Home » Gezondheid aanbiedingen » Koolhydraatarm 50 dagen programma Review + korting

Koolhydraatarm 50 dagen programma Review + korting

Het is mogelijk om met een koolhydraatarm dieet af te vallen. De maker van het koolhydraat 50 dagen programma, Niels Bosman, geeft aan dat je met zijn programma 2 kilo in de week kunt afvallen. Dat heb ik onderzocht, want ik wil wel weten of dat klopt. In deze review vertel ik je alles over het koolhydraatarm 50 dagen programma zodat jij na het lezen van deze review weet of het wat voor jou is.

Wat is koolhydraatarm?

koolhydraatarm dieet

Zoals de naam eigenlijk al aangeeft beperk je het aantal koolhydraten in je eten. Koolhydraten komen in veel voedingsmiddelen voor en ook onder andere in frisdrank. Het zijn een soort calorie bevorderende macronutriënten. Koolhydraten zijn belangrijke brandstoffen voor je lichaam.

Suikers zijn bewerkte koolhydraten, als je die teveel binnen krijgt heeft dit een nadelig effect op je gewicht en op je gezondheid. Het is daarom belangrijk dat de verhouding tussen de macronutriënten kloppen. Als je een koolhydraatarm dieet volgt gaat dit vanzelf.

In het koolhydraat 50 dagen programma kloppen deze verhoudingen. Bij alle maaltijden en ook alle tussendoortjes die er in staan is rekening gehouden met het juiste aantal macronutriënten. Niet bij alle diëten is dat het geval maar hier gelukkig wel.

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman

Ik noemde net de naam Niels Bosman al, hij is de maker van het koolhydraatarm 50 dagen programma. Het heeft ook een blog die heel succesvol is namelijk makkelijkafvallen.nl. In de blog schrijft hij interessante artikelen, geeft hij tips en deelt hij recepten. Alles wat hij post heeft te maken met een koolhydraatarme levensstijl.

Niels vindt het belangrijk om gezond te leven. Niet alleen gezond maar ook leuk. Hij heeft het koolhydraatarm 50 dagen programma gemaakt omdat hij wil dat dit voor iedereen goed toegankelijk is. En dat is gelukt. Iedereen kan dit programma volgen.

Op de website Niels staan heel veel positieve reacties. Allemaal van mensen die tevreden zijn met het programma. NU staan er op veel websites van makers van een product meestal positieve reacties. Daarom ben ik nog veder gaan kijk wat ik meer vond. Ook op Facebook vond ik veel positieve reacties. Dat zegt wel wat, veel mensen vinden het een goed programma. Niels is behoorlijk actief op Facebook. Ook daar geeft hij allerlei tips. Verderop vertel ik je meer over de ervaringen van anderen.

Via Google komen er alleen maar positieve ervaringen naar boven. Ik geen negatieve gezien. Je kunt dus wel zeggen dan Niels Bosman betrouwbaar is.

Een koolhydraatarm dieet

In zijn programma vertel Niels wat een koolhydraatarm dieet inhoud. Met name de geraffineerde koolhydraten moet je niet nemen. Dat zit vooral in bewerkt voedsel, deze bevatten veel suikers. Niels heeft een goede balans gevonden in de voedingsmiddelen die je wel kunt eten. Met het koolhydraatarm 50 dagen programma hoef je jezelf niet uit te hongeren, een boterham of een sneetje roggebrood mag gewoon.

Het is belangrijk dat je je prettig er bij voelt als je een dieet begint. Je moet het immers wel vol kunnen houden. Als het niet prettig aanvoelt hou je het dieet niet vol. Een dieet is natuurlijk wel even wennen, je moet je levensstijl aanpassen. Als je dit een tijdje doet raak je daar aan gewend.

