Review Koolhydraatarm 50 dagen programma

Leestijd: 6 minuten

Koolhydraatarm eten is tegenwoordig zeer populair. Het is een makkelijke manier om mee af te vallen. Het voordeel aan koolhydraatarm eten is dat je minder suikers- en meer eiwitten binnen krijgt. Hierdoor verbrand je meer buikvet, normaliter zou je lichaam alle suikers uit de koolhydraten opslaan en deze omzetten in suikers en uiteindelijk vet. Je slaat dan meer op in je lichaam, dan je verbrandt. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Om snel en gezond af te vallen kun je gebruik maken van een koolhydraatarm dieet. Ik zelf ben grote fan van het koolhydraatarm 50 dagen programma.

Toen ik opzoek was naar een goed koolhydraatarm dieet kwam ik diverse diëten online tegen. Er zijn zoveel diëten, ik kwam er echt niet uit. Een vriendin van mij wees mij op het koolhydraatarm 50 dagen programma. Ik opende de link die ze aan mij had gestuurd. Ik was meteen blij verrast en wil in deze review mijn ervaring met je delen.

Waarom zou je een koolhydraatarm dieet volgen?

koolhydraatarm dieetIk hoor vaak veel mensen zeggen: Waarom zou je een koolhydraatarm dieet volgen?” Wellicht, vraag jij jezelf dit ook af. In deze alinea vertel ik je waarom je een koolhydraatarm dieet zou moeten volgen. Op deze manier krijg je meer inzicht en weet je waarom je aan het koolhydraatarm 50 dagen programma zou moeten beginnen. Allereerst wil ik je even vertellen dat ik het ontzettend goed vind dat je nadenkt over dit dieet. Dit laat zien dat je serieus bent en op een gezonde manier wilt afvallen. Nu zal ik je gaan vertellen waarom je een koolhydraatarm dieet zou moeten volgen:

 • Koolhydraten bestaan uit suiker en je lichaam zet dit om in vet. Als je koolhydraatarm eet, dan verbrandt je meer vet.
 • Je krijgt minder zin in snacken.
 • Je krijgt veel groente binnen en dit is natuurlijk erg gezond.
 • Het is erg lekker om koolhydraatarm te eten.
 • Je kunt op een snelle manier veilig afvallen.
 • Je leert meer over voeding.
 • Je valt op een gezonde manier af.
 • Je leert om op een andere manier te eten waardoor je daarna minder de neiging hebt om terug te vallen in je oude patroon.

Wat is een koolhydraatarm dieet?

Je hebt hierboven de gelezen waarom je een koolhydraatarm dieet zou moeten volgen. Wat goed dat je nu al bij deze alinea bent. Dit betekent dat je echt geïnteresseerd bent in dit dieet. Daarom ga ik je nu vertellen wat een koolhydraatarm dieet is. Op deze manier weet je beter waar je aan begint al je het koolhydraatarm 50 dagen programma volgt.

Een koolhydraatarm dieet is een dieet dat bestaat uit koolhydraatarm eten. Het houdt in dat je wel koolhydraten eet. Een mens heeft die immers nodig. Echter, eet je koolhydraten die minder snel worden verteert door je lichaam. Dit is gunstig want op deze manier zal jouw lichaam meer verbranden en minder suikers opslaan. Op deze manier gaat je lichaam meer aan het werk en zul je meer buikvet verbranden. Een koolhydraatarm dieet bestaat uit:

 • Het eten van koolhydraatrijke voeding zoals veel groente- en fruit.
 • Veel vezelrijk eten.
 • Veel eiwitrijke voeding.

Wat houdt het koolhydraatarm 50 dagen programma in?

Niels heeft in mijn ogen het koolhydraatarm 50 dagen programma goed opgebouwd. Het bestaat uit twee delen en je krijgt ook nog een aantal bonussen. Hieronder licht ik de delen toe:

Deel 1: 50 complete dagmenu’s

Het eerste deel omvat het hele 50 dagen programma dat je gaat volgen. Er zijn hele dagmenu’s ontwikkeld door Niels. Op deze manier volg je elke dag een menu dat bestaat uit het ontbijt, lunch- en het avondeten. Natuurlijk kun je in het receptenboek ook andere recepten uitzoeken mocht je het recept echt niet lekker vinden. Verder kun je ook nog kiezen uit diverse tussendoortjes en op deze manier heb je zes eetmomenten.

Deel 2: 40 heerlijke koolhydraatarme recepten

Niels heeft 40 heerlijke recepten ontwikkeld. Deze recepten zijn met zorgvuldigheid samengesteld, ga dus niet zomaar wisselen met de ingrediënten, wil je een optimaal resultaat behalen.

