Home » Hondenboeken » Border Collie Geheimen boek

Border Collie Geheimen boek

Het e-boek Border Collie Geheimen zegt de complete handleiding speciaal voor Border Collie te zijn, maar is dat wel waar? Leer je door de aanschaf van dit e-boek ook de echte geheimen van dit hondenras kennen? Een hond schaf je niet zomaar aan, je wilt je vooraf goed informeren en weten of een hondje wel bij je familie thuishoort. In deze review bekijken we of de Border Collie Geheimen van Henk Bakker je daarmee daadwerkelijk kan helpen.

Ben je geïnteresseerd in Border Collie Geheimen?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 96,75 Tijdelijk € 37,00

Ga naar de kortingspagina

De Border Collie

border collie

Deze vaak zwart-witte hond is een afstammeling van de schaapherdershonden die men al eeuwen gebruikt rond de grens tussen Schotland en Engeland. Al sinds de Romeinse tijd gebruiken herders in Engeland honden om hun kuddes te drijven en dat vraagt een speciaal karakter van een hond. Dit karakter komt ook terug in de Border Collie. Met zijn alerte blik, sierlijke bewegingen en gespitste oren is hij helemaal klaar voor zijn taak. In Groot Brittannië worden met de Border Collies veel wedstrijden schapen drijven gehouden, waarin deze hond zijn behendigheid en enthousiasme toont.

Deze energieke hond leert graag, is intelligent, gevoelig en erg intuïtief. Niet voor niets dus dat deze hond ook een geliefd huisdier is. Als je een goed afgerichte Border collie over het veld ziet rennen en een kudde schapen volledig onder controle blijkt te hebben, hoe kun je dan niet van dit prachtige dier houden? Om een goede band met je hond op te bouwen moet je hem wel leren begrijpen. Wat heeft een Border Collie nodig en kun jij deze hond geven wat hij nodig heeft? Denk je aan het nemen van een Border Collie, dan komt Border Collie Geheimen je misschien wel goed van pas. Of dit boek je ook de juiste geheimen verteld dat zoeken we hieronder uit.

Voor wie is dit e-boek geschreven

Wil je een Border Collie aanschaffen, heb je al een pup op het oog en wil je weten of de fokker wel goed is of heb je een Border Collie in huis met gedragsproblemen, dan is dit e-boek wat je zoekt. Wil je een hondje, is de Border Collie een van de keuzes en wil je weten of deze hond bij jou en je leven past, dan vertelt dit boek je wat deze hond nodig heeft. Ben je een hondenliefhebber, een hondentrainer of heb je een hondenschool, dan leer je vanuit dit boek veel over de Border Collie.

Wie schreef dit e-boek

Henk Bakker

Border Collie Geheimen is volgens de website geschreven door Henk Bakker. Henk zegt al 25 jaar ervaring te hebben met het opvoeden van Border Collies. Door probleemgedrag bij zijn eigen eerste Border Collie heeft hij veel onderzoek gedaan naar de opvoeding van deze honden. Zijn aantekeningen heeft hij verzameld in dit e-boek, zodat hij jou kan helpen met het opvoeden van je Border Collie tot een gezond en gelukkig huisdier. Al bij het bekijken van de website herkenden we het bedrijf achter dit boek. Blue Sky Marketing heeft meerdere boeken over honden geschreven en de websites zien er allemaal ongeveer hetzelfde uit. Onderaan vinden we dan ook hun bedrijfsgegevens, wat ons bevestigt dat Henk een pseudoniem is. Over de andere boeken waren we zeer te spreken, laten we kijken of Border Collie Geheimen ook weer een e-boek is vol informatie en tips, speciaal voor de Border Collie.

Wat staat er in het e-boek

border collie geheimen

Ondanks dat de websites van Blue Sky Marketing er allemaal hetzelfde uitzien, blijken de boeken stuk voor stuk ook echt specifiek voor elk soort hond geschreven. JE krijgt dus echt informatie die gebaseerd is op de Border Collie en niet steeds hetzelfde boek voor elke hondenras. Border Collie Geheimen beslaat 179 bladzijdes en is in 13 hoofdstukken onderverdeeld.

