Home » Reviews » Hondenboeken » Beagle geheimen Review

Beagle geheimen Review

Leestijd: 8 minuten

Je kunt er niet meer omheen, dat kleine, grappige hondje heeft je in je greep. Maar is de Beagle wel het juiste huisdier voor jou en je familie? Op je zoektocht naar antwoorden ben je waarschijnlijk Beagle geheimen van Frans de Vries tegengekomen. In deze review bespreken we de inhoud van het e-boek Beagle geheimen, welke extra’s je erbij krijgt en vertellen we je wat wij er van vonden. Zo bepaal jij makkelijker of dit boek is wat je zoekt.

De Beagle

beagle hondenrasDeze kleine hond met zijn lange snuit en flaporen is een populaire keuze als huisdier. Ze zijn speels, sociaal en een echt groepsdier. Ze hebben schattige ogen, een bewegelijk staartje en een goede neus. De bekendste Beagle is toch wel Snoopy, die met zijn overpeinzingen velen harten heeft veroverd. Deze loyale hond stamt af van de eerste jachthonden uit het middeleeuws Engeland, waar ze speciaal gefokt werden voor de jacht op klein wild zoals konijnen en ganzen. En dat bepaalt nog steeds het karakter van de Beagle en opvoeding die hij moet krijgen.

Karakter en kenmerken

De Beagle is gemaakt voor het opsporen van wild en het luidkeels laten weten dat hij iets gevonden heeft. En dat zie je nog steeds terug in zijn gedrag als huishond. Hij gebruikt zijn neus om sokken, kussens en andere spullen in je huis op te sporen. En met zijn luide blaf zal hij je vertellen wat hij zoal gevonden heeft. Ook een kleiner huisdier zoals een kat of een cavia kan op zijn aandacht rekenen. Ook zijn lichaam is gebouwd voor de jacht. Hij is klein van stuk, gespierd, heeft korte pootjes en een lange snuit. Hierdoor is de Beagle snel en wendbaar en komt hij daardoor makkelijk in de kleinste hoekjes van je achtertuin.

Zijn kortharige vacht is over het algemeen een mix van de kleuren wit, bruin en zwart. Het mag dan ook duidelijk zijn dat een Beagle veel energie heeft, heel nieuwsgierig en intelligent is. Zijn vriendelijke en behulpzame karakter zorgt dat veel mensen graag voor een Beagle kiezen. Maar zijn jachtinstinct maakt deze lieve hond ook koppig. Hij staat zijn mannetje wel tussen al die mensen. En dan komt een boek zoals de Beagle geheimen je waarschijnlijk goed van pas.

Voor wie is dit e-boek

Sta je op het punt een Beagle pup aan te schaffen en wil je weten of deze hond wel de juiste keuze is voor jou en je familie? Heb je een Beagle in huis, maar is hij je de baas? Of heb je een Beagle waarbij je ondanks verschillende pogingen het probleemgedrag, zoals blaffen en vernielen van meubels, maar niet krijgt veranderd? Dan kan dit e-boek voor jou een uitkomst zijn. Ook als je een Beagle in het asiel hebt gezien en er aan denkt die een nieuw thuis te geven, vind je in dit boek de nodige informatie. Maar hondenliefhebbers, die op zoek zijn naar een uitgebreid en leuk leesboek over de Beagle komen ook aan hun trekken.

Wie schreef dit e-boek

Frans de VriesOp de website zegt ene Frans de Vries dit boek geschreven te hebben, met alle informatie die hij de afgelopen 25 jaar heeft verzameld door zijn ervaring met het trainen van Beagles. Onderaan de pagina vinden we de bedrijfsinformatie van Blue Sky Marketing. Dit bedrijf is geen onbekende van ons en geven hun boeken uit onder pseudoniemen. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook het Duitse Herder Handboek geschreven. Geen verassing dus dat we op het internet niks van een hondentrainer met de naam Frans vonden. Ondanks dat ze hun boeken anoniem laten schrijven, betekent dat nog niet dat de kwaliteit slecht is. De boeken waarover we al eerder een review schreven, zijn stuk voor stuk grote bronnen van informatie. Laten we eens kijken of dat deze keer ook weer het geval is.

Wat krijg je in de bus

beagle geheimenHet Beagle geheimen e-boek telt 219 pagina’s vol met informatie, tips en aandachtspunten. Het uitgebreide boek is ingedeeld in 5 hoofdstukken, met elk nog een onderverdeling in aparte onderwerpen. Hieronder zetten we ze even voor je op een rijtje.

 • Hoofdstuk 1 De Beagle, verdeeld over de volgende onderwerpen: geschiedenis, het uiterlijk van de Beagle, het karakter van de Beagle, de Beagle een hond voor jou?
 • Hoofdstuk 2 Aanschaffen, onderverdeeld in: voorbereidingen, puppy’s van fokkers, Beagles van een asiel, de Beagle en zijn nieuwe huis.
 • Hoofdstuk 3 Training en opvoeding, met de volgende onderwerpen: de Beagle puppy, zindelijkheidstraining, algemene opvoeding en training, veel voorkomende gedragsproblemen, uitdagingen, spelletjes en opvoeding.
 • Hoofdstuk 4 Leven met een Beagle, dat verdiept in: de dagelijkse routine, voeding, verzorging, ziekten en plagen.
 • Hoofdstuk 5 De oudere Beagle, dat vertelt over: de gouden jaren, gezondheid, veel gestelde vragen.
 • Het boek eindigt met een conclusie, extra informatie en links.

Bonussen

beagle geheimen bonussenZoals bij elk e-boek van Blue Sky Marketing vinden we bij Beagle geheimen ook een flink aantal bonussen. Het Beagle pakket komt met de volgende extra’s.