Koop het Koolhydraatarm 50 dagen programma nu met korting

6 pijlers van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Koolhydraatarm 50 dagen programma

In het koolhydraatarm 50 dagen programma wordt van 6 belangrijk pijlers gebruik gemaakt, deze ga ik nu een voor een bespreken

1. Afvallen zonder te sporten

Je hoeft bij dit dieet niet te sporten. Naar een sportschool gaan is dan ook niet nodig. Alleen de recepten zijn al voldoende om te kunnen afvallen. Je moet wel iedere dag het programma goed volgen om dat te bereiken. Beweging is wel aan te raden, bewegen is immers altijd goed.

3. Eenvoudige recepten

Alle recepten in dit programma zijn voor iedereen makkelijk te maken. Het kost niet veel tijd om ze te maken. Ook zijn de ingrediënten die nodig zijn om de maaltijden te maken goedkoop. Dus ook als je een wat smallere beurs hebt is dit goed te doen. Niels geeft zelfs tips over hoe je boodschappen zo goedkoop mogelijk kunt doen.

4. Je mag brood eten

Een boterham of een sneetje roggebrood mag bij het koolhydraatarm 50 dagen programma. Dit maakt het makkelijker om het dieet vol te houden en gaat het jojo effect tegen. De kans op dat effect bestaat namelijk als je weinig koolhydraten eet. Doordat een boterham mag wordt dit voorkomen.

5. Op een verantwoorde manier afvallen

Omdat je met dir programma een stuk minder koolhydraten gaat eten is het belangrijk dat je genoeg eiwitten binnen krijgt. In de recepten wordt dan ook gebruik gemaakt van veel eiwitten en gezonde vetten. Het gevolg daarvan is dat je niet in spiermassa afvalt maar wel in lichaamsvet. Het hoge gebruik van eiwitten heeft ook een voordeel als je er bij zou sporten.

6. Voor het hele gezin

Het koolhydraatarm 50 dagen programma is geschikt voor meerdere personen, Het programma is namelijk makkelijk aan te passen. Zo kan iedereen er aan mee doen, dus ook je kinderen of je partner. Het voordeel is dat iedereen dan aan een gezonde levensstijl werkt en je hoeft geen aparte potjes klaar te maken. Dat scheelt weer tijd en geld.

Welke resultaten zijn er mogelijk?

Het programma duurt 50 dagen zoals de naam al aangeeft. Hierbij wordt er van uitgegaan dat je 2 kilo per week afvalt, dus na 7 weken zou dat 14 kilo zijn. Dit is allemaal prima mogelijk als je het programma goed volgt. Uiteraard kan er hier geen garantie voor worden gegeven maar mogelijk is het zeker. Iedere dag krijg je de juiste voedingsadviezen. En voor iedere dag is een recept voor elk eetmoment. Je hoeft overigens niet na 50 dagen te stoppen, je kunt ook langer doorgaan.

Er zijn bepaalde plaatsen in je lichaam waar de verbranding het snelst gaat. Om deze plaatsen zul je dan ook het meeste effect zien. Dat is bij je buik, je benen en je billen. Het resultaat is daar het snelst zichtbaar en dat motiveert weer. Vooral het niet nemen van geraffineerde suikers staat centraal in dit programma. Ook het feit dat je 6 eetmomenten per dag hebt helpt hier bij. Het is beter om kleinere porties verdeeld over de dag te nemen, de kans dat je dan een vol gevoel krijgt is dan een stuk kleiner. Je voorkomt hiermee dat je de verkeerde dingen gaat eten. Ook krijgt je lichaam na ieder eetmoment nieuwe energie, je zult je niet zo snel moe voelen.

De inhoud van het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Koolhydraatarm 50 dagen programma met bonussen

Je ontvangt het koolhydraatarm 50 dagen programma als PDF. Je kunt het dus lezen op je laptop maar ook op je tablet of je telefoon. Vooral als je boodschappen gaat doen kan het handig zijn om je telefoon te kijken wat je allemaal nodig hebt.