Bonussen:

Het mooie aan dit 50 dagen programma is dat je er nog diverse bonussen bij krijgt. Hieronder ligt ik ze toe:

Boodschappenlijstjes voor 7 weken

Boodschappen doen kan lastig zijn als je niet precies weet wat je moet hebben. Niels heeft voor 7 weken aan boodschappenlijstjes toegevoegd. Zo weet je meteen wat je moet hebben en hoef je niet eindeloos alles zelf op te schrijven. Wel zo makkelijk toch?

Mijn favoriete drinktips

In deze bonus vertelt Niels wat je tijdens dit dieet mag drinken. Mag je sapjes? Mag je thee? Hij vertelt het je allemaal en laat je weten wat je precies mag hebben.

Koolhydraatarme lekkernijen

Het is altijd fijn om wat te snacken. Zeker met de zogenoemde cheatday. Niels vertelt je welke koolhydraatarme lekkernijen er zijn en welke je mag eten. Ik vind dit zelf een enorm pluspunt.

Waarom zou je het koolhydraatarm 50 dagen programma volgen?

Koolhydraatarm 50 dagen programma met bonussenIk heb je al verteld wat het koolhydraatarm 50 dagen programma inhoudt. Hier zal ik de voordelen opnoemen en vertellen waarom je het zou moeten volgen:

 1. Het is door een expert ontwikkeld die weet waar hij over praat.
 2. Je kunt met andere op de website over het programma praten.
 3. De recepten zijn eenvoudig en makkelijk klaar te maken.
 4. Het is fijn dat je een stok achter de deur hebt doordat je het 50 dagen vol moet houden.
 5. Het is niet duur om aan te schaffen.
 6. De cheatday is uniek en maakt dit dieet uniek.

Wie is de ontwikkelaar van het koolhydraatarm 50 dagen programma?

Niels Bosman heeft het koolhydraatarm 50 dagen programma geschreven. Hij heeft veel ervaring op het gebied van afvallen en is tevens de eigenaar- en oprichter van makkelijk afvallen.eu. Hij blogt op deze website over voeding en onderwerpen die te maken hebben met koolhydraatarm eten. Hij is zelf ooit begonnen aan dit dieet en dit beviel hem zo goed dat hij besloot om zijn ervaring met iedereen te delen. Om deze reden blogt hij veel op zijn website en geeft hij diverse tips om op een makkelijke manier af te vallen.

Zo heb ik het koolhydraatarm 50 dagen programma ervaren

Ik ben zo trots op het feit dat jij nu bij deze alinea bent. Dit betekend dat ik je interesse heb gewekt en dat je graag wilt afvallen. Ik zelf heb het koolhydraatarm 50 dagen programma gevolgd en ben zeer enthousiast. Ik ben de hoeveelheid kilo’s die ik kwijt wou kwijt en ik kan mijn oude kleding weer aan. Ik heb hiervoor diverse diëten gevolgd en deze hielpen niet. Ik kan je vertellen dat dit dieet wel een succes is geweest bij mij. Ik heb het koolhydraatarm 50 dagen op de volgende manier ervaren:

 • Alles is in duidelijke stappen uitgelegd. Op deze manier kon ik het koolhydraatarm 50 dagen programma makkelijk volgen.
 • Doordat het 50 dagen is heb je echt een stok achter de deur en kun je het op een rustige manier volgen. Alles gaat in stapjes en elke dag kun je een recept uitkiezen om te eten.
 • Je krijgt ook een zogenaamde cheatday. Niels geeft aan dat je best een dag eens mag eten wat je heel erg lekker vindt. Ik vind dit zelf erg prettig. Ik kon het hierdoor beter volhouden.
 • Alles is duidelijk uitgelegd en op deze manier makkelijk te volgen.
 • Je kunt op een veilige en verantwoorde manier afvallen.

Ik heb het koolhydraatarm 50 dagen programma als zeer positief ervaren, waardoor ik nu beter in me vel zit. Ik raad je aan om dit programma te volgen, welke je kan vinden onder deze link. Val nu op een leuke en verantwoorde manier af net als ik en ervaar dat afvallen leuk is in plaats van vervelend.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in het Koolhydraatarm 50 dagen programma?
Koop dit programma dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 199,00 Tijdelijk € 37,00
Product: Koolhydraatarm 50 dagen programma
Schrijver: Niels Bosman

Onze beoordeling

Koolhydraatarm 50 dagen programma

€ 37,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Het programma is goed uitgedacht en makkelijk te volgen
 • De recepten zijn makkelijk en snel klaar te maken met ingrediënten die je zo in de supermarkt koopt
 • Je hebt geen honger gevoel door 6 eetmomenten op de dag
 • Het is een fysiek boek met hardcover

Nadelen

 • Je moet alle maaltijden zelf klaarmaken, wat wel even wennen is als je dat voorheen wel deed vanwege een druk leven
 • Het programma is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten
 • Er is in de recepten geen rekening gehouden met allergieën

Deel dit bericht op social media

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!