Home » Reviews » Hondenboeken » Golden Retriever geheimen Review

Golden Retriever geheimen Review

Leestijd: 6 minuten

De golden retriever is een populair hondenras. Het zijn vriendelijke en leergierige honden. Vanwege zijn kindvriendelijke karakter is het een populaire hond voor gezinnen, maar ook mensen die graag lange wandelingen maken met hun hond en een trouwe kameraad zoeken kiezen voor dit ras. Niet voor niets wordt de golden retriever samen met de labrador en verschillende herdershond rassen ingezet als hulphond. Ben jij de trotse baas van een golden retriever en wil je meer te weten komen over dit geweldige ras? Lees dan deze review over het e-book ‘Golden Retriever Geheimen’.

Gerard de Goede, de schrijver van Golden Retriever Geheimen

Golden Retriever GeheimenDe schrijver van Golden Retriever Geheimen zou ene Gerard de Goede zijn. Maar de naam van de auteur is online nergens te vinden. Research op het internet leert dat dit e-book is geschreven door een bedrijf, namelijk Blue Sky Marketing. Zij hebben meer boeken  geschreven over hondenrassen en ook deze titel staat op hun naam. De naam van de auteur is dus fictief. Een wat vreemde werkwijze van het bedrijf dat deze ebooks uitbrengt, het zou beter zijn om de naam van de echte schrijver gewoon te vermelden zodat voor deze review had kunnen worden onderzocht of deze persoon echt een golden retriever kenner is of niet. Een voorwoord dat in de ik-vorm wordt geschreven door iemand die niet bestaat komt niet heel betrouwbaar over. Maar goed, we moeten het ermee doen.

Voor wie is dit boek bedoeld?

Het e-book Golden Retriever Geheimen is bedoeld voor mensen die overwegen dit hondenras aan te schaffen of die al een retriever hebben maar graag meer willen weten over het karakter en de gezondheid van hun huisgenoot. Daarnaast gaat het boek uitgebreid in op hoe je je hond goed opvoedt en hoe je van hem of haar een vriend voor het leven maakt. Golden Retrievers zijn zeer betrouwbare honden die hun baas en zijn gezin door dik en dun zullen beschermen en helpen waar ze maar kunnen.

De inhoud van het boek

Het e-book Golden Retriever Geheimen heeft een heldere indeling met overzichtelijke hoofdstukken. De hoofdstukken zijn de volgende:

Hoofdstuk 1: De Golden Retriever

In dit hoofdstuk lees je een algemene beschrijving van het ras. Waar komt het vandaan, wat zijn het voor honden, waar moet je rekening mee houden als er een golden retriever in huis komt?

Hoofdstuk 2: Aanschaf/kopen

Ga je een golden retriever aanschaffen, dan moet je met een aantal zaken rekening houden. Natuurlijk koop je je hond bij een betrouwbare fokker en niet op een online verkoopplatform. Zorg dat de hond gezond is en de juiste vaccinaties heeft gekregen. Een microchip, geplaatst door de Raad van Beheer, is verplicht voor puppy’s.

Hoofdstuk 3: Je puppy mee naar huis nemen

Zodra je puppy de leeftijd heeft bereikt dat hij mag verhuizen breekt een spannende tijd aan. Een nieuwe omgeving voor de jonge hond, en voor jou en je gezin een spannende en ook leuke en leerzame tijd waarin je je hond van alles gaat leren. Zindelijk worden, maar ook commando’s opvolgen en onderdeel gaan uitmaken van zijn nieuwe familie.

Hoofdstuk 4: Opvoeding en training

Het opvoeden van een hond is erg belangrijk. Golden Retrievers zijn lieve, trouwe en dus ook betrouwbare honden. Maar een verkeerde opvoeding kan de beste hond verknoeien. Zorg dus voor consequent leiderschap maar behandel de hond met respect en liefde, zodat hij weet wie hij kan vertrouwen.

Hoofdstuk 5: Leven met een Golden retriever

De golden retriever wordt niet voor niets ingezet als hulp- en speurhond. Hij is eergierig en wil graag werken voor zijn baas. Het is dus zeker geen hond die je drie keer per dag 5 minuten uitlaat. Hij wil graag lange wandelingen maken, lekker rennen in het bos of op het strand. In dit boek lees je alles over een goede opvoeding en training van je hond.

Hoofdstuk 6: Sport en Show

Als je het leuk vindt kun je met je hond naar een show gaan. Als er fokplannen zijn dan geldt meestal de voorwaarde dat de hond door minimaal 2 keurmeesters een goed keurrapport krijgt. Als je met je hond wilt meedoen aan wedstrijden voor gehoorzaamheid en behendigheid dan is het belangrijk om al jong met de training te beginnen. Tips hiervoor vind je in dit e-book.

Hoofdstuk 7: De oudere Golden Retriever

Een golden retriever is een groot ras. Dat betekent dat ze vaak niet heel oud worden, maar als je hond de juiste voeding en medische verzorging krijgt dan kan hij prima een leeftijd van rond de 12 jaar bereiken. Een ouder wordende golden retriever krijgt vaak te maken met ouderdomskwalen zoals artrose. Het boek Golden Retriever Geheimen geeft je tips hoe hiermee om te  gaan en hoe de signalen te herkennen.

Is dit e-book de moeite waard om aan te schaffen?

golden retriever
Het e-book Golden Retriever Geheimen is zeker de moeite waard om aan te schaffen als je de aankoop van een golden retriever puppy overweegt of als je dit ras al in huis hebt maar graag meer wilt leren. Het boek  geeft prima basis informatie zodat je weet hoe dit ras is en wat je kunt verwachten.

Wat vinden kopers van het e-book Golden Retriever Geheimen?

Mensen die het e-book Golden Retriever Geheimen zijn over het algemeen tevreden over de informatie die het boek biedt. De teksten zijn op een prettige manier geschreven en de schrijver, al blijft die dan ook verborgen achter een schuilnaam, heeft wel degelijk verstand van dit ras. Het boek wekt de indruk betrouwbaar en volledig te zijn. Omdat het een e-book is kun je het ook gemakkelijk meenemen op je tablet of e-reader en het lezen waar je maar wilt.

De prijs van Golden Retriever Geheimen

Wil je het e-book Golden Retriever Geheimen in je bezit krijgen dan betaal je hiervoor 37 euro. Dat lijkt een flink bedrag, maar je krijgt als je tot aankoop overgaat meerdere bonus boeken die je eveneens kunt downloaden. Het gaat om de volgende titels:

Bonus 1: Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy (e-book)

Bonus 2: Baas over je eigen Golden Retriever (e-book)

Bonus 3: Honden training geheimen (e-book)

Bonus 4: Je Golden Retriever laten komen op commando (e-book)

Bonus 5: Levenslange updates van het Golden Retriever geheimen boek

Al met al een mooie prijs voor wat je krijgt.

Ben je van plan een golden retriever aan te schaffen of wil je jouw huisgenoot beter begrijpen en optimaal opvoeden en trainen? Dan is het zeker het overwegen waard om dit e-book aan te schaffen.

Aanbieding

Golden Retriever GeheimenBen je geïnteresseerd in Golden Retriever geheimen?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 74,00 Tijdelijk € 37,00
Product: Golden Retriever geheimen
Schrijver: Gerard de Goede

Ga naar de kortingspagina

Onze beoordeling

Golden Retriever geheimen

€ 37,-
9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

  • Uitgebreide informatie
  • Met 4 bonus e-books
  • Levenslange updates

Nadelen

  • Geen fysiek boek, alleen digitaal

Deel dit bericht op social media

Plaats een reactie