 • Hoofdstuk 1 Geschiedenis van de bordercollie
 • Hoofdstuk 2 De bordercollie, een hond voor jou?
 • Hoofdstuk 3 Het uiterlijk van de bordercollie
 • Hoofdstuk 4 De aanschaf
 • Hoofdstuk 5 Voorbereidingen treffen
 • Hoofdstuk 6 Een nieuw huis
 • Hoofdstuk 7 Zindelijkheidstraining
 • Hoofdstuk 8 Opvoeding en training
 • Hoofdstuk 9 Aan de slag met de bordercollie
 • Hoofdstuk 10 Uuiterlijke verzorging
 • Hoofdstuk 11 Voeding
 • Hoofdstuk 12 Gezondheid
 • Hoofdstuk 13 De oudere bordercollie
 • Daarna volgt er nog een gedeelte met antwoorden op veel gestelde vragen, een lijst van de
  gebruikte literatuur en websites, belangrijke adressen en een colofon.

Bonussen

Ook dit pakket van Blue Sky Marketing komt weer met de nodige bonussen. Bij de andere boeken bleken die een waardevolle aanvulling op het e-boek te zijn. Elke keer zijn het dezelfde boeken, aangepast op deze keer de Border Collie.

 • Bonus 1. Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy, een e-boek van 18 pagina’s met tips over onder andere hoe je een juiste hond kiest wat je moet doen als de hond voor de eerste keer bij je thuis komt en de belangrijkste huisregels.
 • Bonus 2. Baas Over Je Eigen Border Collie, in dit e-boek van 36 pagina’s leer je waarom collies van hun opvoeding soms een potje maken, of je wel of niet moet straffen en wat van jou de beste houding daarin is.
 • Bonus 3. Honden Training Geheimen, een e-boek van 27 pagina’s vol met de geheimen die hondentrainers je niet vertellen, maar die jij zeker goed kan gebruiken bij de opvoeding van je hond. Je krijgt oefeningen en activiteiten aangeboden die je met je hond kan doen.
 • Bonus 4. Je Border Collie Laten Komen Op Commando, in dit 16 pagina’s tellende e-boekje vertelt je de 8 stappen waarmee je je hond leert op commando te komen.
 • Bonus 5. Levenslange Updates, krijg een nieuwe versie van het e-boek automatisch in je e-mail, zodat je nieuwe aanpassingen direct kan doorvoeren in de opvoeding van je Border Collie.

Krijg je wat wordt beloofd

border collie geheimen boeken

Om dat te weten kijken we even naar wat Henk ons zoal belooft op de website. Hij noemt nogal wat punten op, daarom hebben we er een paar uitgelicht. Als je het e-boek van Henk koopt krijg je onder andere tips om gedragsproblemen op te lossen, punten waar je op moet letten bij de aanschaf van een pup en informatie en trainingstips voor het opvoeden van een Border Collie. Ook krijg je van Henk achtergrondinformatie en een kijkje in de geschiedenis van de Border Collie.

Na de online bestelling krijg je via de e-mail een link naar de downloadpagina. Hier vind je het e-boek en bonussen, die je direct als PDF bestand kan downloaden. Hier wordt je uitgelegd hoe je deze boeken het beste kunt downloaden. Het zijn allemaal digitale bestanden, zodat je ze op elk apparaat kan bekijken. Gebruik je liever een fysiek boek, dan kun je de e-boeken ook printen.

Het e-boek heeft een duidelijke indeling, die je stap voor stap mee neemt van aanschaf tot opvoeding en de laatste jaren van je hond. Door deze manier van indelen vind je makkelijk terug wat je zoekt. De hoofdstukken zijn geschreven in makkelijke taal en lezen makkelijk weg, de lay-out is simpel en overzichtelijk. Aan het einde van elk hoofdstuk vind je ook nog een kleine samenvatting. Met de weinige foto’s die je in het boek vindt, is 179 bladzijden een hele boel informatie. We kunnen met eerlijkheid zeggen dat Henk alle informatie die je maar kan bedenken in het boek heeft zet.