Je krijgt 50 dagmenu’s die helemaal compleet zijn voor 6 eetmomenten per dag. Ook ontvang je iedere week oefeningen waardoor het afvallen makkelijker wordt gemaakt. Er is ook nog een e-book Gezonde drinkrecepten en tips wat je krijgt. En er zijn ook handige boodschappenlijsten.

De dagmenu’s

De dagmenu’s zien er zeer duidelijk en overzichtelijk uit zodat dit goed te volgen is. Per dag staan de 3 maaltijden en tussendoortjes vermeld. Je begint met een ontbijt, dan een tussendoortje, dan de lunch, dan ’s middag weer een tussendoortje, ’s avonds het diner en het laatste tussendoortje is in de avond. Per maaltijd en tussendoortje wordt het aantal kilocalorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten vermeld. En natuurlijk waar je maaltijd of het tussendoortje uit bestaat.

Je kunt in de PDF snel naar een bepaald onderdeel springen zoals de lunch of het diner. Dat werkt prettig en snel. Als je in het dagmenu op de naam van een recept klikt opent deze. Je ziet dan hoe je het recept moet maken. Ook staat daar bij vermeld welke ingrediënten je precies nodig hebt. Dit maakt alles snel, duidelijk en overzichtelijk.

Voor wie is het Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Het programma is voor iedereen die wil afvallen en niet naar de sportschool kan of wil gaan. Bij dit programma is sporten niet nodig. Als je wel sport heeft dat natuurlijk voordelen want dat gaat het sneller. Ook is sporten natuurlijk gezond. Maar als je niet van sporten houdt hoeft het met het koolhydraatarm 50 dagen programma niet. Het is wel aan te raden om dagelijks voor beweging te zorgen. Als je meer beweegt is de kans dat je gaat afvallen groter.

Het is natuurlijk je eigen keuze of je dit programma wel of niet met sporten gaat doen. Door beweging verbrand je sneller. Je zou ook elke dag een stukje kunnen wandelen of fietsen. Als je maar wat beweging hebt. Uitgebreid sporten in een sportschool hoeft zeker niet. Dat maakt dat het programma voor iedereen geschikt is die wat kilo’s wil verliezen. Je creëert met dit programma een gezond levensstijl.

Het programma is voor beginners. Je hoeft nog niet eerder iets met afslanken gedaan te hebben. Er is geen bepaalde voorkennis nodig. Alles wordt in het programma duidelijk uitgelegd. Mocht er iets niet duidelijk zijn dan kun je ook een vraag aan Niels stellen per e-mail. Je krijgt dan snel een antwoord terug.

Ervaringen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Voordat je met dit programma begint zul je denk ik eerst de ervaringen van anderen met dit programma willen weten. Werkte het en bereikte men het gewenste resultaat? En waren de recepten gemakkelijk te maken? Dit heb ik voor je uitgezocht.

Ik zelf heb goede ervaringen maar dat kan ik natuurlijk makkelijk zeggen als schrijver van deze review hier op Leef Succesvol. De vraag is ervaren anderen dat ook zo? Ik ging op zoek op social media naar ervaringen met het Koolhydraat 50 dagen programma. Ik vond een groot aantal positieve reacties en er waren ook enkele minpuntjes.

Iets wat ik zal dat sommige het e-book niet ontvingen na de betaling. Het bleek dat deze in de spam map terecht was gekomen. Dus mocht je het e-book niet ontvangen kijk dan je spam map even na. Ook was er iemand die het e-book niet ontvangen had omdat zij een verkeerd emailadres had ingevuld. Mocht je het programma willen bestellen let dan goed op dat je het juiste e-mailadres invult anders komt het immers niet aan. Als je het e-book niet ontvangen hebt en het staat ook niet in je spam map dan kun je het beste even contact opnemen met de supportafdeling dan wordt het snel geregeld.

