Review Perfect Slapen in 7 Stappen

Leestijd: 6 minuten

Slapen is misschien wel het belangrijkste voor je lichaam, want door goed te slapen komt je lichaam tot rust en herstelt het zich. Ik zelf vind slapen om deze reden erg belangrijk. Als ik niet goed slaap merk ik dat meteen. Vooral omdat ik met fibromyalgie klachten rondloop. Fibromyalgie (ook wel weke-delen-reuma genoemd) zorgt ervoor dat je de hele dag door last hebt van spierpijn- en krampen. Slaap verminderd deze klachten en is om deze reden erg belangrijk voor mij. Ik heb zelf dan ook veel aandacht besteedt aan goed slapen. Onder andere door het aanschaffen van een goed bed en goede ventilatie van mijn slaapkamer. Toen ik opzoek ging naar manieren om goed te slapen zag ik al snel door alle bomen het bos niet meer. Er is zoveel informatie te vinden en iedereen zegt wat anders. Dit is eigenlijk best wel vervelend. Want hoe kun je nou voor jezelf de perfecte informatie vinden als je niet weet wat goed is? In mijn zoektocht naar de juiste informatie kwam ik Perfect Slapen in 7 Stappen van William van der Klaauw tegen.

Ik besloot om dit boek aan te schaffen en nadat ik deze stappen had gevoegd merkte ik meteen al resultaat. Het feit dat jij dit artikel nu leest betekent dat jij ook opzoek bent naar een betere nachtrust. Het is daarom maar goed dat je mijn review nu leest, want ik schrijf deze speciaal voor jou. Ik wil jou met deze review namelijk laten inzien dat perfect slapen helemaal niet zo moeilijk is. Het kan vanaf vandaag zomaar zo zijn dat je beter gaat slapen dankzij deze slaapwijzer. Ben je nog geïnteresseerd? Lees dan snel nu verder.

Doel van perfect slapen in 7 stappen!

Perfect Slapen in 7 StappenHet doel van perfect slapen in 7 stappen is niet alleen dat je beter slaapt. William vindt het vooral belangrijk dat je hele levensstijl erop wordt ingesteld. Alleen op deze manier zul je volgens hem beter slapen. Perfect slapen in 7 stappen heeft niet voor niets de subtitel:

“Maak korte metten met slaapproblemen”. Voor de opbouw van je spiermassa en een gezond lijf zijn de volgende dingen cruciaal:

  1. Voeding
  2. Training
  3. Rust

William van der Klaauw heeft het in zijn boek vooral over het laatste punt, maar hij benadrukt wel dat de andere twee punten onlosmakend verbonden zijn met rust. Daarom behandeld hij in dit boek ook de andere twee punten en wil hij jou laten inzien dat je vooral luistert naar je lichaam en je leefstijl erop aanpast. Alleen op deze manier zul je meer rust hebben. Dit is dan ook het doel van de slaapwijzer. Je leert echt om een andere levensstijl aan te nemen zodat je beter slaapt.

Ik zelf vind dit een zeer goed streven. Ik heb namelijk gemerkt dat alle adviezen die ik in acht nam om beter te slapen zoals:

  • Geen televisie kijken voordat je gaat slapen.
  • Raam open zetten.
  • Geen koffie drinken.
  • Vast ritme in leven creëren.

Niet genoeg zijn om ook echt beter te slapen. Vaak pak je deze adviezen even op en daarna laat je ze weer los. Het heeft bij mij dan ook niet echt effect gehad. Pas toen ik mijn levensstijl echt heel gericht ging aanpassen merkte ik dat ik echt beter ging slapen. Waarschijnlijk ben jij het wel met mij eens? Want anders zou je nu niet deze review lezen over de slaapwijzer. Jij bent net als ik op zoek naar een manier die echt bijdraagt aan een vaste verandering in je slaappatroon. Elke nacht goed slapen daar droom jij hoogstwaarschijnlijk net zo van als ik deed voor ik dit boek ging lezen.

Wat kun je van de slaapwijzer verwachten?