 • Succesvolle tips voor de verzorging en training van je puppy, een e-boek van 26 pagina’s vol tips over de aanschaf tot de huisregels, van verzorging tot de gezondheid van je Beagle.
 • Baas Over Je Eigen Beagle, dit e-boek van 27 pagina’s helpt je het probleemgedrag van je Beagle op te lossen, geeft je uitleg van het roedelgedrag, of je wel of niet moet straffen en wat een bruikbare strategie is.
 • Honden Training Geheimen, in de 32 bladzijden van dit e-boek lees je de geheimen van hondentrainers, leer de grote fouten voorkomen en krijg je activiteiten aangereikt om het wel goed te doen.
 • Je Beagle Laten Komen Op Commando, dit kleine 15 pagina’s tellende e-boek leert je de 8 stappen om je Beagle naar je te laten luisteren.
 • Levenslange Updates, is er een update van de e-boeken dan krijg je die automatisch naar je toegestuurd.

Krijg je wat wordt beloofd

Na de bestelling krijg je meteen een e-mail in je inbox, met daarin een link naar de downloadpagina van de Beagle-training website. Daar staat het e-boek en de bonussen voor je klaar. Je downloadt ze in PDF-formaat. Zo heb je altijd de informatie bij de hand, op je pc of op je mobiel en kun je tijdens het uitlaten de tips nog eens doorlezen. Wil je een echt boek, dan is het e-boek printbaar. De tekst is leuk en vlot geschreven.

Het is bijna alsof een vriend je de informatie geeft, met korte verhaaltjes vol verbeelding. De pagina’s bevatten mooie foto’s en aan het einde van elk hoofdstuk worden de belangrijke punten, tips en actiepunten nog een uitgelicht. Je krijgt heel veel informatie en het boek is een echte verdieping van je kennis over de Beagle. Op de downloadpagina vind je trouwens nog een kleine verassing met 101 tips, alsof al de e-boeken nog niet genoeg zijn.

Meningen van andere kopers

Op de website van Frans vinden we een aantal positieve opmerkingen van kopers, logisch want op je eigen pagina wil je niks dan goeds vermeld hebben. Bij een verdere zoektocht op het internet vonden we meerdere reviews van derden en allen even positief. De meeste opmerkingen die wij lazen gaan over de hoeveelheid informatie die het e-boek bevat, waardoor veel kopers hun Beagle veel beter begrepen en wat hun relatie en de opvoeding alleen maar ten goede kwam. Ook de manier van schrijven bevalt. Er zijn zelfs hondenliefhebbers die het boek aanbevelen gewoon omdat het zo lekker leest.

Ons eindoordeel

beagleVoor 37 euro koop je een boek van wel 219 pagina’s met informatie. En dat is heel veel informatie. Echt alles wat je over een Beagle wilt weten, lees je in de Beagle geheimen. 219 pagina’s lijkt veel, maar je leest ze zo weg. Het boek is makkelijk en leuk om te lezen, met mooie foto’s en verhaaltjes. De indeling is overzichtelijk en logisch, je vindt gemakkelijk terug wat je zoekt. Een plus is dat je de belangrijke punten zoals tips door de lay-out er zo uit haalt. Dat is makkelijk als je even iets vergeten bent.

Dit is heel anders dan de website zelf. Net als bij de andere webpagina’s over de boeken van Blue Sky Marketing, komt de informatie een beetje rommelig over. Er staan heel veel lange opsommingen, wat de website een amateuristische uitstraling geeft.

Het viel ons ook op dat alle pakketten over honden dezelfde opzet hebben en we vonden zelfs eenzelfde e-boek in de verschillende pakketten. Dat is een beetje jammer, zeker als je juist promoot het e-boek specifiek te hebben geschreven voor die ene hondensoort. Gelukkig geldt dit alleen voor de bonussen, het e-boek dat je koopt, is wel degelijk speciaal over die ene hondensoort geschreven.

En het e-boek over de Beagle is wederom een goed doordacht en uitgebreid e-boek van Blue Sky Marketing. Het is overduidelijk geschreven door iemand die veel weet van deze honden en er met heel veel liefde over schrijft, want het plezier spat er af. Na het lezen van Beagle geheimen moet je heel sterk in je schoenen staan wil je nee zeggen tegen de aanschaf van dat kleine, guitige hondje met zijn lange flapoortjes en vriendelijke oogjes.

Aanbieding

Ben je geïnteresseerd in Beagle geheimen?
Koop dit boek dan nu met korting via onze tijdelijke aanbieding.

Prijs: € 96,75 Tijdelijk € 37,00
Product: Beagle geheimen
Schrijver: Frans de Vries

Ga naar de kortingspagina

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit boek bedoeld?

Voor iedereen die een Beagle wil aanschaffen en wil weten of deze hond geschikt is en voor iedereen die zijn of haar Beagle beter wil opvoeden, maar ook voor iedereen die gewoon uitgebreide informatie over de Beagle wil.

Krijg ik nog wat extra’s bij dit boek?

Jazeker, je krijgt er gratis 4 extra bonussen bij en levenslange updates.

Kan ik dit boek met korting kopen?

Ja dat kan via onze aanbieding die op deze pagina staat.

Onze beoordeling

Beagle geheimen

€ 37,-
9.4

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Materiaal

9.0/10

Support

8.5/10

Voordelen

 • Zeer veel informatie over de Beagle
 • De gratis bonussen zijn zeker een pluspunt
 • Lage prijs voor alle info die je krijgt

Nadelen

 • Alleen digitaal, geen fysiek boek

Plaats een reactie