daarom zelfs aan om niet meer verder te zoeken en gewoon op de bijgevoegde link te klikken. Er zijn immers veel oplichters en Fred is dat niet. Hij is gewoon zelf een klusser die voor een eerlijke prijs zijn bouwtekeningen- en ervaring deelt met jou en mij.

Wordt een echte klusser

Het is helemaal niet moeilijk om iets te bouwen en ook jij kunt een echte klusser worden. Dankzij de bouwtekeningen van Fred kan iedereen nu klussen. Je hoeft hierdoor niet langer te zoeken naar die nieuwe kast- of een nieuw bed voor je kind. Je kijkt gewoon in het boek van Fred en je bouwt het. Alles is goed uitgelicht en je weet zelfs hoeveel hout je aan moet schaffen. Op deze manier zul je nooit te veel kopen en kun jij voor een mooie prijs die prachtige tafel bouwen.

Of voorzie het konijn van je dochter van een nieuw hok. Laat de klusser in je leven en ga aan de slag met Fred’s Bouwtekeningen. Ik heb er nog nooit spijt van gehad en heb al van alles gebouwd. Ons konijn heeft immers een hele villa gekregen en de kat een heuse sofa. Je fantasie wordt geprikkeld en je maakt de mooiste dingen. Wordt ook een goede klusser en verras je partner.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Fred’s bouwtekeningen?
Koop dit pakket dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 297,00 Tijdelijk € 67,00
Product: Fred’s bouwtekeningen
Schrijver: Fred Schouten

Onze beoordeling

Fred’s bouwtekeningen

€ 67,-
9.4

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Duidelijke bouwtekeningen
  • Geschikt voor iedereen
  • Inclusief materialenlijst per bouwtekening

Nadelen

  • Komt wat opdringerig over

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!