De slaapwijzer beter slapen in 7 stappen werkt volgens een vast stappenplan. Door deze stappen te volgen ga je gericht beter slapen. Het is wel belangrijk dat je deze stappen ook gericht volgt. Ik heb je al verteld wat het doel is van de slaapwijzer. Het heeft je getriggerd, anders zou je nu niet verder lezen. Maar weet jij ook wat je van de slaapwijzer kunt verwachten? Waarschijnlijk niet, anders zou je nu niet bij deze alinea aangekomen zijn. Ik zal je het vertellen, want het is werkelijk fantastisch.

Indien je de slaapwijzer slapen in 7 stappen hebt aangeschaft ontvang je het volgende:

1.Hoofdboek: Perfect Slapen in 7 Stappen (zowel fysiek als digitaal aangeboden).

In het hoofdboek vind je een overzicht van alle 7 stappen. Het is heel duidelijk uitgelegd en William legt je elke stap zeer nauwkeurig uit.

2.Bonus 1: Kalmeer je gedachten en val in slaap.

Je kunt alleen goed slapen als je niet piekert. Vaak is het hebben van veel gedachten    ook een van de oorzaken van slecht slapen. Met deze bonus leer je hoe je jouw gedachten onder controle krijgt. Bij mij resulteerde dit meteen in beter slapen.

3.Bonus 2: Slaap Checklist.

De slaap checklist biedt jou een overzicht en daarmee kun je heel nauwkeurig checken of je alle stappen hebt ondernomen om beter te slapen. Ik moet zeggen dat ik deze bonus echt een toegevoegde waarde vind. Soms schiet het er toch bij in en ik kon het zo goed bijhouden.

4.Bonus 3: Welterusten Snacks Receptenboek.

Snacken is lekker, maar voor het slapen niet altijd prettig. Soms bevordert eten voor het slapen je rust niet, maar er is ook eten dat ervoor zorgt dat je beter kunt slapen. Met dit receptenboek krijg je hier inzicht in.

5.Bonus 4: Top 5 Slaap Supplementen.

Er zijn supplementen die de slaap bevorderen. Met deze supplementen kun je snel beter slapen. Hier vind je een overzicht en deze vertellen je hoe je sneller kunt slapen. Een echte top bonus dus.

6.Bonus 5: Crystal Waters MP3.

Met deze muziek kom je echt tot rust en zul je snel in slaap vallen. Ik vind dit persoonlijk wel de beste bonus die er is. Ik viel namelijk zo in slaap met deze muziek.

Ervaring met slapen in 7 stappen!

Toen ik de slaapwijzer aanschafte was ik een beetje sceptisch. Ik begon met lezen en had zoiets van: “Oh Nee He! Niet weer van die adviezen die nergens over gaan”. Echter, overtuigde de tweede stap mij en ben ik verder gaan lezen. Uiteindelijk ben ik alles gaan toepassen en het resulteerde in een betere nachtrust. Ik heb nu niet meer dat ik sporadisch heel goed slaap, maar dat ik elke nacht heel goed slaap. Zeker met mijn fibromyalgie is dat zeer prettig, want met deze chronische aandoening ben ik al zoveel moe. Een goede nachtrust is dan zeker een aanrader.

De 7 stappen zijn heel duidelijk omschreven en William voegt echt wat toe. Het zijn niet weer van die adviezen waar je niets aan hebt. Nee, het zijn echt adviezen waar je iets mee kunt. Bovendien zijn alle bonussen van zeer toegevoegde waarde en vullen ze allen wat toe. Ik kan dan ook niets anders dan jou dit e-book aanraden. Klik op de bijgevoegde link en ontdek wat dit boek jou kan bieden. Mij heeft het een perfecte nachtrust geboden en veel minder pijn. Wat wil je nog meer? Het is mooi dat je tot dit laatste stuk bent gekomen want dat betekend dat jij ook opzoek bent naar een betere nachtrust. Laat jezelf niet weerhouden met andere adviezen en onderneem nu echt stappen en lees de slaapwijzer van William van der Klaauw.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Perfect Slapen in 7 Stappen boek?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 74,00 Tijdelijk € 37,00
Product: Perfect Slapen in 7 Stappen
Schrijver: W. van der Klaauw

Onze beoordeling

Perfect Slapen in 7 Stappen

€ 37,-
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

9.0/10

Materiaal

9.5/10

Support

9.0/10

Voordelen

  •  

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!