Meningen van andere kopers

Het e-boek is blijkbaar al wat langer op de markt. Wij kregen de versie van 2015. Het is dus niet zo gek dat we er ook veel reviews en recensies over vonden. Het overgrote deel van de kopers is zeer te spreken over het boek. Ze geven aan hun hond beter te begrijpen, sterker in de schoenen te staan bij de aankoop bij een fokker en dat gedragsproblemen veel minder zijn geworden. De enige teleurstellingen die we konden vinden waren over de simpele kaft en lay-out, wat men wat goedkoop vond overkomen. Een enkeling verwachtte wel degelijk een fysiek boek in de brievenbus te krijgen en waren niet blij met het digitale pakket.

Onze mening

border collie handboek

Wederom levert Blue Sky Marketing volgens ons een goed product af. Voor 37 euro krijg je een boek vol met informatie, tips en trucs voor een goede opvoeding van je Border Collie. Het hele leven van de Border collie wordt stap voor stap beschreven waardoor je goed geslagen ten ijs komt. Je bouwt met de tips in dit boek een mooie relatie met je hond kan op en voorkomt teleurstellingen. Het verbaast ons dan ook dat Blue Sky Marketing zijn boeken onder een pseudoniem blijft uitgeven.

De schrijvers hebben stuk voor stuk wel degelijk ervaring met en kennis over de verschillende rassen. Omdat we meerdere boeken van Blue Sky Marketing hebben gelezen, weten we dat zij achter deze producten staan. Maar iemand die specifiek voor een van de boeken gaat, koopt het boek voor zijn gevoel van Henk. Een Henk die waarschijnlijk niet eens bestaat. En dat is jammer. Want na het lezen van het boek, voelt het wel alsof je een band met die man hebt opgebouwd.

Niet goed, geld terug

Want hij gaf ons wel nog een extra bonus met nog 101 extra manieren om probleemgedrag aan te pakken, wat naast de andere bonussen een goede aanvulling op het e-boek is.
Wat ons opviel was dat al vroeg in het begin van het boek je duidelijk werd gemaakt wat een Border Collie nodig heeft en hoe zijn perfecte baas is. En dat is fijn. Zo weet je vrij snel of een Border Collie bij jouw manier van leven past en kun je bijvoorbeeld snel beslissen of je het boek wel of niet nodig gaat hebben. Met de 60 dagen niet goed geld terug garantie kun je dan 100% van de aanschafprijs terug vragen.

Wel vonden we een paar dingen een beetje dubieus. De levenslange updates lijken ons een beetje overbodig, aangezien er al jaren geen nieuwe versie van het boek blijkt te zijn uitgekomen en we vragen ons af of de prijs van 37 euro echt tijdelijk is.
Al zou het pakket de prijs van 42 euro nog steeds waard zijn. Het aanschaffen van dit boek is een goede start en voorkomt misschien zelfs dat je meer geld moet uitgeven aan cursussen en trainingen of zelfs teleurgesteld je hondje bij het asiel moet achter laten, precies dat wat Henk niet zou willen.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Border Collie Geheimen?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 96,75 Tijdelijk € 37,00
Product: Border Collie Geheimen
Schrijver: Henk Bakker

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Border Collie Geheimen e-book bedoeld?

Wil je een Border Collie aanschaffen, heb je al een pup op het oog en wil je weten of de fokker wel goed is of heb je een Border Collie in huis met gedragsproblemen, dan is dit e-boek wat je zoekt.

Krijg je gratis bonussen bij het Border Collie Geheimen handboek?

Ja, er zijn 5 bonussen die je ontvangt waar je dit e-book koopt, in onze review lees je welke dat zijn.

Kan ik het Border Collie Geheimen handboek met korting kopen?

Ja onder onze review staat een aanbieding waarmee je dit e-book met korting kan kopen.

Onze beoordeling

Border Collie Geheimen

€ 37,-
9.3

Prijs

9.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

9.0/10

Voordelen

 • Prijs/kwaliteit verhouding is prima
 • Inclusief 5 bonussen
 • Duidelijke tips en informatie

Nadelen

 • Geen fysiek boek, alleen digitaal

Plaats een reactie