Social media

Ook kwam ik op social media enkele berichten tegen van veganisten en vegetariërs. Dit wilden weten of het programma ook voor hen geschikt is. Dat is het niet! In de recepten wordt steeds gebruik gemaakt van vis en vlees. Dat komt omdat eiwitten heel belangrijk zijn in dit programma. Ook wordt er nogal eens gebruik gemaakt van yoghurt, kaas en eieren. Dus als je vegetariër of veganist bent zou ik er niet aan beginnen.

Dit waren eigenlijk de enige minpuntjes die ik tegen kwam. Verder was men positief en had men resultaat. Berichten die op Facebook staan zijn geschreven door echte mensen, die zijn dus niet nep. Daarom vind ik deze heel waardevol. Op een forum waar men anoniem kan reageren kan men van alles schrijven, de vraag is of dat wel klopt. Door Facebook heb ik een goede indruk gekregen van de ervaringen die men met dit programma heeft.

Wat kost het Koolhydraat 50 dagen programma?

De normale prijs is € 89,-. Er is nu een aanbieding waarmee je dit programma voor maar € 47,- kunt kopen. Dat is een korting van maar liefst 40%. Via de aanbieding die onder deze review staat kun je nu van deze korting gebruik maken.

Het e-book is alleen online te koop. Na betaling kun je het meteen downloaden. Je kan met alle bekende betaalmethoden betalen zoals IDeal, Paypal, creditcard enz..

Er is ook nog een niet goed geld terug garantie. Deze geldt 30 dagen. Dus als je om een bepaalde reden niet tevreden bent kun je je geld binnen 30 dagen terug krijgen. Op deze manier loop je geen enkel risico.

Het koolhydraat 50 dagen programma doen of niet?

Ik heb zelf een positieve ervaring met het programma. Zoals je hebt kunnen lezen zijn anderen ook positief. Als je verantwoord en gezond wilt afvallen is het Koolhydraatarm 50 dagen programma zeker een goede keuze. Meestal is het resultaat ook blijvend. Je leertje immers een andere levensstijl aan. Als je dat blijft volhouden blijft het ook werken. Je krijgt dan steeds je juiste verhouding in eiwitten, koolhydraten, vezels en vitamine binnen.

Ik heb uitgelegd wat het programma is en hoe het werkt. Het is een duidelijk en overzichtelijk programma. En het is zeker ook voor beginners. Voor vegetariërs en veganisten is het minder geschikt. Als je wilt starten kan dat nu. Je kunt nu gebruik maken van de onderstaande aanbieding en het programma met korting kopen.

Koop het Koolhydraatarm 50 dagen programma nu met korting

Veelgestelde vragen

Wat kost het Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Er is nu een aanbieding op aanbiedingengids.nl waarmee je het programma kunt kopen met 81% korting. Van € 199,- nu voor slechts € 37,-

Is er een niet goed geld terug garantie?

Ja je kunt je geld binnen 30 dagen terug krijgen als je niet tevreden bent.

Voor wie is het Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Het programma is voor iedereen, zeker ook voor beginners. Voor vegetariërs en veganisten is het minder geschikt.

Moet ik sporten?

Nee sporten hoeft niet bij dit programma, als is bewegen natuurlijk wel altijd gezond.

Mag ik brood eten?

Ja, een boterham of een sneetje roggebrood mag.

Onze beoordeling

Koolhydraatarm 50 dagen programma

€ 37,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Het programma is goed uitgedacht en makkelijk te volgen
  • De recepten zijn makkelijk en snel klaar te maken met ingrediënten die je zo in de supermarkt koopt
  • Je hebt geen honger gevoel door 6 eetmomenten op de dag
  • Het is een fysiek boek met hardcover

Nadelen

  • Je moet alle maaltijden zelf klaarmaken, wat wel even wennen is als je dat voorheen wel deed vanwege een druk leven
  • Het programma is niet geschikt voor vegetariërs en veganisten
  • Er is in de recepten geen rekening gehouden met allergieën

Plaats een reactie