Cursus Copywriting in 30 Dagen review

Leestijd: 5 minuten

Als tekstschrijver kom ik regelmatig allerlei boeken en cursussen tegen. Allerlei cursussen en boeken die pretenderen dat ze de beste zijn. Natuurlijk is dit altijd iets wat per persoon verschilt. Toch kom ik regelmatig veel rotzooi tegen. Zodoende dat  ik mezelf dan ook toeleg op het schrijven van reviews. Op deze manier kan ik mensen zoals jij en ik behoeden voor het kopen van “Een kat in de zak!” Ik vind het belangrijk dat elke geïnteresseerde tekstschrijver of professional beschikt over de juiste informatie. Schrijven is leuk en en het volgen van cursussen ook. Ik kwam een tijdje geleden de cursus “Copywriting in 30 dagen” tegen en ik was wat verbaasd over de kwaliteit van deze cursus. Dat inspireerde  mij tot het schrijven van deze review want deze cursus zal je echt op weg helpen als je iets met copywriting wilt gaan doen.

Wie is Edward Hendriks?

Deze naam ben ik vaak tegengekomen, toen ik deze cursus zag was ik dan ook meteen overtuigd. Hij is namelijk een collega van mij en beschikt over een copywritingbureau in Gelderland opererend onder de naam: ‘Doyoucopy’. Edward beschikt over ruim 20 jaar ervaring en heeft vooral ervaring op het gebied van: zoekmachine optimalisatie, content marketing, bloggen en conceptontwikkeling voor diverse bedrijven en bureaus. Hij is daarnaast ook nog eens auteur en heeft een thriller uitgebracht: “Het meisje van toen”. Zijn schrijfstijl is erg fijn om te lezen en ik kan je dan ook niets anders dan deze cursus aanraden. Edward heeft veel ervaring en weet waarover hij praat. Je zult dus echt de juiste informatie krijgen.

Wat heeft de cursus Copywriting in 30 Dagen je te bieden?

cursus copywriting in 30 dagenIn deze cursus Copywriting in 30 dagen leer je in een maand wat copywriting inhoudt. Het is een cursus in PDF formaat en bestaat uit 140 pagina’s. Ik vond dit in het begin een beetje weinig, maar er staat echt zoveel informatie in, dat het echt wel genoeg is. Het is een digitaal handboek en bevat 30 lessen. Voor elke dag dus een les. Het is dus echt een cursus die je elke dag 30 dagen lang kunt volgen.

Elke les bestaat uit diverse stappen. Het zijn stappen die je voorbereiden om in de praktijk als succesvolle copywriter aan de slag te gaan. Zelfs ik heb er nog veel van geleerd en leerde dingen die ik nog niet wist.

Zo leer je in deze cursus om:

  • goede koppen te schrijven
  • moeilijk taalgebruik te vermijden
  • gebruik te maken van emoties
  • met weinig woorden veel te vertellen

Deze bovenstaande punten zijn allen zeer belangrijk om tot succesvolle teksten te komen. Niet veel mensen weten dit, maar het zijn punten die een tekst echt goed maken. Het is goed dat deze aan bod komen en dat er in deze cursus veel aandacht aan wordt besteedt.

Wat wordt er nog meer in de cursus behandeld?

Ik heb je hierboven al kort vertelt wat je allemaal leert in deze cursus. Het is een compacte cursus, maar je leert nog veel meer zoals:

Waarom je op emoties moet richten!

Emoties in een tekst zijn belangrijk. Het zorgt ervoor dat je mensen bij een tekst betrekt en dat je weet hoe je op de juiste manier emoties in een tekst kunt verwerken. Het is veel moeilijker dan je denkt en in deze cursus leer je omdat op een speelse manier toe te passen.

Hoe je sturing geeft!

Sturing geven aan een tekst is heel belangrijk. Ik loop hier ook nog vaak tegenaan en ik vond het fijn dat ik weer een reminder kreeg dankzij dit punt. Het is iets wat er vaak snel bij inschiet, maar veel belangrijker is dan je denkt. Door de juiste sturing te geven aan je tekst enthousiasmeer je mensen en bevorder je de kans dat ze jouw tekst uitlezen.

Het wegnemen van drempels!

Een drempel kan erg vervelend zijn. Mensen weten niet wat ze moeten doen en lopen ergens tegenaan. Daarom is het goed dat je weet hoe je drempels weg neemt.

Weet wat je doelgroep drijft!

Je schrijft een tekst, maar weet jij alles over je doelgroep. Schrijf je wel teksten die bij jouw doelgroep passen? Veel mensen vergeten dit en daarom is het goed om dit nog eens te herhalen. Het is zo vanzelfsprekend bij mensen dat ze vaak toch niet gericht genoeg naar de doelgroep schrijven.

Waarom social proof gebruiken!

Je leert waarom je jouw teksten social proof moeten maken en hoe je dit kunt leren.

De aanpak van John Lennon

John Lennon heeft een goede aanpak en het is inspirerend om dit te lezen. Je leert alles over zijn aanpak en het is van zeer toegevoegde waarde voor jouw ontwikkeling als copywriter.

Bonushoofdstuk

copywritingJe ontvangt 30 lessen in copywriting en je zult alles snel onder de knie hebben. Je krijgt als klap op de vuurpijl ook nog een bonushoofdstuk met 19 handige tools- en hulpmiddelen die het schrijven van betere webteksten bevorderd.

Voor wie is de cursus Copywriting in 30 dagen bestemd?

De mini online cursus Copywriting in 30 dagen is voor iedereen die wil leren schrijven bestemd. Het maakt niet uit of je nu: freelancer, blogger, ondernemer of amateur schrijver bent. Deze cursus is bestemd voor iedereen die goede webteksten wilt leren schrijven. Het is dus helemaal niet dat iemand een uitzondering is en je kunt jezelf met deze cursus ontwikkelen tot een ware copywriter.

Mijn ervaring met de cursus Copywriting in 30 dagen

Ik moet zeggen dat Edward Hendriks deze cursus goed in elkaar heeft gezet. Hij heeft al zijn ervaring gedeeld en het op een beknopte manier weergegeven. Het verbaasde mij dat hij zoveel handige tips in zo’n kleine cursus heeft kunnen zetten. Dit is ook wel wat deze cursus kracht geeft vind ik zelf. Je leert veel, maar het is wel op zo’n manier geschreven dat het heel makkelijk is om te volgen. Ik vind zelf dat ik de cursus echt snel gevolgd had en elke les die ik elke dag volgde was weer nieuw en gaf me veel inzicht. Jij kunt nu ook copywriter worden en vanuit huis gaan werken door op onderstaande knop te klikken. Je zult jezelf verbazen over alles wat je leert en veel kunnen toepassen in de praktijk. Ik ben zeer te spreken over deze cursus en raad je hem dan ook zeer aan.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in de Cursus Copywriting in 30 Dagen?
Koop deze cursus dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 39,98 Tijdelijk € 19,99
Product: Cursus Copywriting in 30 Dagen
Schrijver: Edward Hendriks

Onze beoordeling

Cursus Copywriting in 30 Dagen

€ 19,99
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Bevat heel veel handige tips
  • Iedereen kan leren schrijven

Deel dit bericht op social media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Misschien ook interessant

error: Content is protected !!